Betrouwbaarheid SkyWay

22 oktober 2018

Klaas BoersmaKlaas Boersma - Heemskerk Noord-Holland

Particulier investeerder SkyWay
Mede-eigenaar SkyWay Transport Technologies Co.

Coach SkyWay Capital Master | KLIK HIER

Inleiding:

SkyWay heeft in de 1e jaren van ontwikkeling zware stormen doorstaan. Het bedrijf werd bij de start in 2014 door Litouwse autoriteiten en diverse media, beticht van spionage en van een grote oplichtingsorganisatie. Autoriteiten en media... ze hadden het allemaal mis! Fouten worden erkent en rectificaties hebben plaatsgevonden. SkyWay Technologies Co. is in slechts 3 jaar uitgegroeid tot een duurzaam internationaal project. 

SkyWay is een bewezen eerlijk en transparant investeringsproject. Duizenden artikelen, foto's, en video's, hoe de bouw van het SkyWay Eco-Technopark in 2015 is gestart op een kaal stuk grond van 35 hectare. Van een businessplan op papier, virtuele videopresentaties, van miniatuur transportmodellen tot gecertificeerde transportmodules, deelname aan vele tentoonstellingen en transportbeurzen, waaronder Future Cities Show 2018 VAE, de introductie van de High Speed Unibus in september 2018 op de grootste transportbeurs Innotrans 2018 Berlijn, het project Unimobile, het jaarlijks terugkerende Eco-Fest, (in 2018 als voor de 3e keer) waar duizenden investeerders met eigen ogen de ontwikkelingen kunnen aanschouwen en waar rapport wordt uitgebracht. SkyWay Technologies Co. is in 2017 getaxeerd op 3 miljard, 2018 getaxeerd op 5 miljard.

SkyWay-technologies is goedgekeurd door het Ministerie van Transport van de Russische Federatie en kreeg de officiële status als erkende innovatie.

 

Waarom investeren

Sinds 2 jaar (oktober 2016) ben ik particulier investeerder in SkyWay, maar ik moet toegeven, in het begin ook nog een beetje sceptisch. Al in het begin van mijn deelname, en na een beetje huiswerk, kwam ik tot de conclusie wat voor unieke financiële kans SkyWay ons eigenlijk op een presenteerblaadje aanbiedt. Mits je net als ik een beetje investeerdersrisico durft te nemen.

SkyWay kan, voor iedereen (vanaf 18 jaar) die het maar wil, een eenmalige potentiële oplossing zijn voor het creëren van meer financiële zekerheid in de toekomst, of zelfs naar financiële onafhankelijkheid voor het leven.

Zoals Uitvinder SkyWay, directeur, voorzitter van de raad van bestuur, wetenschapper Dr. E. Anatoly Yunitskiy verwoord... "SkyWay brengt welvaart voor gezinnen en investeerders". Onze Slogan... "Build SkyWay Save The Planet". Voor de nieuwe generatie transport van de toekomst is wereldwijd al grote belangstelling. Een langdurig project van decennialang, met als vooruitzicht om 50% van de wereldmarkt van transportdiensten te dekken. SkyWay... een realistische oplossing voor een veiliger en schonere transportwereld. Een sociaal project dat tevens gaat zorgen voor wereldwijde werkgelegenheid.

Met dit artikel, en een stukje Historie over de moeilijke start van SkyWay hoop ik dat onzekerheden over SkyWay tot het verleden behoren.

Let op... Waarschuwing

Ondanks alle positieve ontwikkelingen zoals ik op deze pagina duidelijk heb omschreven, ontvang ik nog af en toe de terugkerende vraag... "Ik kwam dit tegen op Google..."SkyWay is scam / oplichting, piramide, aandelen die niet bestaan, enz. enz..

Ja, jammer genoeg zwerven er nog een paar hardnekkige, en vaak ook nog oude negatieve artikelen en video's op het internet. Een paar vooroordelen, of meningen die soms mensen er direct van weerhouden om nog verder onderzoek te doen, en bij het eerste de beste artikel zeggen... zie je wel!

Waar ik het o.a. over heb: waarschuwingen van financiële waakhonden, waarvan je zou zeggen dat die met een gedegen en goed onderbouwd onderzoek zouden komen, alvorens hun bevinding te publiceren. Of steeds weer dezelfde personen die stuk voor stuk hun ongegronde vooroordelen, gebaseerd op slecht huiswerk, zo nodig moeten delen.

Laat je kans niet ontnemen door artikelen van o.a.

  • Ethan van der Built
  • Tom Lansing - De Slimste Belegger. Artikel, De rode vlag.
  • F.S.M.A. België | Over aandelen en Piramidesysteem
    1 - Er worden geen aandelen vekocht, maar we krijgen een optie op aandelen in ruil voor financiele ondersteuning voor deelname aan het project.
    2 - Piramidesysteem, dat geen piramide is maar een Affiliate programma voor partners.


En natuurlijk kan het zijn dat je SkyWay maar niks vindt of er gewoon niet in gelooft of het ooit wel iets wordt. Maar hoe je ook tegen dit project aankijkt, de duizenden bewijzen over SkyWay zeggen genoeg.