0
Zoveel investeerders zijn al mede-eigenaar.

Miljarden Projecten Op Wereldschaal
Dankzij Crowdfunding 2014 / 2018

Al Realiteit Dankzij
Crowdfunding 2014 / 2018

Ook jij kan nog meedoen!

Ook jij kan nog meedoen!

0
Zoveel investeerders zijn al mede-eigenaar.

Miljarden Projecten Op Wereldschaal
Dankzij Crowdfunding 2014 / 2018

Al Realiteit Dankzij
Crowdfunding 2014 / 2018

Ook jij kan nog meedoen!

Ook jij kan nog meedoen!

SkyWay Naar Fase 13 | Lees meer...

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

BRON | Enige Echte Officiele Websites

Logo Skyway Capital | Ikbesteedhetbeter.nl
Logo SkyWay RSW | Ikbesteedhetbeter,nl
Logo Yunitskiy.com | Ikbesteedhetbeter,nl

BRON | Enige Echte Officiele Websites

Logo Skyway Capital | Ikbesteedhetbeter.nl
Logo SkyWay RSW | Ikbesteedhetbeter,nl
Logo Yunitskiy.com | Ikbesteedhetbeter,nl

1 Ultieme Kans Op Welvaart In Ruil Voor Vertrouwen

Je inkomen op aan rekeningen | Werken tot je pensioen | ZZPér...

Investeer in de nieuwe generatie duurzaam transport- infrastructuur en zonne-energie technologie.

Stel je eens voor... Wanneer krijg je een kans om met een investering die past bij jouw budget, 100% mede-eigenaar te worden van de grootste duurzame transportbedrijf van de 21ste eeuw.  En dat jij, door deze slimme beslissing te nemen, binnen een paar jaar je financiële situatie wel eens drastisch kan veranderen. 'Tja...

Ecofest aug. 2018 | Circa 5000 Investeerders wereldwijd waren aanwezig

Logo SkyWay Capital

Iedereen kan nog investeren

  1. Waarom hebben we crowdinvesting gekozen?
  2. Wat zijn je voordelen?
  3. Waarom is het nu voordelig om te investeren?

Denk later niet... Had ik maar!

SkyWay Filosofie

SkyWay-missie is de introductie van de nieuwe generatie effectieve 'groene' technologie in de transport-, infrastructuur- en energiesector. De algemeen ontwerper en ideologische inspirator van het SkyWay-project is Anatoliy Yunitskiy. De twee hoofdrichtingen van de ontwikkelingfase van het bedrijf van vandaag zijn... milieuvriendelijk transport- en infrastructuurcomplexen van het tweede niveau op basis van Blockchain en zonne-energiecentrales.

Transport Infrastructuur

Transport-, en informatiecommunicatie bevinden zich boven de grond, terwijl het oppervlak van het land bestemd is voor voetgangers en planten.

Zonne Energie

Zonne-energiecentrales leveren elektriciteit aan het transport- en infrastructuurcomplex, de nederzettingen waardoor de SkyWay route passeert, evenals het Eco-huis.

Eco Huis

Het is gebouwd rekening houdend met het landschap en de windroos met het gebruik van "groene" technologieën en dakbeplanting, voorzien van hernieuwbare energie.

Woontoren Station

Een integraal onderdeel van het transport- en infrastructuurcomplex, noodzakelijk voor het in- en uitstappen van passagiers, en voor het regelen van het verkeer van voertuigen.

Blockchain Platform

Een platform van wereldklasse. Een veilig en fouttolerant systeem, voor het beheer van alle SkyWay Technologieën: Technoparken, Doelprojecten, Transportinfrastructuur en het creëren van het wereldwijde Transnet-netwerk.

Groene Beplanting

SkyWay-technologieën zorgen voor een vermindering van de grondverwerving voor het spoor, de vergroening van de eco-huizen; gerelateerde infrastructuur impliceert echogene bio- en agro-technologieën

SkyWay Transport van de toekomst | Ikbesteedhetbeter.nl

Actueel Nieuws

Wat de meningen ook mogen zijn... SkyWay dendert in een razend tempo door

SkyWay Crypto Tokens

SkyWay Crypto Tokens 'SWT'

Een absolute doorbraak in de Cryptomarkt is de lancering van de nieuwe SkyWay crypto-valuta. SkyWay Token [SWT] is 100% gewaarborgd door de activa van dit innovatief miljarden bedrijf... Transportinfrastructuur- voertuigen en zonne-energiecentrales.

De SkyWay Token is meer dan alleen een rekeneenheid. Deze crypto-valuta stelt ons in staat om straks alle diensten van Transnet te gebruiken. Maar biedt iedereen ook de mogelijkheid om deel te nemen in de ontwikkeling. Pre-ICO staat gepland op 25 december 2018.

SkyWay Transport van de toekomst | Ikbesteedhetbeter.nl

SkyWay Is Al Realiteit

Wat Veilig, Duurzaam, Milieuvriendelijk en Kostenbesparend Transport Moet Zijn

Skyway Infrastructuur Technologie

SkyWay, de nieuwe generatie innovatieve personen- en goederen transportnetwerk op het 2e niveau (boven de grond) is ontwikkeld met behulp van SkyWay-snaartechnologie. Mede het vertrouwen van honderdduizenden kleine en grote investeerders is SkyWay in nog geen 4 jaar uitgegroeid tot een mega project op wereldschaal met miljarden aan lopende projecten.

Steeds meer landen tonen hun interesse en zien SkyWay als dé oplossing voor een effectief, veilig en milieuvriendelijk, duurzaam transport- en communicatienetwerk, dat gebruikt gaat worden voor passagiers-, vracht-, energie- en informatieoverdracht.

Schoner en Veiliger Transport

Met het invoeren van dit innovatieve transportnetwerk kunnen wereldwijde problemen worden opgelost. Het belangrijkste aspect is het creëren van een nieuwe en ecologische transportmarkt. Skyway zorgt namelijk voor het terugbrengen van de CO2 uitstoot.
 
Het 2e aspect is dat transportmodules niet deelnemen aan de toch al overvolle verkeersdrukte. SkyWay Transport kent geen files, heeft geen spoorwegovergangen, en er zullen geen verkeersongelukken plaatsvinden die veroorzaakt kunnen worden door alle vormen van verkeer op de weg.