SkyWay transport | Ikbesteedhetbeter.nl

Je Slimste Investering Ooit

Investeer in innovatief milieuvriendelijk transport dat al het bestaande overtreft en de wereld zal veranderen!

100% Mede-Eigenaar Al Met $15!

Bouw SkyWay... Red Onze Planeet
Al Realiteit Dankzij Crowdfunding 2014 / 2019

100% Mede-Eigenaar Al Met $15!

SkyWay innovation centre | Ikbesteedhetbeter.nl
Verenigde Arabische Emiraten

Bouw SkyWay Innovation Centre

V.A.E. NIEUWS
SkyWay innovation centre | Ikbesteedhetbeter.nl
Verenigde Arabische Emiraten

Bouw SkyWay Innovation Centre

V.A.E. NIEUWS

BRON: Enige Echte Officiele Websites | Video's | Wereldnieuws

Logo Skyway Capital | Ikbesteedhetbeter.nl
Logo SkyWay RSW | Ikbesteedhetbeter,nl
Logo Yunitskiy.com | Ikbesteedhetbeter,nl
Logo SWT - SkyWay Token | Ikbesteedhetbeter,nl
Vodeo's SkyWay Transport | Ikbesteedhetbeter,nl
Wereld nieuws SkyWay Transport | Ikbesteedhetbeter,nl

BRON | Enige Echte Officiele Websites + Video's

Logo Skyway Capital | Ikbesteedhetbeter.nl
Logo SkyWay RSW | Ikbesteedhetbeter,nl
Logo Yunitskiy.com | Ikbesteedhetbeter,nl
Logo SWT - SkyWay Token | Ikbesteedhetbeter,nl
Video's SkyWay Transport | Ikbesteedhetbeter,nl

SkyWay Filosofie

SkyWay-missie is de introductie van de nieuwe generatie effectieve 'groene' technologie in de transport-, infrastructuur- en energiesector. De algemeen ontwerper en ideologische inspirator van het SkyWay-project is Anatoliy Yunitskiy. De twee hoofdrichtingen van de ontwikkelingfase van het bedrijf van vandaag zijn... milieuvriendelijk transport- en infrastructuurcomplexen van het tweede niveau op basis van Blockchain en zonne-energiecentrales.

Transport Infrastructuur

Transport-, en informatiecommunicatie bevinden zich boven de grond, terwijl het oppervlak van het land bestemd is voor voetgangers en planten.

Zonne Energie

Zonne-energiecentrales leveren elektriciteit aan het transport- en infrastructuurcomplex, de nederzettingen waardoor de SkyWay route passeert, evenals het Eco-huis.

Eco Huis

Het is gebouwd rekening houdend met het landschap en de windroos met het gebruik van "groene" technologieën en dakbeplanting, voorzien van hernieuwbare energie.

Woontoren Station

Een integraal onderdeel van het transport- en infrastructuurcomplex, noodzakelijk voor het in- en uitstappen van passagiers, en voor het regelen van het verkeer van voertuigen.

Blockchain Platform

Een platform van wereldklasse. Een veilig en fouttolerant systeem, voor het beheer van alle SkyWay Technologieën: Technoparken, Doelprojecten, Transportinfrastructuur en het creëren van het wereldwijde Transnet-netwerk.

Groene Beplanting

SkyWay-technologieën zorgen voor een vermindering van de grondverwerving voor het spoor, de vergroening van de eco-huizen; gerelateerde infrastructuur impliceert echogene bio- en agro-technologieën

SkyWay Is Al Realiteit

Wat Veilig, Duurzaam, Milieuvriendelijk en Kostenbesparend Transport Moet Zijn

Skyway Infrastructuur Technologie

SkyWay, de nieuwe generatie innovatieve personen- en goederen transportnetwerk op het 2e niveau (boven de grond) is ontwikkeld met behulp van SkyWay-snaartechnologie. Mede het vertrouwen van honderdduizenden kleine en grote investeerders is SkyWay in nog geen 4 jaar uitgegroeid tot een mega project op wereldschaal met miljarden aan lopende projecten.

Steeds meer landen tonen hun interesse en zien SkyWay als dé oplossing voor een effectief, veilig en milieuvriendelijk, duurzaam transport- en communicatienetwerk, dat gebruikt gaat worden voor passagiers-, vracht-, energie- en informatieoverdracht.

Schoner en Veiliger Transport

Met het invoeren van dit innovatieve transportnetwerk kunnen wereldwijde problemen worden opgelost. Het belangrijkste aspect is het creëren van een nieuwe en ecologische transportmarkt. Skyway zorgt namelijk voor het terugbrengen van de CO2 uitstoot.
 
Het 2e aspect is dat transportmodules niet deelnemen aan de toch al overvolle verkeersdrukte. SkyWay Transport kent geen files, heeft geen spoorwegovergangen, en er zullen geen verkeersongelukken plaatsvinden die veroorzaakt kunnen worden door alle vormen van verkeer op de weg.

SkyWay Crypto Tokens

SkyWay Crypto Tokens 'SWT'

Een absolute doorbraak in de Cryptomarkt is de lancering van de nieuwe SkyWay crypto-valuta. SkyWay Token [SWT] is 100% gewaarborgd door de activa van dit innovatief miljarden bedrijf... Transportinfrastructuur- voertuigen en zonne-energiecentrales.

De SkyWay Token is meer dan alleen een rekeneenheid. Deze crypto-valuta stelt ons in staat om straks alle diensten van Transnet te gebruiken. Maar biedt iedereen ook de mogelijkheid om deel te nemen in de ontwikkeling.

SkyWay Groep GTI - Ikbesteedhetbeter.nl

SkyWay Groep GTI

SkyWay Transport Technologie is een snelgroeiende high-tech groep van bedrijven,
SkyWay bezit grote intellectuele eigendomsrechten, ter waarde van al ruim $ 400 miljard.

Skyway bedrijfsstructuur | Verdeling aandelenkapitaal 

Invest Memorandum 2018 | EN

SkyWay Transport - Investerings Memorandum 2018 | Ikbesteedhetbeter.nl

Global Transports Investments

Global Transports Investments Inc. (GTI) is de moederorganisatie van de Sky Way-groep. GTI is de houder is van intellectueel eigendom.

Lees meer over GTI

Global Transports Investments | GTI

Global Transports Investments Inc. (GTI) is de moederorganisatie van de Sky Way-groep van bedrijven, die houder is van intellectueel eigendom. Het bedrijf wordt gevormd op het grondgebied van de British Virgin Islands in de vorm van een naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het doel van het bedrijf is om gunstige voorwaarden te creëren voor een strategische belegger. GTI is eigenaar van een dochteronderneming van CJSC String Technologies op het grondgebied van de Republiek Belarus.

  • 30% van de gewone GTI-aandelen zijn geconverteerd in aandelen van klasse B om vervolgens 15% daarvan over te dragen ten gunste van ERSS HOLDING
  • 15% van de preferente aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "A" behoort toe aan het bedrijf Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd.
  • 15% van de preferente aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "B" behoort tot het bedrijf UniSky Corporation
  • 70% van de gewone aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "A" behoort tot het bedrijf UniSky Corporation

Preferente aandelen van klasse "B" GTI, verlenen het recht om het eerste vaste dividend te ontvangen van de jaarlijkse nettowinst van GTI voor een bedrag van 20%.

REGISTRATIE CONTROLE

Om de registratie van het bedrijf te controleren, evenals een elektronische versie van het certificaat voor het handhaven van de status, kun je terecht op de website van Financial Services Comission BVI - 66D3F76933

Company Registration No.: 1778122
19 Waterfront Drive, P.O Box 3540 Road Town, Tortola, VG1110 British Virgin Islands | Financial Services Comission BVI

Yunitskiy UniSky Corporation

UniSky Corporation bezit 100% van het toegestane kapitaal van GTI, vertegenwoordigd door 70% van de GTI Klasse A-aandelen en 15%...

Lees meer over UNISKY CORP.

Yunitskiy UniSky Corporation

UniSky Corporation bezit 100% van het toegestane kapitaal van GTI, vertegenwoordigd door 70% van de GTI Klasse A-aandelen en 15% van de Klasse B-aandelen.

UniSky Corporation is de holdingmaatschappij van de aandelen van ERSSH.

  • 15% van de preferente aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "B"
  • 70% van de gewone aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "A"

Yunitskiy UniSky Corporation is opgericht in de Seychellen onder de naam UniSky Corporation in de vorm van een internationaal commercieel bedrijf (IBC) dat de belangen behartigt van de oprichter van het Sky Way-project, Anatoly Eduardovich Unitsky. UniSky Corporation is opgericht als een organisatie voor het beheer Skyway Groep, en is noodzakelijk om risico's tot een minimum te beperken.

Yunitskiy ‘UniSky corp.’ is gevestigd in Minsk, in Wit-Rusland. In dit bedrijf is onderzoek, technologie, patenten en intellectueel eigendom ondergebracht.

Company Registration No.: 159735
Victoria Corporate Agents (Proprietary) Limited, Suite 108, Premier Building, Victoria, Mahe, Seychelles

Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd

15% van de preferente aandelen van GTI. behoort toe aan het bedrijf ERSSH Ltd. Skyway Capital, gevestigd in Londen, is een onderdeel van ERSSH.

Lees meer over ERSSH LTD.

Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd

Het maatschappelijk kapitaal van ERSS HOLDING omvat Klasse A-aandelen.

ERSS HOLDING wordt gevormd in de BVI als een naamloze vennootschap;

UniSky heeft ERSS HOLDING opgezet door het eigendom van 15% van GTI-aandelen = 73.4 miljard klasse B over te dragen.

Het maatschappelijk kapitaal Eurasian Rail SkyWay Systems Holding Ltd. (ERSSH} omvat Klasse A-aandelen.,

Deze voor ons preferente "diamanten" aandelen verlenen het recht om het eerste vaste dividend te ontvangen van de jaarlijkse nettowinst van GTI voor een bedrag van 20%.

ERSSH, geregistreerd op de British Virgin Islands. Daar genoemd Euroasian Rail Skyway Systems Holding Limited Liability Company (aandelen van klasse "A") in de vorm van een naamloze vennootschap, waarvan 15% belang in GTI (klasse "B" aandelen), bezit van de gevestigde vennootschap.

Het doel van de ERSSH, in overeenstemming met de investeringsmemorandum, is om gunstige voorwaarden te scheppen voor ons als particuliere belegger bij investeringen in dit Sky Way-project.

REGISTRATIE CONTROLE

Om de registratie van het bedrijf te controleren, evenals een elektronische versie van het certificaat voor het handhaven van de status, kun je terecht op de website van Financial Services Comission BVI - A1DB43C6F8

Company Registration No.: 1872233
19 Waterfront Drive, P.O Box 3540 Road Town, Tortola, VG1110 British Virgin Islands | Financial Services Comission BVI

SkyWay Transport van de toekomst | Ikbesteedhetbeter.nl

Actueel Nieuws

Wat de meningen ook mogen zijn... SkyWay dendert in een razend tempo door