Investeer Slim In De Nieuwe Duurzame CO2 Neutrale Transport Technologie

Skyway Transport Nieuwsblog | Ikbesteedhetbeter.nl

Startrendementen Na De Beursintroductie vanaf  1700%+

0
73.4 Miljard Aandelen - 96% Is Al Gereserveerd
SkyWay Transport - Contact Hulp Begeleiding Nederland Belgie - Ikbesteedhetbeter.nl
SkyWay Transport - Meedoen al vanaf 15 Euro - Ikbesteedhetbeter.nl

1 Ultieme Kans Op Rijkdom In Ruil Voor Vertrouwen

0
Aantal Investeerders +
0
Projectontwikkelingfase / 15

Stel je eens voor... Je hebt in 2018 een optie op zeer winstgevende Aandelen in Pre-IPO weten te bemachtigen van SkyWay, de nieuwe Transportinfrastructuur Technologie van de 21e eeuw, met nu al op wereldschaal miljarden aan lopende projecten. En jij, afhankelijk van je investering, duizenden, honderdduizenden, of zelfs miljoenen Euro's winst maakt na de beursintroductie. 'Tja...

Denk later niet... Had ik maar!

Image

Transport Van De Toekomst

Wat Veilig, Milieuvriendelijk, Comfortabel En Voordelig Transport Moet Zijn

Genoeg Redenen

SkyWay Transport - Winstgevende investering | Ikbesteedhetbeter.nl

In de Pre-IPO (Initial Public Offering) van SkyWay Company krijg je voor je project ondersteuning een optie op preferente dividend aandelen met een pakketkorting tot honderden malen hun potentiële nominale waarde van $1 per aandeel. 

SkyWay Transport - Levenslang Dividend | Ikbesteedhetbeter.nl

Over de aandelen die je in je bezit hebt ontvang je levenslang dividend (winstuitkering) Circa 20% van de totale winst uit miljarden project vloeit jaarlijks terug naar de investeerders.

SkyWay Transport - Mede-Eigenaar | Ikbesteedhetbeter.nl

Als Investeerder / Belegger ben je in verhouding met de aandelen die je hebt gereserveerd mede-eigenaar van SkyWay, 's werelds grootste Transport Corporatie voorzien van een innovatieve technologie met een enorm groeipotentieel.

SkyWay Transport - Intellectueel eigendom | Ikbesteedhetbeter.nl
De SkyWay Group of Companies heeft het exclusieve eigendomsrecht recht op de stringtechnologie van SkyWay groep.
 
SkyWay Transport - Schoner en Veiliger wereld | Ikbesteedhetbeter.nl

Je hebt een eenmalige kans om deel te nemen in deze unieke, ecologisch verantwoorde transport technologie. Je levert hiermee een belangrijke, mooie bijdrage om de wereld schoner en veiliger te maken voor miljarden mensen!

SkyWay Token Blockchain | Ikbesteedhetbeter.nl

Binnenkort zal de verkoop van SkyWay crypto-valuta voor geld worden uitgevoerd. De prijs van een SkyWay token, zal zoals de prijs van elke valuta en crypto-valuta, gereguleerd worden door de markt en zal deze stijgen zolang de vraag ernaar blijft groeien.

SkyWay Transport Pre-IPO - Ikbesteedhetbeter.nl

Bron: Officiële Websites

Bron van alle informatie is zorgvuldig samengesteld uit enige echte en 100% betrouwbare officiële websites en videokanalen.

Unitsky String Technologies
RSW-Systems
Skyway Invest Group
Skyway Capital

Dr. Anatoly E.Yunitskiy

Skyway brengt welvaart voor gezinnen en investeerders

Het brein achter Skyway Transport Technologie - Uitvinder Dr. Anatoly E. Yunitskiy

Het brein achter Skyway

Dr. Anatoly Eduardovich Yunitskiy:

Voorzitter van de Raad van Bestuur

De algemeen ontwerper van innovatieve SkyWay-technologieën en snaartransport Anatoly Yunitskiy is een wetenschapper en uitvinder, auteur van meer dan 200 wetenschappelijke werken, 18 monografieën en meer dan 150 uitvindingen op het gebied van bouw, transport, machinebouw, elektronische en chemische industrie. Yunitskiy is de uitvinder van SkyWay en geo-space transportsystemen, evenals een aantal transport- en infrastructuurprojecten op basis van stringtechnologieën. Directeur van twee projecten van de Verenigde Naties, een lid van de USSR Federation of Cosmutics. De president van de SkyWay-groep. De algemene ontwerper van SkyWay Technologies Co.

De innovatieve transporttechnologie begon zijn ontwikkeling meer dan 40 jaar geleden. Anatoly Yunitskiy besloot toen om het transportsysteem te optimaliseren waardoor het betaalbaar, efficiënt en veilig werd. Gedurende deze periode is de SkyWay-technologie geëvolueerd van het stadium van een technisch idee naar het stadium van praktische ontwikkeling.

De praktische implementatie van SkyWay-transportsystemen gebeurt door een team van het engineeringbedrijf SkyWay Technologies Co. met hoofdkantoor in Minsk, Wit-Rusland.

Over SkyWay Transport

Skyway & InfrastructuurTechnologie

SkyWay transport heeft in de wereld geen analogen. SkyWay biedt een fundamenteel nieuw personen- en goederen transportsysteem bestaande uit rails boven de grond. De innovatieve spoorstructuur is ontwikkeld met behulp van SkyWay-snaartechnologie. Hiervoor zal een totaal nieuwe infrastructuur voor worden aangelegd. Deze snaartechnologie is ontwikkeld door uitvinder Anatoliy Eduardovich Yunitskiy die een historie heeft van maar liefst 40 jaar.
 
SkyWay Technologies Co. is in 4 jaar (2014 tot 2018) gegroeid tot een bedrijf met inmiddels meer dan 700 professionals op het gebied van engineering, architectuur, ontwerp, constructie, geautomatiseerde besturingssystemen, enzovoort. Kantoor, fabriek, grond testlocatie... alles is in eigendom van SkyWay, zonder financiering van banken.
 
De snaar technologie bestaat uit verschillende rail toepassingen zoals Duorail, Monorail en Kabelbaan techniek.

SkyWay Cabines zijn energie zelf voorzienend. Afhankelijk van de het type vervoer kunnen snelheden van 120 km per uur tot maximaal 500 km per uur worden behaald met conventionele typen aandrijvingen. Meer details transporttypes

Schoner en Veiliger Transport

De visie van SkyWay is dat, met het invoeren van dit innovatieve transportsysteem, wereldwijde problemen kunnen worden opgelost. Het belangrijkste aspect is het creëren van een nieuwe en ecologische transportmarkt. Skyway zorgt namelijk voor het terugbrengen van de CO2 uitstoot.
 
Met een op zichzelf staand transportnetwerk boven de grond nemen transportmodules geen deel aan de toch al overvolle verkeersdrukte. SkyWay Transport kent geen files, heeft geen spoorwegovergangen, en er zullen geen verkeersongelukken plaatsvinden die veroorzaakt kunnen worden door alle vormen van verkeer op de weg.
 
Problemen rondom overvolle treinen, bussen, vervuiling en landgebruik zal worden opgelost. SkyWay Transport kent geen dienstregelingen. en dus zijn er geen wachttijden. Transporttypes hebben een zeer hoge verwerkingscapaciteit. De veiligheidsopvolging tussen de transportmodules is 2 seconden. Reizigers en goederen zullen in de toekomst op een veel snellere, en veiliger manier worden verplaatst.
 
Skyway voornaamste voordelen zijn... Economische efficiëntie, milieuvriendelijk, duurzaamheid, veiligheid, comfortabel, en aanzienlijk kostenbesparend.

Skyway zet zich met deze revolutionaire technologieën t.o.v. huidige ontwikkelingen in transportindustrie, hoog concurrerend in de markt. Op één van de grootste tentoonstellingen ter wereld, Innotrans 2018 Berlijn, dwingt de stand van SkyWay enorme belangstelling af. Vele landen zijn serieus geïnteresseerd in de transport oplossingen die SkyWay Technologieën biedt. Waaronder de Verenigde Arabische Emiraten

SkyWay heeft inmiddels miljarden aan lopende projecten. En dat vanaf 2014 gerealiseerd in nog geen 4 jaar. Investeren in SkyWay is dan ook zeer veelbelovend.

Transport Types

Unibus Intercity Hoge Snelheid

 • Tot 500 km per uur
 • Capaciteit: Meer dan 500.000 passagiers per dag

Unibus Stads & Stedelijk vervoer

 • Snelheid tot 150 km per uur
 • Capaciteit: Meer dan 50.000 passagiers per uur

Unitruck Vrachtvervoer

 • Snelheid tot 150 km per uur
 • Capaciteit: Meer dan 200 mln ton per jaar

Unibike Privé Personenvervoer

 • Snelheid tot 150 km per uur
 • Vakantie, Business, Sport,
 • Recreatie, Invalidevervoer

SkyWay Groep

SkyWay Transport Technologie is een snelgroeiende high-tech groep van bedrijven,
SkyWay bezit grote intellectuele eigendomsrechten, ter waarde van al ruim $ 400 miljard.

Skyway bedrijfsstructuur | Verdeling aandelenkapitaal 

Global Transports Investments

Global Transports Investments Inc. (GTI) is de moederorganisatie van de Sky Way-groep. GTI is de houder is van intellectueel eigendom.

Lees meer over GTI

Global Transports Investments | GTI

Global Transports Investments Inc. (GTI) is de moederorganisatie van de Sky Way-groep van bedrijven, die houder is van intellectueel eigendom. Het bedrijf wordt gevormd op het grondgebied van de British Virgin Islands in de vorm van een naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het doel van het bedrijf is om gunstige voorwaarden te creëren voor een strategische belegger. GTI is eigenaar van een dochteronderneming van CJSC String Technologies op het grondgebied van de Republiek Belarus.

 • 30% van de gewone GTI-aandelen zijn geconverteerd in aandelen van klasse B om vervolgens 15% daarvan over te dragen ten gunste van ERSS HOLDING
 • 15% van de preferente aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "A" behoort toe aan het bedrijf Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd.
 • 15% van de preferente aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "B" behoort tot het bedrijf UniSky Corporation
 • 70% van de gewone aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "A" behoort tot het bedrijf UniSky Corporation

Preferente aandelen van klasse "B" GTI, verlenen het recht om het eerste vaste dividend te ontvangen van de jaarlijkse nettowinst van GTI voor een bedrag van 20%.

REGISTRATIE CONTROLE

Om de registratie van het bedrijf te controleren, evenals een elektronische versie van het certificaat voor het handhaven van de status, kun je terecht op de website van Financial Services Comission BVI - 66D3F76933

Company Registration No.: 1778122
19 Waterfront Drive, P.O Box 3540 Road Town, Tortola, VG1110 British Virgin Islands | Financial Services Comission BVI

Yunitskiy UniSky Corporation

UniSky Corporation bezit 100% van het toegestane kapitaal van GTI, vertegenwoordigd door 70% van de GTI Klasse A-aandelen en 15%...

Lees meer over UNISKY CORP.

Yunitskiy UniSky Corporation

UniSky Corporation bezit 100% van het toegestane kapitaal van GTI, vertegenwoordigd door 70% van de GTI Klasse A-aandelen en 15% van de Klasse B-aandelen.

UniSky Corporation is de holdingmaatschappij van de aandelen van ERSSH.

 • 15% van de preferente aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "B"
 • 70% van de gewone aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "A"

Yunitskiy UniSky Corporation is opgericht in de Seychellen onder de naam UniSky Corporation in de vorm van een internationaal commercieel bedrijf (IBC) dat de belangen behartigt van de oprichter van het Sky Way-project, Anatoly Eduardovich Unitsky. UniSky Corporation is opgericht als een organisatie voor het beheer Skyway Groep, en is noodzakelijk om risico's tot een minimum te beperken.

Yunitskiy ‘UniSky corp.’ is gevestigd in Minsk, in Wit-Rusland. In dit bedrijf is onderzoek, technologie, patenten en intellectueel eigendom ondergebracht.

Company Registration No.: 159735
Victoria Corporate Agents (Proprietary) Limited, Suite 108, Premier Building, Victoria, Mahe, Seychelles

Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd

15% van de preferente aandelen van GTI. behoort toe aan het bedrijf ERSSH Ltd. Skyway Capital, gevestigd in Londen, is een onderdeel van ERSSH.

Lees meer over ERSSH LTD.

Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd

Het maatschappelijk kapitaal van ERSS HOLDING omvat Klasse A-aandelen.

ERSS HOLDING wordt gevormd in de BVI als een naamloze vennootschap;

UniSky heeft ERSS HOLDING opgezet door het eigendom van 15% van GTI-aandelen = 73.4 miljard klasse B over te dragen.

Het maatschappelijk kapitaal Eurasian Rail SkyWay Systems Holding Ltd. (ERSSH} omvat Klasse A-aandelen.,

Deze voor ons preferente "diamanten" aandelen verlenen het recht om het eerste vaste dividend te ontvangen van de jaarlijkse nettowinst van GTI voor een bedrag van 20%.

ERSSH, geregistreerd op de British Virgin Islands. Daar genoemd Euroasian Rail Skyway Systems Holding Limited Liability Company (aandelen van klasse "A") in de vorm van een naamloze vennootschap, waarvan 15% belang in GTI (klasse "B" aandelen), bezit van de gevestigde vennootschap.

Het doel van de ERSSH, in overeenstemming met de investeringsmemorandum, is om gunstige voorwaarden te scheppen voor ons als particuliere belegger bij investeringen in dit Sky Way-project.

REGISTRATIE CONTROLE

Om de registratie van het bedrijf te controleren, evenals een elektronische versie van het certificaat voor het handhaven van de status, kun je terecht op de website van Financial Services Comission BVI - A1DB43C6F8

Company Registration No.: 1872233
19 Waterfront Drive, P.O Box 3540 Road Town, Tortola, VG1110 British Virgin Islands | Financial Services Comission BVI

Naar De Beurs

Technologie berekend op ruim 400 Miljard | Bijna 1 Biljoen aan Pre-Orders | 47 Landen zijn al Vertegenwoordigd

ERSSH in de database ISIN

BRON | rsw-systems.com

In 2015 is het ISIN Organization: international securities identification numbers organization, het internationale effectenidentificatienummer (ISIN) uitgegeven aan Euroasian Rail SkyWay Systems Holding Ltd., wat een belangrijke mijlpaal is geworden in de ontwikkeling van het project.

ERSSH ISIN nr: VGG322291094

Euroasian Rail SkyWay Systems Holding Ltd. in de database ISIN

Registratie kan worden geverifieerd in de onafhankelijke ISIN-database ISIN.ORG zoals te zien is in deze video-instructie. ISIN NR: VGG322291094

Kalender 2018

2A---JANUARI-2018-WIT-RUSLAND.png
8A---JULI--2018-WIT-RUSLAND.png
3A---FEBRUARI-2018-RUSLAND.png
9A---AUGUSTUS--2018-Verenigde-Arabische-Emiraten.png
4A---MAART-2018-HIMALAYA.png
10A---SEPTEMBER--2018-ITALIE.png
5A---APRIL--2018-NOORWEGEN.png
11A---OKTOBER-CHINA-2018.png
6A---MEI--2018-INDIE.png
12A---NOVEMBER-KAZACHSTAN-2018.png
7A---JUNI--2018-ISRAEL.png
13A---DECEMBER-2018-WIT-RUSLAND.png