Skyway Transport Vlag Indonesie | Ikbesteedhetbeter.nl

SkyWay Indonesia N.V.

Skyway Indonesie logo  BRON - SkyWay Technologies Indonesia N.V

SkyWay Technologies Indonesia N.V. is een volledig dochtermaatschappij van Global Transport Investments Inc. (G.T.I.) dat hoofdactiviteiten heeft als een juridische entiteit om de implementatie van SkyWay Technologies in Indonesië voor te bereiden.

Het is een zusterbedrijf van SkyWay Technologies, Co, een engineeringbedrijf uit de Republiek Wit-Rusland dat de uitgebreide transportoplossing voor stedelijk, vracht, hogesnelheidstransport, haven-naar-haven, interdorpen en inter-eilanden produceert.

SkyWay Technologies Indonesia N.V. werd opgericht in Jakarta, gebaseerd op de Principle License from Investment Coordinating Board Republiek Indonesië No. 3358/1 / IP / PMA / 2017 van 18 augustus 2017 en Akte van oprichting nr .16 van 21 augustus 2017, en met alle lokale vergunningen die we nu al hebben, nu, zijn we klaar om deel uit te maken van de transportoplossing in Indonesië. We zijn klaar om deel uit te maken van het connectiviteitsprogramma in Indonesië.

"Transport naar de betere toekomst voor Indonesië"

De missie van SkyWay Technologies Indonesia N.V. is om de beste transportoplossing te bieden voor de connectiviteit in Indonesië die de energie- en transportkosten, de tijd, die nodig is om conventioneel vervoer van mensen en vracht te heroverwegen, te verlagen. Maar ook de betaalbaarheid van het transport te verhogen en de netto kosten van goederen en diensten te verlagen. We bieden een compleet ander comfort van reizen in verschillende snelheden.

Delegatie Indonesië Bezoekt Eco-park