SkyWay Unitruck U4-131

31 oktober 2018

Nieuws over vrachtvervoer infrastructuur Unitruck U4-131

De bouw van de SkyWay EcoTechnoPark-faciliteiten heeft altijd grote belangstelling gewekt bij de partners van het project en de voltooiing ervan is nu een speciale gelegenheid voor hen! We hebben constant verslag gedaan van de bouw van het SkyWay Cargo Transport Complex van Yunitskiy en nu is het de tijd om de presentatie van het object te doen.

In het video-interview dat u wordt aangeboden, vertelt hoofdontwerper Dmitry Tikhonov over de onderscheidende kenmerken, toepassing en vele andere aspecten met betrekking tot de oprichting en de werking van het complex, het rollend materieel en de spoorstructuur.

UniTruck U4-131 voor bulktransport

UniTruck U4-131 | SkyWay Technologies Co

  • Ontwerp snelheid | 100 km / h
  • Gewicht | 2500 kg
  • Unit capaciteit | 0.75 m3
  • Vervoerscapaciteit | 200 miljoen ton per jaar

 

In het SkyWay-vrachtvervoerscomplex maakten de ingenieurs van ons bedrijf gebruik van een hele reeks niet-standaardoplossingen die werden voorgesteld door de algemene ontwerper Anatoly Yunitskiy. Ze zijn ontworpen om de prestaties van het systeem aanzienlijk te verbeteren in vergelijking met concurrenten - bijvoorbeeld conventionele transportbanden.

  1. Ten eerste is unitrans een soort van continue trein: de laadriem die erin zit, beweegt zich over een wielpaar langs een stalen rail, wat de stabiliteit en veiligheid van de lading verhoogt en ook lage energieverliezen garandeert.
  2. Ten tweede wordt een externe aandrijfmotor gebruikt in unitrans, waardoor het bouwen van vrachtcomplexen zonder lengtebeperkingen mogelijk wordt.
  3. Ten derde maakt het roterende ontlaadpatroon van unitrans het mogelijk om tijd te besparen op micrologistiek, wat veel tijd op grote schaal en daarmee geld bespaart.

De mogelijke toepassingen van het SkyWay-vrachtvervoerscomplex omvatten de mijnbouw. De levering van bulkladingen (grondstoffen voor de metallurgie, chemische industrie, enz.) Kan worden gecombineerd met andere soorten transport vanwege de multimodaliteit van SkyWay-transport. Het SkyWay-vrachtcomplex is in staat om de logistiek van industriële verzendingen te optimaliseren en daarom trekt deze oplossing de aandacht van potentiële klanten.

Een vertegenwoordiger van Argentijnse zakenmensen toonde bijvoorbeeld tijdens zijn recente bezoek speciale interesse in dit vrachtcomplex. In dit land worden actief koolwaterstofafzettingen in leisteen ontwikkeld, waarvoor de ontwikkeling van een vrachtinfrastructuur noodzakelijk is.

Bovendien houdt het basisschema van het viaduct van het SkyWay-vrachtcomplex in dat de hoofdbelastingen van de overspanning en het rollend materieel worden overgebracht op ankersteunen - dit maakt het mogelijk de tussensteun licht, goedkoop en gemakkelijk te installeren zonder de kracht ervan te verliezen.

Uiteraard zal dit videoverslag ook de stand van zaken van ons transportsysteem en de onmiddellijke plannen voor de voortzetting van het werk voorafgaand aan de ingebruikname ervan weergeven. Natuurlijk kon onze filmploeg het productieproces van het vrachtcomplex niet over het hoofd zien

Video ondertiteling Engels