SkyWay Technologies logo | Ikbesteedhetbeter.nl

Transport Van De Toekomst

Skyway Infrastructuur Technologie

SkyWay, de nieuwe generatie innovatieve personen- en goederen transportnetwerk op het 2e niveau (boven de grond) is ontwikkeld met behulp van SkyWay-snaartechnologie. Mede het vertrouwen van honderdduizenden kleine en grote investeerders is SkyWay inmiddels uitgegroeid tot een mega project op wereldschaal.

Al veel landvertegenwoordigers hebben een bezoek gebracht aan het Eco Technopark, en hun interesse getoond. SkyWay wordt gezien als dé wereldijde oplossing voor een effectief, veilig en milieuvriendelijk, duurzaam transport- en communicatienetwerk, dat gebruikt gaat worden voor passagiers-, vracht-, energie- en informatieoverdracht.

Schoner en Veiliger Transport

Met het invoeren van dit innovatieve transportnetwerk kunnen wereldwijde problemen worden opgelost. Het belangrijkste aspect is het creëren van een nieuwe en ecologische transportmarkt. Skyway zorgt namelijk voor het terugbrengen van de CO2 uitstoot.
 
Het 2e aspect is dat transportmodules niet deelnemen aan de toch al overvolle verkeersdrukte. SkyWay Transport kent geen files, heeft geen spoorwegovergangen, en er zullen geen verkeersongelukken plaatsvinden die veroorzaakt kunnen worden door alle vormen van verkeer op de weg.

Stedelijk vervoer

BRON: Unitsky.engineer/news/2019/news

SkyWay-transportsystemen zijn geschikt voor bijna elke transporttaak - van het creëren van gespecialiseerde havenvervoer tot de vorming van een wereldwijd infrastructuurnetwerk met snel passagiersverkeer.

Een van de gebieden waarop potentiële klanten de grootste belangstelling tonen, is het stedelijk transportcomplex. Dit is de oplossing waar onze SkyWay-partners uit Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten het meest in geïnteresseerd zijn.

Zoals in het officiële persbericht is SkyWay-stadsvervoer bedoeld om het automatiseringsniveau en de milieuvriendelijkheid van het stadsverkeer te verhogen.

We rapporteren illustratief en gedetailleerd welke oplossingen SkyWay biedt voor stedelijk verkeer in de nieuwe presentatievideo.