SkyWay Ttransport  Logo | Ikbesteedhetbeter.nl

Unimobile

Innovatief project van SkyWay Technologies Co

Unimobile is een elektrisch prototype voertuig voor rolstoelgebruikers dat de originele technische oplossing presenteert om mensen met een handicap meer mobiliteit te bieden.

24-12-2019 | Het Unimobile-project werd aan een ander bedrijf gegeven

Het management van Unitsky String Technologies Co. heeft het Unimobile-project aan een ander bedrijf gegeven. Het zal te veel tijd en middelen kosten om de massaproductie van het nieuwe voertuig te starten. Meer gedetailleerde informatie over de redenen voor de transactie werd verstrekt door de vertegenwoordigers van de bedrijfsontwikkelaar van het touwtransport:

 

«We besloten dat het nodig was om ons direct te richten op het creëren van het touwtransport en de volledige infrastructuur. Daarom zal de afronding en massaproductie van de Unimobile worden uitgevoerd door de andere organisatie. Dit project werd hem gegeven onder speciale voorwaarden, die nu een handelsgeheim vormen. Voor ons is het belangrijkste dat het werk aan de mobiliteit van mensen met een handicap niet stopt en dat bepaalde resultaten worden bereikt ».

De Unimobile is een elektrisch voertuig voor mensen met beperkte mobiliteit. Het prototype van de Unimobile werd gepresenteerd op de tentoonstelling in Moskou in 2018.

De werkzaamheden aan de unimobile zijn gelijktijdig met de ontwikkeling van het SkyWay-rollend materieel uitgevoerd. De technologie van het snaartransport werd de basis van de elektrische auto. Het project moest een maatschappelijk gevraagd product worden en een nieuw segment creëren in de dienstenmarkt voor mensen met beperkte mobiliteit.


Voor de eerste keer in de geschiedenis is het ontwerp van dit voertuig gebaseerd op een technische oplossing die een gehandicapte de mogelijkheid biedt om in een rolstoel een auto te besturen.

De unimobile is ontworpen met het doel om de obstakels in mobiliteit te verwijderen, die meestal typisch zijn voor geconverteerde standaardmodellen. De nieuwigheid is nauwelijks vergelijkbaar met een van de huidige bestaande auto's. Dit komt door het feit dat alle parameters, van de lengte van auto, de omgekeerde ophanging van deuren, ongebruikelijk voor autobezitters, worden bepaald door de specifieke behoeften van mensen met een handicap.

De stoel zelf is ontworpen als een bestuurdersstoel met een elektrische aandrijving, waarbij men 40 km met een snelheid van 20 km / u kan rijden, dat wil zeggen, de rolstoel zelf, die geen analogen heeft in de wereld, is een klein elektrisch voertuig.

Deze elektrische auto is gemaakt op basis van SkyWay-engineeringoplossingen en knowhow.

 

Efficiënt | Ergonomisch | Comfortabel

Unimobile | Innovatief project van SkyWay Technologies Co

Unimobile is een elektrisch prototype voertuig voor rolsteolgebruikers dat de originele technische oplossing presenteert om mensen met een handicap meer mobiliteit te bieden.

Het seriële Unimobile voldoet aan alle veiligheidseisen voor M1-klasse auto's en kan worden gebruikt op de openbare weg.

In de nabije toekomst zullen we beginnen met het ontwikkelen van een bedrijfsmodel

  • Maximum snelheid | 100 km / h
  • Rijbereik | 150 km
  • Rijklaar gewicht | <1000 kg
  • Volledige oplaadtijd | 10 uur

BRON: unimobile.by

De auto is ontworpen met inachtneming van de ergonomische eigenschappen van rolstoelgebruikers - het ongebruikelijke ontwerp is te wijten aan het feit dat veel van de technische oplossingen die worden gebruikt in Unimobile niet worden toegepast in standaard auto's. Bijvoorbeeld, aan de achterkant, waar een conventionele auto een kofferbak heeft, heeft unimobile een hellingbaan, daarom is de achterdeur plat.

Door de afmetingen en het ontwerp van het voertuig kan het voertuig loodrecht op het trottoir parkeren, wat het in- en uitstappen aanzienlijk vergemakkelijkt en het mogelijk maakt om het voertuig op algemene parkeerplaatsen te verlaten, en niet alleen op speciale invalide plaatsen.

 

BRON: Yunitskiy.com/news/2018

Unimobile In de Maak