Skyway Transport Vlag Verenigde Arabische Emiraten | Ikbesteedhetbeter.nl

Verenigde Arabische Emiraten

Projectontwikkeling SkyWay Innovation Centre

Skyway Transport Vlag Verenigde Arabische Emiraten | Ikbesteedhetbeter.nl

23 november 2018: Projectontwikkeling SkyWay Innovation Centre

Een nieuwe fase in de ontwikkeling van stringtransport is de bouw van het SkyWay Innovation Centre (SWIC), in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten.

Het wordt een onderzoeks- en productiecentrum of een technohub waar complexen voor stads- en vrachtvervoer worden gepresenteerd. Op de foto's kun je zien hoe het project 'SkyWay Innovation Centre' eruit komt te zien, waarvan de bouw is gestart. De oplevering van de eerste drie transportbanen is gepland in april 2019.

De eerste video van de bouwplaats in de VAE

Er moet geen haast zijn in belangrijke zaken. Daarom laten we de langverwachte video van de VAE zien, die eind september is gemaakt. En waarom nu pas... omdat alle nuances zijn opgelost en alle documenten zijn ondertekend.

De voorbereidingen voor de bouw in de V.A.E begonnen in het voorjaar van 2018. Als onderdeel van de voorbereidende werkzaamheden werd het meest uitgebreide complexe project van SkyWay Innovation Centre in tropische versie gecreëerd, waaronder drie testbanen, voor vracht en passagiers en tweede niveau-infrastructuur - stations, depots, wisselschakelaars, intelligent systeem van veiligheid, controle, zonne-energie centrales en communicatie. Tegelijkertijd werden tal van goedkeuringen en coördinatie met lokale autoriteiten uitgevoerd; orders voor bouw- en montagewerk, uitrusting en speciale constructies werden niet alleen in de V.A.E. geplaatst, maar ook in verschillende landen op verschillende continenten.

We bieden vriendelijk commentaar uit de eerste hand door de algemene ontwerper Anatoly Yunitskiy op het grote SkyWay-bouwproject in de Verenigde Arabische Emiraten.

Voorwoord: 2 minuten.

BRON: Yunitskiy News

Al Arabiya: Dubai gaat op weg naar nieuw vervoerssysteem.

TV: Al Arabiya: 20 december 2018

SkyWay blijft de "Pearl of the East" (Parel van het Oosten) Dubai veroveren. In de informatieruimte van de Verenigde Arabische Emiraten praten ze steeds meer over de mogelijkheden om vervoersinfrastructuur te ontwikkelen op basis van SkyWay-technologie. Op 9 december bracht het tv-nieuwskanaal Al Arabiya een rapport uit over de vooruitzichten voor het implementeren van innovatieve SkyWay-oplossingen. Het rapport vertelt dat de integratie van SkyWay-transport naar het wegennet van Dubai het mogelijk zal maken om de stedelijke infrastructuur te ontlasten, met een passagiersverkeer van 20.000 mensen / uur voor de vijfplaatsige Unibike en 50 duizend mensen / uur voor Unicar.

1ste Privé Video's

Januari 2019 | SKYWAY in de VAE: eerste privévideo van de bouwplaats

Kristiaan van den Vyver | Expert SkyWay Capital België

Investeerders SkyWay

SkyWay - sensatie van de World Government Summit 2019

Dubai: World Government Summit februari 2019

De World Government Summit is een jaarlijks evenement in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Op 10 en 12 februari kwamen vertegenwoordigers uit 140 landen, territoria en internationale organisaties bijeen en bespraken innovaties op het gebied van wetenschap, technologie en wereldwijd bestuur.

Deelnemers aan de World Government Summit tonen traditioneel veelbelovende ontwikkelingen die de vorm van de toekomst zouden moeten bepalen. Dit jaar kwam SkyWay-snaartransport op de lijst van dergelijke ontwikkelingen. De toonaangevende regionale media: Gulf News, Khaleej Times, Esquire Middle East en anderen schreven erover.

"Stel je een jetlag voor, en een vermoeide luchtpassagier die aankomt in Dubai, uit het vliegtuig stapt, bagage verzamelt en dan naar buiten loopt om een taxi te nemen. Geen paspoortcontrole, geen visum afgegeven, geen beveiligingsproblemen. Het vermogen van overheden om te communiceren en te delen van informatie, het vermogen van gezichtsherkenningstechnologie om personen nauwkeurig te identificeren, het vermogen van een reeks biometrische en andere transponder gebaseerde technologieën om samen te werken – dat allemaal maakt de aankomst van een reiziger naadloos, veilig en al een realiteit op Dubai Airport.

Dat is een systeem dat eerst theoretisch werd opgewekt tijdens een vorige bijeenkomst van de top en nu realiteit is. Wat dacht je van skypods ( SkyWay Modules) die de wolkenkrabbers van onze steden met elkaar verbinden, wat betekent dat er minder verkeer is, minder CO2-uitstoot, minder schade aan onze omgeving. Deze concepten zijn nu te zien op het summit. En hoe lang ook voordat ze net zo gewoon worden, is als een ritje maken in de lift van een gebouw ".

SkyWay - World Government Summit 2019 Dubai | Ikbesteedhetbeter.nl

"Welkom bij de Sky Pods, voertuigen die in de toekomst het vervoer in steden helpen vormgeven. Sky Pods zijn ontworpen om een transportnetwerk te vormen voor hoogbouw, ze hebben een minimale footprint (landoppervlak), hebben een hoge energie-efficiëntie, gebruiken innovatieve spoorwegen en werken met behulp van een geautomatiseerd besturingssysteem ".

Tijdens de World Government Summit formuleerden V.A.E. functionarissen de principes voor de toekomstige ontwikkeling van het land. Dit is de constructie van Smart Cities, milieubehoud en de ontwikkeling van hernieuwbare energie. Ze zijn ook van plan de ondersteuning van lokale talenten op IT-gebied, uitvindingen en technisch onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten te versterken.

Deelnemers aan de plenaire sessie over de ontwikkeling van Smart Cities in de V.A.E., benadrukten het belang van infrastructuurprojecten. Traditioneel ondersteunt de V.A.E. innovatieve vervoersontwikkelingen die het land de infrastructuur van wereldklasse kunnen bieden. Laten we niet vergeten dat het Dubai Ministry of Transportation, Roads and Transport Authority (RTA), dat het SkyWay-project ondersteunde, dit jaar 19% van het totale stadsbudget krijgt toegewezen.

Sky Pod voertuigen - Roads and Transport Authority (RTA) | Ikbesteedhetbeter.nl

Innovaties is het sleutelwoord voor de V.A.E., te oordelen naar de toespraken op de Summit. Het land is zelfs voornemens de functie van "Director on Innovations" voor elk ministerie gedurende het jaar in te voeren. Daartoe heeft de regering al een contract getekend met de University of Cambridge om zestig innovatieve managers te trainen.

SkyWay-transport heeft gedonderd op de World Government Summit. Zelfs Emir of Dubai, premier en vice-president van de Verenigde Arabische Emiraten, Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, kwam met zijn zoon om Unibike en Unicar te recenseren.

Mohammed bin Rashid evalueert Sky Pod-modellen

HH Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de VAE en Ruler van Dubai, heeft twee modellen van de Sky Pods beoordeeld, een mobiliteitssysteem getest door de Roads and Transport Authority (RTA) in samenwerking met Skyway Greentech Co.. De Sky Pods maken deel uit van de RTA-initiatieven die gericht zijn op het aanpakken van de toekomst van de mobiliteitsbehoeften van Dubai. Lees het hele artikel (EN)

Dr. A. E. Yunitskiy: Voorzitter van de Raad van Bestuur - Ontwerper SkyWay

Yunitskiy op de World Government Summit 2019
Sky Pod Unibike uitgelegd door Michael Kirichenko
Sky Pod Unicar uitgelegd door Michael Kirichenko

"Het Sky Pods-initiatief maakt deel uit van RTA's Roads and Transport Authority inspanningen om autonoom vervoer te bieden, een van de belangrijkste doelstellingen van de Dubai Autonomous Transportation Strategy, gericht op het omzetten van 25% van de totale vervoersdiensten in Dubai naar autonome reizen op verschillende transitwegen in 2030. Het is ook een deel van RTA's inspanningen om de integratie van openbaar vervoer te verbeteren, en oplossingen aan te bieden voor korte ritten (eerste en laatste mijl) waardoor gebruikers van openbaar vervoer hun eindbestemming kunnen bereiken ", aldus Mattar Al Tayer, directeur-generaal van RTA.

VAE heeft 50 Hectare Land Toegewezen - Marktwaarde 750 miljoen USD

12 augustus 2018

Nieuwe SkyWay Eco-Technopark testlocaties in de Verenigde Arabische Emiraten

 

Ecofest 2018 Anatoly YunitskiyAangezien de berg niet naar Mohammed komt, zal Mohammed zelf naar de berg gaan. "Onze investeerders kunnen niet jaren wachten. Ongeveer zes maanden geleden ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om een testcomplex met hoge snelheid in een ander land te bouwen. Dit heeft Yunitskiy medegedeeld in zijn toespraak op het Ecofest 2018.

Anatoliy Yunitskiy benadrukte dat de relaties met de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) al zijn geëvolueerd naar het niveau van implementatie. Het leiderschap van het land heeft de nodige middelen toegewezen voor het opzetten van twee technologische locaties van SkyWay, waarvan er één de vereiste lengte (25 km), waar Anatoly Yunitskiy van plan is om een ​​snelheid van 600 km / u te bereiken, met de uitbreiding van de route naar 60 km, waar de Hyper U forevacuum buis met een ontworpen snelheid van 1.250 km / h snel zal worden gebouwd!

De regering van de VAE bevestigde de woorden met daden. VAE heeft al laten zien hoe en waarom ze het Stringtransport nodig hebben. We hebben land toegewezen gekregen voor een totaal van meer dan 50 hectare met een marktwaarde van 750 miljoen dollar, voor twee SkyWay technologische locaties:

Een dergelijke investering in SkyWay is erg waardevol; het betekent dat onze nieuwe partner nu de regering is van dit meest innovatieve land ter wereld. Dit land heeft de intentie, in tegenstelling tot Rusland, Litouwen en Wit-Rusland, het wereldcentrum te worden voor de ontwikkeling en promotie van onze baanbrekende transport- en infrastructuurtechnologie.

Ook wil het dat er de zogenaamde "String Valley" wordt gebouwd - een analoog van de "Silicon Valley" in de VS, waar niet alleen alle snaartransporttechnologieën, maar ook de bijbehorende infrastructuurtechnologieën zullen worden bewezen: lineaire steden, nieuwe " groene "stroomindustrie, het behouden van vruchtbare grond, en nog veel meer.

We beginnen in september met de bouw in de Emiraten. Alles is hier klaar voor. Dit zijn onze eerste doelprojecten, de zogenaamde "gekoppelde projecten" - prototypen van transport / infrastructuur voor overheidsopdrachten in een tropische versie.

Zodra we met de bouw beginnen, worden alle contracten geopend en begint de financiering ervan.

Vandaag heeft SkyWay tientallen van dergelijke projecten voor een totale lengte van enkele duizenden kilometers tot een bedrag van meer dan $10 miljard. Dit zijn SkyWay vracht-, stads- en intercity routes in de Emiraten, Saoedi-Arabië, Egypte en andere landen in het Midden-Oosten, en zelfs in Brazilië, ver van de Emiraten.

Zo zullen in de Emiraten niet alleen een aantal testlocaties worden gebouwd, maar innovatieve technologische platforms, waarin alle benodigde infrastructuur wordt gecreëerd en voldoende is om de wereldleider te worden in SkyWay-transport- en infrastructuurtechnologie, namelijk: wetenschappelijk onderzoeks-, educatieve, operationele, ontwerp- en productieplatforms voor batchproductie, niet voor pilotproductie, zoals in Minsk.

Daar zal onze eigen zonne-energie-opwekking zijn - lineair, uitgerekt langs de route, en nog veel meer. En dit alles is de gouden sleutel tot de bestellingen en financiering van een groot aantal projecten over de hele wereld.

Echter… We moeten de technologie financieren in een tropische versie tijdens de resterende fasen: 13, 14 en 15 binnen het eerder geplande budget. De eerste grote voorschotten voor de projecten zullen al in deze fasen bij ons binnenkomen, zoals eerder gepland. Voor realisering zullen we daarom geen geld meer nodig hebben.