SkyWay Fase 13

Belangrijkste mijlpalen van ontwikkelingsstadia zijn succesvol afgerond!

SkyWay Group of Companies kondigt succesvolle afronding van de 12e fase van ontwikkeling en overgang naar de 13e fase aan. De overgang naar de nieuwe fase van ontwikkeling vindt plaats op 26 december 2018 23.59 uur. Dit zal leiden tot een afname van de huidige pakketkorting.

De overgang naar de nieuwe fase werd mogelijk dankzij een aantal successen van de Group of Companies sinds de vorige shift naar fase 12 in april van dit jaar. De samenwerking met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de autoriteiten van de VAE heeft een nieuw niveau bereikt. Het is de belangrijkste focus geworden van de Group of Companies. Er zijn nieuwe partnerschapsrelaties tot stand gebracht met andere landen en regio's.

Nieuwe modellen van rollend materieel werden vrijgegeven en met succes getest - unicar en double-rail unibus, een aantal innovatieve ontwikkelingen op het gebied van veiligheidssystemen, voeding, geautomatiseerde controlesystemen, gereedschappen en bouwmachines werden ontworpen en geproduceerd.

De première van het vlaggenschip van het SkyWay-transport - de hogesnelheidsunibus - vond plaats op de handelsbeurs InnoTrans-2018.

Het bedrijf is begonnen met het creëren van een eigen financieel platform op basis van blockchain-technologieën en heeft de introductie van tokens aangekondigd - een instrument voor economische integratie van gerichte projecten. De inkomsten uit de pre-projectactiviteiten ontvangen door de Groep van Vennootschappen maakten het mogelijk om een deel van de beleggingsaandelen terug te kopen van de eerste investeerders - dit is hoe het project zijn dank uitsprak aan de mensen die het bij het begin van de ontwikkeling ondersteunden.

De plannen voor de 13de fase zijn de verdere internationale uitbreiding van het project en de verdere ontwikkeling van transport-, energie- en informatietechnologieën.

SkyWay transport fase 1 t/m 13 | Ikbesteedhetbeter.nl

Belangrijk:

De huidige fase van ontwikkeling van het project en het initiëren van nieuwe richtingen in activiteiten leidt tot een grotere investeringsaantrekking voor SkyWay Group of Companies. Gezien deze omstandigheid en handelend in het belang van beleggers, heeft het management een beslissing genomen over een gefaseerde verlaging van de korting. In dit opzicht zal de 13e fase worden onderverdeeld in verschillende deelfasen, in het kader waarvan de huidige korting geleidelijk zal worden verminderd. Zo biedt het bedrijf beleggers de mogelijkheid van een flexibelere planning van hun eigen beleggingsstrategie.