Zeehavens

SkyWay Technologies brengt een nieuwe presentatievideo ter demonstratie van actuele trends in de ontwikkeling van SkyWay-technologie op het gebied van containerverkeer en de inrichting van de haveninfrastructuur.

SkyWay-zeehavens zijn bedoeld voor overslag van goederen van rollend materieel naar tankschepen, droge lading- en containerschepen, en voor transitverkeer van passagiers. Het volume van de lading herverzending is maximaal 250 miljoen ton per jaar, de doorvoer van passagiers is maximaal 1 miljoen mensen per jaar.

Door de inrichting van zeehavens met behulp van de SkyWay-technologie kunnen ze op het zeebodem worden geplaatst met een natuurlijke diepte van 20 meter of meer en op een afstand van 1 tot 10 kilometer van de kust. Vanwege de afwezigheid van infrastructuur aan de kusthaven en de inrichting van de meest efficiënte transportroutes, is er een aanzienlijke vermindering van kapitaaluitgaven voor bouw- en operationele kosten in vergelijking met conventionele zeehavens.

De aanleg van zeehavens met SkyWay-technologie zal de efficiëntie en veiligheid van hun activiteiten verbeteren, de logistieke kosten aanzienlijk verminderen en de kosten van de scheepvaart verlagen.

SkyWay Unicont zeehavens | Ikbesteedhetbeter.nl

12 maart 2019
BRON: Yunitskiy.com/news

SeaNews: snaartransport op de zeebodem

De ladingstrend van de SkyWay-technologie blijft evolueren: we hebben al geschreven over de mogelijkheid om de SkyWay-technologie toe te passen voor de aanleg van zeehavens en deze te demonstreren in een nieuwe promotievideo. (zie hierboven)

SkyWay-technologie en het gebruik ervan in de haveninfrastructuur werd genoteerd op de portal van het informatieanalytische bureau Sea News: "De basis van [het gebruik van snaartransport, redactielijst] is een buitenboord-afmeerinrichting die op de wal is aangesloten met stringbenaderingen met speciale shuttling-modules (pendelen) ontworpen door SkyWay, waarin vracht en passagiers geacht worden aan- en van boord te worden geleverd, "- Meldt de website Sea News (in het Russisch).

Ter herinnering, op dit moment ontwikkelt de Skyway-ontwerporganisatie een nieuw type goederenmaterieel, ontworpen om ISO-containers te vervoeren - unicont. Het zal voor de eerste keer worden getoond in het SkyWay Innovation Center in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten.