Dr. Anatoly E.Yunitskiy

Skyway brengt welvaart voor gezinnen en investeerders

Het brein achter Skyway Transport Technologie - Uitvinder Dr. Anatoly E. Yunitskiy

Het brein achter Skyway

Dr. Anatoly Eduardovich Yunitskiy:

Voorzitter van de raad van bestuur en algemeen ontwerper van Unitsky String Technologies Co.

De algemeen ontwerper van innovatieve SkyWay-technologieën en snaartransport Anatoly Yunitskiy is een wetenschapper en uitvinder, auteur van meer dan 200 wetenschappelijke werken, 18 monografieën en meer dan 150 uitvindingen op het gebied van bouw, transport, machinebouw, elektronische en chemische industrie. Yunitskiy is de uitvinder van SkyWay en geo-space transportsystemen, evenals een aantal transport- en infrastructuurprojecten op basis van stringtechnologieën. Directeur van twee projecten van de Verenigde Naties, een lid van de USSR Federation of Cosmutics. De president van de SkyWay-groep. De algemene ontwerper van SkyWay Technologies Co.

De innovatieve transporttechnologie begon zijn ontwikkeling meer dan 40 jaar geleden. Anatoly Yunitskiy besloot toen om het transportsysteem te optimaliseren waardoor het betaalbaar, efficiënt en veilig werd. Gedurende deze periode is de SkyWay-technologie geëvolueerd van het stadium van een technisch idee naar het stadium van praktische ontwikkeling.

De praktische implementatie van SkyWay-transportsystemen gebeurt door een team van het engineeringbedrijf, dat in nog geen 4 jaar (2014 / 2019) gegroeid is tot meer dan 1000 professionals op het gebied van engineering, architectuur, ontwerp, constructie, geautomatiseerde besturingssystemen, enzovoort.

"Build SkyWay... Save The Planet".

We creëren het grootste bedrijf in de hele geschiedenis van de beschaving: wat Stephenson, Ford en Boeing samen hebben gedaan. Iedereen heeft een fundamenteel nieuwe transportindustrie nodig - de mensheid, elk land, elke stad, elke familie en elke persoon.

Het duurde 36 jaar en meer dan 7 miljard roebel om de transportinnovatie van Rail Sky Way te ontwikkelen. Om deze technologie te gaan verkopen, moeten er testlocaties worden gebouwd, waar deze wordt gecertificeerd en getoond kan worden aan klanten van over de hele wereld. De 1ste testlocatie is het Eco-Technopark in de Republiek Belarus. De 2de en nieuwe testlocatie in aanbouw is het SkyWay Innovation Center, in Sharjah de Verenigde Arabische Emiraten.

Om dit te doen, moeten we in de komende drie jaar de fondsen beleggen die evenredig zijn met de fondsen die al zijn geïnvesteerd. Daarna zullen we iedereen en voor altijd inhalen in de wereldwijde transportniche, wiens capaciteit meerdere keren de begroting van Rusland overtreft. En we zullen minstens 50% van deze markt dekken. Dit was in de geschiedenis al mogelijk: bijvoorbeeld door Boeing.

Rijken vallen uiteen. De Sovjet-Unie stortte in. Maar de infrastructuur, in de eerste plaats, het vervoer, bleef: neem als voorbeeld de Trans-Siberische spoorweg, een eeuw geleden gebouwd, die leeft en exploiteert, na de revolutie, burger- en wereldoorlogen te hebben doorgemaakt. De SkyWay-wegen "SKY WAY", gebouwd met het gebruik van de stringtechnologieën, zullen ook eeuwenlang in het voordeel van de mensen werken en inkomsten opleveren voor degenen die het risico namen en investeerden in deze innovatieve technologie.

Na certificering is het project van de categorie 'innovatie' naar de categorie 'investeringsproject' gegaan. Verder zal de technologie worden gebruikt in gerichte transportprojecten, geïmplementeerd op alle continenten van de planeet. En kilometers of meters van deze wegen, afhankelijk van de hoeveelheid investeringen in technologie, zullen eigendom zijn van elke individuele investeerder. En zijn infrastructurele eigendom en dividenden ervan, zullen dan worden geërfd door het nageslacht.

Goedkope, veilige, efficiënte wegen zijn niet nodig door overheidsfunctionarissen en de staat, maar door gewone mensen: degenen die betalen voor reizen op deze wegen vanuit hun portemonnee en die zowel de gebruikers als de belastingbetalers zijn. Dat wil zeggen, dit zijn alleen wij die deze wegen nodig hebben.

Dat is er is begonnen met de corporatisering van de mensen van de innovaties onder de Britse wet tegen gunstige voorwaarden voor de investeerder: de aandelen van ons bedrijf zullen opnieuw worden geregistreerd bij nieuwe investeerders met een grote korting. Iets dat miljoenen over een paar jaar kost, kan tegenwoordig worden gekocht voor enkele duizenden roebel.

Laten we samen aan een fatsoenlijke toekomst bouwen: comfortabel, veilig, milieuvriendelijk, met een hoge levensstandaard. De toekomst, waar we ons niet voor zullen schamen om kinderen en kleinkinderen door te geven. "

A.E. Yunitskiy, algemeen ontwerper van SkyWay Technologies Co.