Skyway Transport Vlag Verenigde Arabische Emiraten | Ikbesteedhetbeter.nl
Skyway Technologies Dassault Systèmes | Ikbesteedhetbeter.nl
SkyWay - Dassault Systèmes 3D Experience | Ikbesteedhetbeter.nl

SkyWay Technologies kiest voor samenwerking Dassault Systèmes

SkyWay Technologies Co. gebruikt het 3DEXPERIENCE®-platform van Franse bedrijf Dassault Systèmes om multidisciplinaire samenwerking rond één enkel platform te bevorderen om zijn transportnetwerken te ontwerpen.

Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE®Company, biedt bedrijven virtuele universa voor duurzame innovaties.

Dassault Systèmes ontwikkelt en verkoopt Product Lifecycle Management (PLM ) software en -services die industriële processen ondersteunen door een 3D-visie te bieden van de gehele levenscyclus van producten van ontwerp tot onderhoud. Klanten van Dassault Systèmes zijn bedrijven in de volgende sectoren: Luchtvaart & Defensie, Architectuur, Engineering en Bouw, Consumptiegoederen - Fast moving consumer goods (FMCG) - Distributie, Energie en processen, Financiering en zakelijke dienstverlening, Hoogwaardige technologie, Industriële apparatuur, Life Sciences, Marine & Offshore, Natuurlijke Hulpbronnen en Transport en Mobiliteit. Bekijk hier alle sectoren

Het bedrijf  is actief in meer dan 140 landen met 15.000 werknemers bestaande uit 124 nationaliteiten en het ondersteunt meer dan 250.000 klanten van elke omvang in alle sectoren, zoals transport, energie, vliegtuigen, zoals de bijvoorbeeld de Airbus, enzovoort.

BRON: Yunitskiy.com/news
Gepubliceerd op 26 feb. 2019

SkyWay - Verstoren van Transport en mobiliteit - Dassault Systèmes.

SkyWay Technologies Co. gebruikt het 3DEXPERIENCE®-platform van Dassault Systèmes om multidisciplinaire samenwerking rond één enkel platform te bevorderen om zijn transportnetwerken te ontwerpen.

BRON: Dassault Systèmes
Gepubliceerd op 22 feb. 2019

SkyWay - bevorder multidisciplinaire samenwerking met het 3DEXPERIENCE®-platform

Dassault Systèmes. SkyWay Technologies Co. gebruikt het Dassault Sysèmes 3DEXPERIENCE®-platform als enige informatiebron, waardoor deelnemende disciplines hun taken uitvoeren rekening houdend met de ontwerpen en technische toleranties van anderen, waardoor de complexiteit van elk project en de mogelijke fouten die zich in een silo kunnen voordoen, worden verminderd. op basis van werkomgeving.

Op de site van Dassault Systèmes, de toonaangevende ontwikkelaar van digitale platforms voor ontwerp en productie, werd de 3DEXPERIENCE-presentatie gepubliceerd. De presentatie toont de ervaring van praktisch gebruik van het platform met betrekking tot het creëren van de SkyWay-transportsystemen.

De SkyWay-ontwerporganisatie begon begin 2018 met de introductie van een enkele digitale omgeving 3DEXPERIENCE voor het ontwerp en de productie van transport- en infrastructuurcomplexen.

Dit platform biedt een effectieve interdisciplinaire interactie tussen verschillende structurele eenheden in de context van het creëren van één project, en maakt het ook mogelijk om snel de nodige wijzigingen aan te brengen in elk stadium van de totstandkoming ervan. Alle wijzigingen aangebracht door ingenieurs in de lay-out, worden weerspiegeld in het definitieve model, berekeningen van technische kenmerken en de kosten van het eindproduct.

Image

"Het platform is perfect voor het ontwikkelen van ons complexe transportnetwerk, - merkt de algemene ontwerper van CJSC« String Technologies »Anatoliy Yunitskiy op. - We moeten tot in het kleinste detail toezien en de levenscyclus van elk project volgen via de bediening en ontmanteling, en ons kunnen vinden hoe en wanneer elk onderdeel werd vervaardigd. Het 3DEXPERIENCE®-platform in de enige oplossing die het mogelijk maakt om dit type aanpak te implementeren ".

CJSC «String Technologies» ontwikkelt zich in de logica van Industry 4.0 en past geavanceerde oplossingen toe om een high-tech product te creëren dat aan de hoogste eisen voldoet. U kunt hier meer te weten komen over de geschiedenis van 3DEXPERIENCE introductie in de SkyWay projectorganisatie.

BRON: SkyWay-Tech

Het bedrijf Dassault Systèmes, over de samenwerking waarmee we eerder hebben gerapporteerd, heeft op 20 juni officieel aangekondigd dat SkyWay Technologies Co. het 3DEXPERIENCE®-platform introduceert voor het combineren van de mogelijkheden van ontwikkeling, engineering, constructie en productie in een enkele digitale omgeving.

Het persbericht luidt:

"Naar verwachting zal de implementatie van het 3DEXPERIENCE®-platform SkyWay Technologies in staat stellen om beslissingen te nemen in de beginfase van de projectimplementatie, waardoor de ontwikkelingstijd wordt beperkt door real-time gegevens te beheren, elektronische documentcirculatie te bieden en de snelheid en kwaliteit van teamwerk tussen afdelingen. De laatste uitvoeringsfase zal naar verwachting in het voorjaar van 2019 worden afgerond. "

SkyWay 3DEXPERIENCE-platform Dassault Systèmes | Ikbesteedhetbeter.nl

De bedrijven die technologieën van Industry 4.0 van Dassault gebruiken, tonen hoge kwaliteitseisen aan hun producten en de effectiviteit van de ontwikkeling. Daarom trekt de opkomst van "nieuwkomers" in dit gebied de aandacht van de relevante media en het bedrijfsleven. De aankondiging van samenwerking tussen Dassault Systèmes en SkyWay werd benadrukt door de nieuwsportalen TAdviser, Logistics.ru en Report.com, evenals de professionele portal isicad.ru.