Nu investeren in SkyWay Technologies, met nog geen 3 projectontwikkelingsfases, van de 15, meer te gaan, geeft het unieke recht dat je 100% mede-eigenaar bent, en je winst rendement, bij succes, binnen enkele jaren meegroeit met de groei van deze nieuwe wereldwijde transport coöperatie, inclusief alle nieuwe projecten en dochterondernemingen die in de toekomst worden geïmplementeerd.

WAAROM BETER NU INVESTEREN DAN LATER

Na certificering heeft het project een enorme sprong gemaakt van de categorie 'innovatie' naar de categorie 'investeringsproject'. Verder zal de technologie worden gebruikt in gerichte transportprojecten, geïmplementeerd op alle continenten van de planeet. En wereldwijde  kilometers waar SkyWay personenvervoer en vrachttransport gaat rijden, zullen eigendom zijn van elke individuele investeerder.

Beleggers die na de volledige afronding van de 15 projectontwikkeling fases Skyway gaan investeren, kunnen later dit alleen nog in gerichte projecten doen. Dit betekent dat alleen rendement behaald kan worden uit een gericht gekozen project i.p.v. rendement uit alle projecten van SkyWay Technologies Co en dochterondernemingen.

Word 100% mede-eigenaar van een wereldwijde transport coöperatie

SkyWay investeringsredenen - Ikbesteedhetbeter.nl

Genoeg Redenen

SkyWay Transport - Winstgevende investering | Ikbesteedhetbeter.nl

Investeer je in dit vroege stadium in de z.g. Pre-IPO (Initial Public Offering) dan krijg je een flinke pakketkorting tot honderden malen hun potentiële nominale waarde. Dit betekent dat de waarde per aandeel na de beursgang start vanaf $1

SkyWay Transport - Levenslang Dividend | Ikbesteedhetbeter.nl

Over de aandelen die je niet hebt verkocht, en nog veilig in jouw eigen financieel spaardomein staan geparkeerd, ontvang je ieder jaar, en levenslang dividend (winstuitkering).

SkyWay Transport - Mede-Eigenaar | Ikbesteedhetbeter.nl

Als investeerder, en hoe klein het bedrag ook is, ben je mede-eigenaar van het hele bedrijf SkyWay Technologies Co. De nieuwe generatie Transport voorzien van innovatieve technologie met een enorm wereldwijd groeipotentieel.

SkyWay Transport - Intellectueel eigendom | Ikbesteedhetbeter.nl

De SkyWay Group of Companies heeft het exclusieve eigendomsrecht recht op de stringtechnologie van SkyWay groep.

 
SkyWay Transport - Schoner en Veiliger wereld | Ikbesteedhetbeter.nl

Je hebt een eenmalige bijzondere kans om je naam vast te leggen in de historie van deze unieke, ecologisch verantwoorde transport technologie. Je levert hiermee een belangrijke, mooie bijdrage om de wereld schoner en veiliger te maken voor je kinderen, kleinkinderen, en voor miljarden mensen!

SkyWay Token Blockchain | Ikbesteedhetbeter.nl

Binnenkort zal de verkoop van SkyWay Token starten. Een absolute doorbraak in de Cryptomarkt is dat de token zal worden verzekerd door de activa van het innovatieve SkyWay-transport- en infrastructuurcomplex.

Logo SkyWay Capital
Klaas Boersma Particulier investeerder SkyWay | Ikbesteedhetbeter.nl

Ik ben Klaas Boersma, Coach Master SkyWay Capital
Doe net als mij want... Mijn onafhankelijke financiële toekomst is SkyWay.

Denk later niet... Had ik maar!