SkyWay Technologies logo | Ikbesteedhetbeter.nl

Is Al Realiteit

Veilig, Duurzaam, Milieuvriendelijk en Kostenbesparend Transport

* Zonder files

* Zonder vervuiling

* Zonder Grenzen

Skyway Infrastructuur Technologie

SkyWay, de nieuwe generatie innovatieve personen- en goederen transportnetwerk op het 2e niveau (boven de grond) is ontwikkeld met behulp van SkyWay-snaartechnologie. Mede het vertrouwen van honderdduizenden kleine en grote investeerders is SkyWay in nog geen 4 jaar uitgegroeid tot een mega project op wereldschaal met miljarden aan lopende projecten.

Steeds meer landen tonen hun interesse en zien SkyWay als dé oplossing voor een effectief, veilig en milieuvriendelijk, duurzaam transport- en communicatienetwerk, dat gebruikt gaat worden voor passagiers-, vracht-, energie- en informatieoverdracht.

Schoner en Veiliger Transport

Met het invoeren van dit innovatieve transportnetwerk kunnen wereldwijde problemen worden opgelost. Het belangrijkste aspect is het creëren van een nieuwe en ecologische transportmarkt. Skyway zorgt namelijk voor het terugbrengen van de CO2 uitstoot.
 
Het 2e aspect is dat transportmodules niet deelnemen aan de toch al overvolle verkeersdrukte. SkyWay Transport kent geen files, heeft geen spoorwegovergangen, en er zullen geen verkeersongelukken plaatsvinden die veroorzaakt kunnen worden door alle vormen van verkeer op de weg.

Stedelijk Vervoer

SkyWay-transportsystemen zijn geschikt voor elke type transport - van het creëren van gespecialiseerde havenknooppunten tot de vorming van een wereldwijd infrastructuurnetwerk met snel passagiersverkeer.

Een van de gebieden waarop potentiële klanten de grootste belangstelling tonen, is het stedelijk transportcomplex. Dit is de oplossing waar SkyWay-partners uit Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten het meest in zijn geïnteresseerd. Zoals ze in het officiële persbericht wezen, is SkyWay-stadsvervoer bedoeld om het automatiseringsniveau en de milieuvriendelijkheid van het stadsverkeer te verhogen.