SkyWay Group

$ 400 867 433 000

Onafhankelijke waardering intellectueel eigendom, die is opgenomen in het maatschappelijk kapitaal van de onderneming.

SkyWay Group Of Companies is een snelgroeiende high-tech groep van bedrijven,

Skyway bedrijfsstructuur | Verdeling aandelenkapitaal 

Invest Memorandum 2019 | EN

SkyWay Transport - Investerings Memorandum 2019 | Ikbesteedhetbeter.nl

Global Transports Investments

Global Transports Investments Inc. (GTI) is de moederorganisatie van de Sky Way-groep.

GTI is lid van de groep om een investeerders in het project aan te trekken;

Lees meer over GTI

Global Transports Investments | GTI

Global Transports Investments Inc. (GTI) is de moederorganisatie van de Sky Way-groep van bedrijven, die houder is van intellectueel eigendom. Het bedrijf wordt gevormd op het grondgebied van de British Virgin Islands in de vorm van een naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het doel van het bedrijf is om gunstige voorwaarden te creëren voor een strategische belegger. GTI is eigenaar van een dochteronderneming van CJSC String Technologies op het grondgebied van de Republiek Belarus.

  • 33,3% van de gewone GTI-aandelen zijn omgezet in Klasse B-aandelen om vervolgens 33,3% daarvan over te dragen ten gunste van ERSS HOLDING (Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd.) GTI Klasse B aandelen geven recht op een vast preferent dividend van 20% van het GTI jaarlijkse nettowinst.
  • 15% van de preferente aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "A" behoort toe aan het bedrijf Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd.
  • 15% van de preferente aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "B" behoort tot het bedrijf UniSky Corporation
  • 70% van de gewone aandelen van Global Transports Investments Inc. klasse "A" behoort tot het bedrijf UniSky Corporation

Preferente aandelen van klasse "B" GTI, verlenen het recht om het eerste vaste dividend te ontvangen van de jaarlijkse nettowinst van GTI voor een bedrag van 20%.

REGISTRATIE CONTROLE

Om de registratie van het bedrijf te controleren, evenals een elektronische versie van het certificaat voor het handhaven van de status, kun je terecht op de website van Financial Services Comission BVI - 66D3F76933

Company Registration No.: 1778122
19 Waterfront Drive, P.O Box 3540 Road Town, Tortola, VG1110 British Virgin Islands | Financial Services Comission BVI

Yunitskiy - UniSky Corporation

UniSky Corporation | UniSky is een bedrijf dat de belangen van de oprichter van het project vertegenwoordigt

  1. UniSky is opgericht als een managementbedrijf van de Groep;
  2. UniSky is nodig om risico's te minimaliseren
Lees meer over UNISKY CORP.

Yunitskiy UniSky Corporation

UniSky Corporation bezit 66,7% van het maatschappelijk kapitaal van GTI, vertegenwoordigd door 66,7% van GTI Klasse A-aandelen.

Yunitskiy UniSky Corporation is opgericht in de Seychellen onder de naam UniSky Corporation in de vorm van een internationaal commercieel bedrijf (IBC) dat de belangen behartigt van de oprichter van het Sky Way-project, Anatoly Eduardovich Yunitskiy. UniSky Corporation is opgericht als een organisatie voor het beheer Skyway Groep, en is noodzakelijk om risico's tot een minimum te beperken.

Yunitskiy ‘UniSky corp.’ is gevestigd in Minsk, in Wit-Rusland. In dit bedrijf is onderzoek, technologie, patenten en intellectueel eigendom ondergebracht.

Company Registration No.: 159735
Victoria Corporate Agents (Proprietary) Limited, Suite 108, Premier Building, Victoria, Mahe, Seychelles

Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd

ERSS HOLDING, eigenaar van GTI Klasse B-aandelen, zijn bedrijven om de investeringen voor het project veilig te stellen.

Lees meer over ERSSH LTD.

Euroasian Rail Skyway Systems Holding Ltd

Bedrijven opgericht op de Britse Maagdeneilanden onder de naam Euroasian Rail Skyway Systems Holding Limited & Euroasian Rail Skyway Systems Holding III Limited als vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid (Klasse A-aandelen), die 60.130.114.950 (15%) & 73.492.362.716 (18, 33%) belang in GTI dienovereenkomstig.

Het doel van de ERSSH, in overeenstemming met de investeringsmemorandum, is om gunstige voorwaarden te scheppen voor ons als particuliere belegger bij investeringen in dit Sky Way-project.

Deze voor ons preferente "diamanten" aandelen verlenen ook het recht om het eerste vaste dividend te ontvangen van de jaarlijkse nettowinst van GTI voor een bedrag van 20%.

REGISTRATIE CONTROLE

Om de registratie van het bedrijf te controleren, evenals een elektronische versie van het certificaat voor het handhaven van de status, kun je terecht op de website van Financial Services Comission BVI - A1DB43C6F8

Company Registration No.: 1872233
19 Waterfront Drive, P.O Box 3540 Road Town, Tortola, VG1110 British Virgin Islands | Financial Services Comission BVI

Naar De Beurs

ERSSH in de database ISIN

BRON | rsw-systems.com

In 2015 is het ISIN Organization: international securities identification numbers organization, het internationale effectenidentificatienummer (ISIN) uitgegeven aan Euroasian Rail SkyWay Systems Holding Ltd., wat een belangrijke mijlpaal is geworden in de ontwikkeling van het project.

ERSSH ISIN nr: VGG322291094

Euroasian Rail SkyWay Systems Holding Ltd. in de database ISIN

Registratie kan worden geverifieerd in de onafhankelijke ISIN-database ISIN.ORG zoals te zien is in deze video-instructie. ISIN NR: VGG322291094