SkyWay transport | Ikbesteedhetbeter.nl

1 Ultieme Kans

Financiële welvaart in ruil voor projectondersteuning

Nu investeren in SkyWay Technologies, met nog maar 3 projectontwikkelingsfases, van de 15, te gaan, geeft het unieke recht dat je mede-eigenaar bent, en winst rendement meegroeit uit de wereldwijde transport coöperatie, inclusief alle nieuwe projecten en dochterondernemingen die in de toekomst worden geïmplementeerd.

WAAROM BETER NU DAN LATER

Beleggers die na de volledige afronding van de 15 projectontwikkeling fases Skyway gaan investeren, kunnen later dit alleen nog in gerichte projecten doen. Dit betekent dat alleen rendement behaald kan worden uit afzonderlijk gekozen projecten!

Investeerder worden vanaf $15

Genoeg Redenen

SkyWay Transport - Winstgevende investering | Ikbesteedhetbeter.nl

Investeer je in dit vroege stadium in de z.g. Pre-IPO (Initial Public Offering) dan krijg je een flinke pakketkorting tot honderden malen hun potentiële nominale waarde. Dit betekent dat de waarde per aandeel na de beursgang start vanaf $1

SkyWay Transport - Levenslang Dividend | Ikbesteedhetbeter.nl

Over de aandelen die je niet hebt verkocht, en nog veilig in jouw eigen financieel spaardomein staan geparkeerd, ontvang je ieder jaar. en levenslang dividend (winstuitkering).

SkyWay Transport - Mede-Eigenaar | Ikbesteedhetbeter.nl

Als investeerder, en hoe klein het bedrag ook is, ben je mede-eigenaar van het hele bedrijf SkyWay Technologies Co. De nieuwe generatie Transport voorzien van innovatieve technologie met een enorm wereldwijd groeipotentieel.

SkyWay Transport - Intellectueel eigendom | Ikbesteedhetbeter.nl

De SkyWay Group of Companies heeft het exclusieve eigendomsrecht recht op de stringtechnologie van SkyWay groep.

 
SkyWay Transport - Schoner en Veiliger wereld | Ikbesteedhetbeter.nl

Je hebt een eenmalige bijzondere kans om je naam vast te leggen in de historie van deze unieke, ecologisch verantwoorde transport technologie. Je levert hiermee een belangrijke, mooie bijdrage om de wereld schoner en veiliger te maken voor je kinderen, kleinkinderen, en voor miljarden mensen!

SkyWay Token Blockchain | Ikbesteedhetbeter.nl

Binnenkort zal de verkoop van SkyWay Token starten. Een absolute doorbraak in de Cryptomarkt is dat de token zal worden verzekerd door de activa van het innovatieve SkyWay-transport- en infrastructuurcomplex.

Onzekere toekomst | Je inkomen op aan rekeningen | Werken tot je pensioen | ZZPér...

Stel je eens voor... Je hebt in deze projectontwikkelingsfase 13 nog unieke aandelen gereserveerd (al vanaf €15) in SkyWay, de nieuwe generatie transport & infrastructuur, ecohuizen, en zonne-energiecentrales, waarvan onafhankelijke taxateurs "World Intellectuel Property" (WIPO) de technologiemarkt van dit bedrijf al evalueerden op bijna 401 miljard. En dat jij, door deze slimme investering 100% mede-eigenaar bent, waardoor binnen een paar jaar je financiële situatie meegroeit met het succes van dit wereldwijde miljardenbedrijf. 'Tja!

Logo SkyWay Capital
Klaas Boersma Particulier investeerder SkyWay | Ikbesteedhetbeter.nl

Ik ben Klaas Boersma, Coach Master SkyWay Capital
Mijn grootste financiële buffer is SkyWay.

Denk later niet... Had ik maar!