Skyway Transport Vlag Verenigde Arabische Emiraten | Ikbesteedhetbeter.nl

Verenigde Arabische Emiraten

Projectontwikkeling SkyWay Innovation Center Sharjah

23 november 2018: Projectontwikkeling SkyWay Innovation Center

Een nieuwe fase in de ontwikkeling van stringtransport is de bouw van het SkyWay Innovation Center (SWIC), in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten.

Het wordt een onderzoeks- en productiecentrum of een technohub waar complexen voor stads- en vrachtvervoer worden gepresenteerd. Op de foto's kun je zien hoe het project 'SkyWay Innovation Center' eruit komt te zien, waarvan de bouw is gestart. De oplevering van de eerste drie transportbanen is gepland in april 2019.

De eerste video van de bouwplaats in de VAE

Er moet geen haast zijn in belangrijke zaken. Daarom laten we de langverwachte video van de VAE zien, die eind september is gemaakt. En waarom nu pas... omdat alle nuances zijn opgelost en alle documenten zijn ondertekend.

De voorbereidingen voor de bouw in de V.A.E begonnen in het voorjaar van 2018. Als onderdeel van de voorbereidende werkzaamheden werd het meest uitgebreide complexe project van SkyWay Innovation Center in tropische versie gecreëerd, waaronder drie testbanen, voor vracht en passagiers en tweede niveau-infrastructuur - stations, depots, wisselschakelaars, intelligent systeem van veiligheid, controle, zonne-energie centrales en communicatie. Tegelijkertijd werden tal van goedkeuringen en coördinatie met lokale autoriteiten uitgevoerd; orders voor bouw- en montagewerk, uitrusting en speciale constructies werden niet alleen in de V.A.E. geplaatst, maar ook in verschillende landen op verschillende continenten.

We bieden de vriendelijk commentaar uit de eerste hand door de algemene ontwerper Anatoly Yunitskiy op het grote SkyWay-bouwproject in de Verenigde Arabische Emiraten.

BRON: Yunitskiy News

Minsk: 23 maart 2019

In Wit-Rusland wordt een nieuw type transport voor de VAE gemaakt

BRON: Office.life.media.news

Minsk Belarus (Wit Rusland): Het tijdschrift "Office Life" publiceerde een artikel ". Het bedrijf "String Technologies" zal samen met de transportmedewerkers van Dubai auto's, bussen en metro's op de openbaarvervoermarkt onder druk zetten. We vertellen hoe het gebeurde

Office.life.media Minsk Belarus over SkyWay Vervoer in de VAE | Ikbesteedhetbeter.nl

VERTALING: PUBLICATIE OFFICE.LIFE.MEDIA

Op de World Government Summit in Dubai presenteerde het beheer van wegen en vervoer van deze emiraat Road and Transport Authority (RTA Dubai) een nieuwe vorm van openbaar vervoer. Hij kreeg de naam Dubai Sky Pods. De ontwikkelaars van dit nieuwe product zijn Wit-Russische ingenieurs die werken aan het SkyWay-project.

Weg naar het oosten

Voor SkyWay is het Midden-Oosten geen nieuwe richting. De algemene ontwerper van het project, Anatoly Yunitsky, koos de Verenigde Arabische Emiraten als een van de veelbelovende regio's in de vroege jaren 2000 en ontwikkelde er verschillende projectopties voor. Tegelijkertijd werd stringtransport actief gepromoot in India, Indonesië, Australië, Saoedi-Arabië, Rusland en andere delen van de wereld. Dit werk bleef niet onopgemerkt en trok al snel de aandacht van het hogere management van de Verenigde Arabische Emiraten. Als gevolg daarvan brak tijdens de Future Cities Show 2018 in Dubai het ijs: SkyWay kondigde openlijk zijn ambities in het Midden-Oosten aan, en de RTA bevestigde hun ernst. Toen werd aangekondigd dat Dubai overweegt de mogelijkheid te introduceren van een nieuw type openbaar vervoer - Dubai Sky Pods. Lokale media (in het bijzonder de Khaleej Times schreven over de eerste grootschalige presentatie van stringtransport in de VAE: "Een licht bovengronds transportsysteem, dat een aantal keer goedkoper is dan de gebruikelijke railvervoersystemen, kan een grote stap zijn in de ontwikkeling van logistiek in de VAE."

Tegelijkertijd werden de onderhandelingen over de bouw van het SkyWay Innovation Center in Sharjah met succes afgerond. Het moet een test- en certificeringsplatform worden voor een nieuw type transport. Het centrum wordt een showroom voor het Midden-Oosten en de wereld.

Het eerste dergelijke centrum functioneert al in Marina Gorka. Er is EcoTechnoPark, waar ze vijf soorten stringinfrastructuur hebben gebouwd en getest. De voertuigen die voor deze infrastructuur zijn ontwikkeld, worden daar ook getest. Er zijn er momenteel tien transportmodules: acht passagiers- en twee vracht.

SkyWay Office.life.Media 23 maart 2019 | Ikbesteedhetbeter.nl

Toen de bouw van het SkyWay Innovation Center in Sharjah al begonnen was, introduceerde het hoofd van RTA Dubai, Mattar Al Thayer, het rollend materieeltransport naar de zoon van Emir of Dubai - kroonprins Sheikh Hamdan ibn Mohammed Al Maktoum. Dit was de eerste presentatie van het project op zo'n hoog niveau.

Nieuw type vervoer voor de stad van de toekomst

In Dubai, 10-12 februari 2019, vond het World Government Forum plaats. Het evenement bracht vele invloedrijke gasten bij elkaar. Onder hen zijn VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon, OESO-secretaris-generaal Angel Gurria, IMF-directeur Christine Lagarde, Pakistaanse premier Imran Khan en zelfs acteur Harrison Ford met rapper Will.i.am. In totaal - meer dan 4000 invloedrijke mensen van over de hele wereld.

SkyWay: Office.life.media : In Wit-Rusland wordt een nieuw type transport voor de VAE gemaakt | Ikbesteedhetbeter.nl

De belangrijkste presentatie van het SkyWay-project vond plaats op de top. Daar werden Dubai Sky Pods gepresenteerd aan Emir of Dubai, premier en vice-president van de Verenigde Arabische Emiraten, Sheikh Mohammed Ibn Rashid Al Maktoum, die SkyWay met zijn zoon bezocht. Het hoofd van RTA Dubai liet de vooraanstaande gasten twee modellen zien van stadsvervoer voor reizigersvervoer: een dubbele unibike en een unicar voor zes personen. Ze lopen op elektriciteit en kunnen met snelheden tot 150 km / h bewegen. Een nieuw type onbemand voertuig - de modules worden bestuurd door een boordcomputer en een geautomatiseerd controlecentrum.

Op de laatste dag van de top ondertekende het Arabische kantoor van het project SkyWay en RTA Dubai een memorandum van overeenstemming. Het beschrijft welke functies het stringtransport zal uitvoeren. Het leiderschap van het land is van mening dat de Wit-Russische ontwikkeling een aanzienlijk deel van de reizen in de stad zal automatiseren en het "last mile-probleem" zal oplossen.

"Het Sky Pods-initiatief maakt deel uit van RTA's inspanningen om autonoom vervoer te introduceren, een van de belangrijkste doelstellingen van de Autonome Transport Strategie van Dubai, om 25% van het totale aantal ritten op verschillende voertuigen om te zetten in autonoom in 2030. Het maakt ook deel uit van de inspanningen van RTA om de integratie van het openbaar vervoer te verdiepen en oplossingen voor korteafstandsvervoer (eerste en laatste mijl) te ontwikkelen, zodat gebruikers van het openbaar vervoer hun eindbestemming kunnen bereiken."

Hoofd van RTA Dubai, Mattar Al Thayer

SkyWay-snaartransport is een technologie die bestaat uit goedkope offroad-wegen en milieuvriendelijke geautomatiseerde elektrische modules. Stringtransport kan vrachttransport en passagiersvervoer zijn. Stedelijke modules bewegen met snelheden tot 150 km / h. Er is een snelle module die snelheden tot 500 km / u kan bereiken.

Dubai: 19 maart 2019

Vervoer is een sleutel tot de economische groei van de VAE

SkyWay Vervoer is een sleutel tot de economische groei van de VAE | Ikbesteedhetbeter.nl

BRON: Yunitskiy.com/news

De Verenigde Arabische Emiraten in het algemeen en Dubai in het bijzonder, zijn belangrijke punten van handel en logistiek, niet alleen in de regio, maar ook in de wereld. Re-export is een belangrijke bron van inkomsten voor deze rijke stad en de laatste jaren is de toeristenindustrie snel gegroeid. De basis voor de ontwikkeling van zowel handel als toerisme is een efficiënte en moderne vervoersinfrastructuur: commerciële havens, snelle stads- en intercityverbindingen, luchthavens.

Dubai's leiderschap is zich terdege bewust van het belang van de transportindustrie voor de ontwikkeling van de stad. Daarom heeft de lokale transportafdeling een langetermijnplan voor de ontwikkeling van infrastructuur ontwikkeld. Automatisering, technologische effectiviteit en milieuvriendelijkheid zijn nu een prioriteit.

De meest ambitieuze en technisch uitdagende taak die Dubai's transportprofessionals zichzelf hebben gesteld, is het aandeel van autonoom transport in de stad tot 2030 te verhogen tot 25%. Deze maatregel zal naar verwachting tot 44% van de transportkosten besparen en de milieuvervuiling verminderen met 12%. In de toekomst zou de overgang naar zelfsturend transport de situatie met files en parkeerplaatsen in de stad moeten verbeteren.

Dubai Road and Transport Authority (R.T.A.) in het interview met Gulf News heeft meegedeeld dat een van de projecten, gericht op het verbeteren van het transportsysteem van Dubai, Dubai Sky Pods, wordt beschouwd als het stedelijk transportsysteem, ontwikkeld door CJSC «String Technologies».

Dubai Sky Pods is een futuristisch mobiliteitssysteem, waarvan de voordelen een hoge energie-efficiëntie en een laag materiaalverbruik van de spoorstructuur zijn.

In aanvulling op Dubai Sky Pods, is de stad van plan om autonome airtaxi en zelfrijdende modules te introduceren om het probleem van de «last mile» op te lossen. Het is ook gepland om de kwaliteit van de digitale infrastructuur van Dubai te verbeteren: de autoriteiten zijn van plan kunstmatige intelligentie te gebruiken bij het beheer van verkeer, beveiliging, crisisbeheer en andere gebieden.

SkyWay Vervoer is een sleutel tot de economische groei van de VAE | Ikbesteedhetbeter.nl

Een deel van de digitale strategie van Dubai, naast de wijdverbreide toepassing van kunstmatige intelligentie, is het gebruik van blockchain-technologieën. De stad heeft ze nodig om de informatiestroom online te brengen en het sneller, gebruikersvriendelijker en veiliger te maken. Met behulp van de blockchain, zijn de leiders van Dubai van plan om documentbeheer, betaling van goederen en diensten, verificatie van visa en rijbewijzen uit te voeren. Volgens de autoriteiten zal de digitalisering van de stroom van staatsdocumenten alleen al tot $ 3 miljard besparen.

Duurzame ontwikkeling van de actief groeiende stad is een andere belangrijke taak voor transportprofessionals. Om ervoor te zorgen dat de actief groeiende stad de natuur niet schaadt, is het plan om het gebruik van elektrische auto's en hybride auto's te vergroten. Om dit te doen, zal het stadstaxipark ICE-voertuigen vervangen door hybriden en elektrische auto's. Om de schade die het transport aan de natuur veroorzaakt, te beperken, zullen nieuwe passagiersbussen worden uitgerust met motoren die aan hoge milieunormen voldoen.

Sharjah: 21 februari 2019

"SkyWay heeft hier een sterke, slimme en toegewijde partner"

BRON: rsw-systems.com/news

CEO van Sharjah Research Technology and Innovation Park:

SkyWay Innovation Center bevindt zich op het grondgebied van het Sharjah Research Technology and Innovation Park (SRTI), dat is bedoeld als een platform voor de ontwikkeling van geavanceerde technologieën in de VAE en het Midden-Oosten. Het ontwikkelt innovaties op het gebied van transport, informatietechnologie, energie, milieu en machine-engineering.

Het park is opgericht om de basis te leggen voor een zeer productieve op kennis gebaseerde economie in de VAE, die de welvaart van het land in de toekomst zal waarborgen.

Mikhail Kirichenko, SkyWay, sprak met Hussein Al Mahmoudi, CEO, Sharjah Research Technology and Innovation Park over de vooruitzichten van het SkyWay-project in het Midden-Oosten en de bouw van SkyWay Innovation Center in Sharjah.

Sharjah: 16 februari 2019

Geweldig interview vanuit Sharjah

BRON: rsw-systems.com/news

Deze week is verstreken voor SkyWay onder het teken van de Verenigde Arabische Emiraten. Een sensatie op de World Government Summit was een bezoek van de Emir of Dubai met de kroonprins, en ondertekening van een memorandum van overeenstemming met de RTA - het project werd openlijk gesteund in Dubai, een van de rijkste steden ter wereld.

Project V.A.E. heet SkyWay Greentech

Oplossingen die niet alleen in Dubai, maar in het Midden-Oosten worden toegepast, zullen worden getest en getoond aan klanten in het SkyWay Innovation Center in Sharjah. Om het te bouwen werd een dochteronderneming van Global Transport Investment (GTI) opgericht - SkyWay Greentech. Het zal opereren in de VAE namens het SkyWay-project.

 

Het lukt ons zelden om gedetailleerd te rapporteren over hoe het gaat met het project in de Verenigde Arabische Emiraten. Maar deze keer, tijdens een reis naar het World Government Forum, is Mikhail Kirichenko erin geslaagd om Anatoly Yunitskiy, General Designer, SkyWay Technologies Co. te interviewen op de bouwplaats van het toekomstige SkyWay Innovation Center in Sharjah.

Persbericht: 12 februari 2019

RTA ondertekend Memorandum met Skyway Greentech Company

BRON: zawya.com

Autoriteiten Wegen en Transport - Inas Nabil Souleiman

Dubai's Roads and Transport Authority (RTA) heeft een Memorandum of Understanding (MoU) met Skyway Greentech Company ondertekend; een van de baanbrekende ontwikkelaars van Sky Pod wereldwijd. De ondertekening van het MoU maakt deel uit van de RTA-inspanningen om met futuristische oplossingen te komen om verkeerscongestie te verslaan door de ontwikkeling van Sky Pods met Sky Pod-technologie. De technologie wordt gekenmerkt door snelheid en veiligheid, evenals een besparing van middelen, en draagt ​​daarmee bij aan de visie en strategie van RTA om veilig en probleemloos vervoer voor iedereen te waarborgen. Dubai Autonomous Transportation Strategie gericht op het omzetten van 25% van de totale reizen in Dubai naar autonome reizen (zelfrijdend vervoer) op verschillende transitwegen tegen 2030. Het maakt ook deel uit van RTA's inspanningen om de integratie van openbaar vervoer te verbeteren.

Abdul Mohsen Ibrahim Younes, CEO van Rail Agency, ondertekende het MoU namens de RTA en Pavel Skoypeda, General Manager van Skyway Greentech Company, getekend namens het bedrijf op het hoofdkantoor van RTA.

VAE - RTA ondertekend Memorandum met Skyway Greentech Company

Dubai: 10 / 11 februari 2019

SkyWay - sensatie van de World Government Summit 2019

Dubai: World Government Summit februari 2019

De World Government Summit is een jaarlijks evenement in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Op 10 en 12 februari kwamen vertegenwoordigers uit 140 landen, territoria en internationale organisaties bijeen en bespraken innovaties op het gebied van wetenschap, technologie en wereldwijd bestuur.

Deelnemers aan de World Government Summit tonen traditioneel veelbelovende ontwikkelingen die de vorm van de toekomst zouden moeten bepalen. Dit jaar kwam SkyWay-snaartransport op de lijst van dergelijke ontwikkelingen. De toonaangevende regionale media: Gulf News, Khaleej Times, Esquire Middle East en anderen schreven erover.

"Stel je een jetlag voor, en een vermoeide luchtpassagier die aankomt in Dubai, uit het vliegtuig stapt, bagage verzamelt en dan naar buiten loopt om een taxi te nemen. Geen paspoortcontrole, geen visum afgegeven, geen beveiligingsproblemen. Het vermogen van overheden om te communiceren en te delen van informatie, het vermogen van gezichtsherkenningstechnologie om personen nauwkeurig te identificeren, het vermogen van een reeks biometrische en andere transponder gebaseerde technologieën om samen te werken – dat allemaal maakt de aankomst van een reiziger naadloos, veilig en al een realiteit op Dubai Airport.

Dat is een systeem dat eerst theoretisch werd opgewekt tijdens een vorige bijeenkomst van de top en nu realiteit is. Wat dacht je van skypods ( SkyWay Modules) die de wolkenkrabbers van onze steden met elkaar verbinden, wat betekent dat er minder verkeer is, minder CO2-uitstoot, minder schade aan onze omgeving. Deze concepten zijn nu te zien op het summit. En hoe lang ook voordat ze net zo gewoon worden, is als een ritje maken in de lift van een gebouw ".

SkyWay - World Government Summit 2019 Dubai | Ikbesteedhetbeter.nl

"Welkom bij de Sky Pods, voertuigen die in de toekomst het vervoer in steden helpen vormgeven. Sky Pods zijn ontworpen om een transportnetwerk te vormen voor hoogbouw, ze hebben een minimale footprint (landoppervlak), hebben een hoge energie-efficiëntie, gebruiken innovatieve spoorwegen en werken met behulp van een geautomatiseerd besturingssysteem ".

Tijdens de World Government Summit formuleerden V.A.E. functionarissen de principes voor de toekomstige ontwikkeling van het land. Dit is de constructie van Smart Cities, milieubehoud en de ontwikkeling van hernieuwbare energie. Ze zijn ook van plan de ondersteuning van lokale talenten op IT-gebied, uitvindingen en technisch onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten te versterken.

Deelnemers aan de plenaire sessie over de ontwikkeling van Smart Cities in de V.A.E., benadrukten het belang van infrastructuurprojecten. Traditioneel ondersteunt de V.A.E. innovatieve vervoersontwikkelingen die het land de infrastructuur van wereldklasse kunnen bieden. Laten we niet vergeten dat het Dubai Ministry of Transportation, Roads and Transport Authority (RTA), dat het SkyWay-project ondersteunde, dit jaar 19% van het totale stadsbudget krijgt toegewezen.

Sky Pod voertuigen - Roads and Transport Authority (RTA) | Ikbesteedhetbeter.nl

Innovaties is het sleutelwoord voor de V.A.E., te oordelen naar de toespraken op de Summit. Het land is zelfs voornemens de functie van "Director on Innovations" voor elk ministerie gedurende het jaar in te voeren. Daartoe heeft de regering al een contract getekend met de University of Cambridge om zestig innovatieve managers te trainen.

SkyWay-transport heeft gedonderd op de World Government Summit. Zelfs Emir of Dubai, premier en vice-president van de Verenigde Arabische Emiraten, Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, kwam met zijn zoon om Unibike en Unicar te recenseren.

Mohammed bin Rashid evalueert Sky Pod-modellen

HH Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de VAE en Ruler van Dubai, heeft twee modellen van de Sky Pods beoordeeld, een mobiliteitssysteem getest door de Roads and Transport Authority (RTA) in samenwerking met Skyway Greentech Co.. De Sky Pods maken deel uit van de RTA-initiatieven die gericht zijn op het aanpakken van de toekomst van de mobiliteitsbehoeften van Dubai. Lees het hele artikel (EN)

Interview | Dr. A. E. Yunitskiy: Voorzitter van de Raad van Bestuur - Uitvinder SkyWay

Yunitskiy op de World Government Summit 2019
Sky Pod Unibike uitgelegd door Michael Kirichenko
Sky Pod Unicar uitgelegd door Michael Kirichenko

"Het Sky Pods-initiatief maakt deel uit van RTA's Roads and Transport Authority inspanningen om autonoom vervoer te bieden, een van de belangrijkste doelstellingen van de Dubai Autonomous Transportation Strategy, gericht op het omzetten van 25% van de totale vervoersdiensten in Dubai naar autonome reizen op verschillende transitwegen in 2030. Het is ook een deel van RTA's inspanningen om de integratie van openbaar vervoer te verbeteren, en oplossingen aan te bieden voor korte ritten (eerste en laatste mijl) waardoor gebruikers van openbaar vervoer hun eindbestemming kunnen bereiken ", aldus Mattar Al Tayer, directeur-generaal van RTA.

Al Arabiya TV 20 dec. 2018

Al Arabiya: Dubai gaat op weg naar nieuw vervoerssysteem

TV: Al Arabiya: 20 december 2018

SkyWay blijft de "Pearl of the East" (Parel van het Oosten) Dubai veroveren. In de informatieruimte van de Verenigde Arabische Emiraten praten ze steeds meer over de mogelijkheden om vervoersinfrastructuur te ontwikkelen op basis van SkyWay-technologie. Op 9 december bracht het tv-nieuwskanaal Al Arabiya een rapport uit over de vooruitzichten voor het implementeren van innovatieve SkyWay-oplossingen. Het rapport vertelt dat de integratie van SkyWay-transport naar het wegennet van Dubai het mogelijk zal maken om de stedelijke infrastructuur te ontlasten, met een passagiersverkeer van 20.000 mensen / uur voor de vijfplaatsige Unibike en 50 duizend mensen / uur voor Unicar.