Skyway Transport Vlag Verenigde Arabische Emiraten | Ikbesteedhetbeter.nl

Verenigde Arabische Emiraten

Projectontwikkeling SkyWay Innovation Centre

Projectontwikkeling SkyWay Innovation Centre

SkyWay presenteert, en brengt onder je aandacht, hoe het project Technopark 'SkyWay Innovation Centre'  eruit komt te zien, waarvan de bouw is gestart in de V.A.E.. De oplevering van de eerste drie transportbanen zal plaatsvinden in april 2019.

23 november 2018

De eerste video van de bouwplaats in de VAE

Er moet geen haast zijn in belangrijke zaken. Daarom laten we de langverwachte video van de VAE zien, die eind september is gemaakt. En waarom nu pas... omdat alle nuances zijn opgelost en alle documenten zijn ondertekend.

De voorbereidingen voor de bouw in de V.A.E begonnen in het voorjaar van 2018. Als onderdeel van de voorbereidende werkzaamheden werd het meest uitgebreide complexe project van SkyWay Innovation Centre in tropische versie gecreëerd, waaronder drie testbanen, voor vracht en passagiers en tweede niveau-infrastructuur - stations, depots, wisselschakelaars, intelligent systeem van veiligheid, controle, zonne-energie centrales en communicatie. Tegelijkertijd werden tal van goedkeuringen en coördinatie met lokale autoriteiten uitgevoerd; orders voor bouw- en montagewerk, uitrusting en speciale constructies werden niet alleen in de V.A.E. geplaatst, maar ook in verschillende landen op verschillende continenten.

We bieden vriendelijk commentaar uit de eerste hand door de algemene ontwerper Anatoly Yunitskiy op het grote SkyWay-bouwproject in de Verenigde Arabische Emiraten.

Voorwoord: 2 minuten.

BRON: Yunitskiy News

VAE heeft 50 Hectare Land Toegewezen - Marktwaarde 750 miljoen USD

12 augustus 2018

Nieuwe SkyWay Eco-Technopark testlocaties in de Verenigde Arabische Emiraten

 

Ecofest 2018 Anatoly YunitskiyAangezien de berg niet naar Mohammed komt, zal Mohammed zelf naar de berg gaan. "Onze investeerders kunnen niet jaren wachten. Ongeveer zes maanden geleden ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om een testcomplex met hoge snelheid in een ander land te bouwen. Dit heeft Yunitskiy medegedeeld in zijn toespraak op het Ecofest 2018.

Anatoliy Yunitskiy benadrukte dat de relaties met de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) al zijn geëvolueerd naar het niveau van implementatie. Het leiderschap van het land heeft de nodige middelen toegewezen voor het opzetten van twee technologische locaties van SkyWay, waarvan er één de vereiste lengte (25 km), waar Anatoly Yunitskiy van plan is om een ​​snelheid van 600 km / u te bereiken, met de uitbreiding van de route naar 60 km, waar de Hyper U forevacuum buis met een ontworpen snelheid van 1.250 km / h snel zal worden gebouwd!

De regering van de VAE bevestigde de woorden met daden. VAE heeft al laten zien hoe en waarom ze het Stringtransport nodig hebben. We hebben land toegewezen gekregen voor een totaal van meer dan 50 hectare met een marktwaarde van 750 miljoen dollar, voor twee SkyWay technologische locaties:

Een dergelijke investering in SkyWay is erg waardevol; het betekent dat onze nieuwe partner nu de regering is van dit meest innovatieve land ter wereld. Dit land heeft de intentie, in tegenstelling tot Rusland, Litouwen en Wit-Rusland, het wereldcentrum te worden voor de ontwikkeling en promotie van onze baanbrekende transport- en infrastructuurtechnologie.

Ook wil het dat er de zogenaamde "String Valley" wordt gebouwd - een analoog van de "Silicon Valley" in de VS, waar niet alleen alle snaartransporttechnologieën, maar ook de bijbehorende infrastructuurtechnologieën zullen worden bewezen: lineaire steden, nieuwe " groene "stroomindustrie, het behouden van vruchtbare grond, en nog veel meer.

We beginnen in september met de bouw in de Emiraten. Alles is hier klaar voor. Dit zijn onze eerste doelprojecten, de zogenaamde "gekoppelde projecten" - prototypen van transport / infrastructuur voor overheidsopdrachten in een tropische versie.

Zodra we met de bouw beginnen, worden alle contracten geopend en begint de financiering ervan.

Vandaag heeft SkyWay tientallen van dergelijke projecten voor een totale lengte van enkele duizenden kilometers tot een bedrag van meer dan $10 miljard. Dit zijn SkyWay vracht-, stads- en intercity routes in de Emiraten, Saoedi-Arabië, Egypte en andere landen in het Midden-Oosten, en zelfs in Brazilië, ver van de Emiraten.

Zo zullen in de Emiraten niet alleen een aantal testlocaties worden gebouwd, maar innovatieve technologische platforms, waarin alle benodigde infrastructuur wordt gecreëerd en voldoende is om de wereldleider te worden in SkyWay-transport- en infrastructuurtechnologie, namelijk: wetenschappelijk onderzoeks-, educatieve, operationele, ontwerp- en productieplatforms voor batchproductie, niet voor pilotproductie, zoals in Minsk.

Daar zal onze eigen zonne-energie-opwekking zijn - lineair, uitgerekt langs de route, en nog veel meer. En dit alles is de gouden sleutel tot de bestellingen en financiering van een groot aantal projecten over de hele wereld.

Echter… We moeten de technologie financieren in een tropische versie tijdens de resterende fasen: 13, 14 en 15 binnen het eerder geplande budget. De eerste grote voorschotten voor de projecten zullen al in deze fasen bij ons binnenkomen, zoals eerder gepland. Voor realisering zullen we daarom geen geld meer nodig hebben.