Dr. Anatoly E.Yunitskiy

Skyway brengt welvaart voor gezinnen en investeerders

Het brein achter Skyway Transport Technologie - Uitvinder Dr. Anatoly E. Yunitskiy

Het brein achter Skyway

Dr. Anatoly Eduardovich Yunitskiy:

Voorzitter van de Raad van Bestuur

De algemeen ontwerper van innovatieve SkyWay-technologieën en snaartransport Anatoly Yunitskiy is een wetenschapper en uitvinder, auteur van meer dan 200 wetenschappelijke werken, 18 monografieën en meer dan 150 uitvindingen op het gebied van bouw, transport, machinebouw, elektronische en chemische industrie. Yunitskiy is de uitvinder van SkyWay en geo-space transportsystemen, evenals een aantal transport- en infrastructuurprojecten op basis van stringtechnologieën. Directeur van twee projecten van de Verenigde Naties, een lid van de USSR Federation of Cosmutics. De president van de SkyWay-groep. De algemene ontwerper van SkyWay Technologies Co.

De innovatieve transporttechnologie begon zijn ontwikkeling meer dan 40 jaar geleden. Anatoly Yunitskiy besloot toen om het transportsysteem te optimaliseren waardoor het betaalbaar, efficiënt en veilig werd. Gedurende deze periode is de SkyWay-technologie geëvolueerd van het stadium van een technisch idee naar het stadium van praktische ontwikkeling.

De praktische implementatie van SkyWay-transportsystemen gebeurt door een team van het engineeringbedrijf, dat in nog geen 4 jaar (2014 tot 2018) gegroeid is tot meer dan 700 professionals op het gebied van engineering, architectuur, ontwerp, constructie, geautomatiseerde besturingssystemen, enzovoort.