Eco Technopark

Het EcoTechnoPark is het operationele centrum voor demonstratie, testen en certificering van de innovatieve ontwikkelingen van de snaartransport technologie.

Bouw SkyWay... Red Onze Planeet

Eco Technopark

2015 / 2021

Projectontwikkelingsfase 14.1 / 15

Investeerders Project

Eco Techno Park:  Skyway heeft speciaal een Eco Technopark plan opgesteld om deze revolutionaire transport technologie in de wereldmarkt te zetten. Dit Eco TechnoPark is een unieke constructie waar wij aandeelhouders in investeren via het Crowdfunding platvorm Sky World Community.
 
SkyWay is in 2014 begonnen met Crowdfunding. De bouw van deze faciliteit is gestart in 2015 op het grondgebied van de Republiek Belarus op een perceel van 36 hectare nabij de stad Maryina Gorka, in de regio Minsk.
 
Voor de praktische implementatie en certificering van alle gespecificeerde technologische oplossingen voor SkyWay werd het besluit genomen om dit speciale object te bouwen.
De naam Eco Technopark impliceert dat de nadruk wordt gelegd op de milieuvriendelijkheid van het transport. Het project wordt uitgevoerd door het team engineering bedrijf-ontwikkelaar CJSC "String Technologies.

Dit Eco TechnoPark zal alle belangrijke transport- en infrastructuuroplossingen van SkyWay-technologie aantonen:

  • Centrum voor certificering.
  • Testen en verbetering van SkyWay-technologie.
  • Creëren van nieuwe generaties transport- en infrastructuurcomplexen;
  • Showroom voor het verkopen van SkyWay producten;
  • Museum, Tentoonstelling en zakencentrum;
  • Onroerend goed activa ter waarde van meer dan 300 mln USD
Eco TechnoPark is het startpunt om SkyWay-snaartransport over te dragen van de categorie van een 'theoretisch ontwikkeld project' naar de categorie van een 'goed verkopend product'.
In het Eco-TechnoPark kunnen potentiële klanten, van over de hele wereld, de ontwikkelingen beleven over actuele industriële ontwerpen van SkyWay transport- en infrastructuurcomplexen, stads-, intercity hogesnelheid, vrachtvervoer, en gerelateerde infrastructuur. Inclusief geautomatiseerde beveiliging van besturingssystemen.

Wat al is gerealiseerd

Als resultaat van het verenigen van honderdduizenden mensen, met crowdfunding, van over de hele wereld, konden we meer bereiken dan verwacht volgens het plan, en met minder middelen.

Design Engineering Enterprise

De organisatiestructuur van SkyWay Technologies Co. heeft al 36 gebouwen en constructies, meer dan 3.000 machines en uitrusting. 86 afdelingen en ontwerpbureaus, waaronder een speciaal ontwerp- en technologiebureau met pilotproductie. Hier ontwerpen en berekenen meer dan 1000 beste ingenieurs, specialisten zorgvuldig alle details van de productie van het rollend materieel en de SkyWay-spoorstructuur.

Geavanceerde apparatuur

SkyWay-productie maakt gebruik van de meest geavanceerde en uiterst precieze apparatuur waarmee taken van elke complexiteit kunnen worden uitgevoerd. Het arsenaal van het bedrijf heeft een reeks hulpmiddelen die worden gebruikt door wereldleiders: Haas-apparatuur, het digitale 3D Experience-platform van Dassault Systèmes en andere nieuwste tools.

Productie

SkyWay heeft nu zijn eigen high-tech productie, zijn capaciteit zal het mogelijk maken om de eerste orders voor de aanleg van wegen en de volledige SkyWay-transportinfrastructuur te implementeren. De SkyWay-fabrieken gebruiken Haas-apparatuur, Dassault Systèmes-software en andere meest efficiënte en moderne apparatuur.

Infrastructuur en spoorbanen

In het EcoTechnoPark zijn vijf soorten spoorstructuren gebouwd en nu rijdt het SkyWay-transport op deze starre, halfstijve, verzakkende, superlichte tracks; er is ook een vrachtcomplex, dat is voor het vervoer van verschillende soorten vracht. Er is een prototype gebouwd van het SkyWay landingsstation op twee niveaus, een automatisch laad- en losstation voor de ladingbaan. Er is ook een intelligent hekwerk en een hangbrug gebouwd.

Transport

Er zijn 16 soorten voertuigen geproduceerd, waaronder de passagiers: de opgehangen unibus, de dubbelspanbuizen, de hogesnelheidsunibus, de tweezits zwevend, de unibike, unicar; de vrachten: de unitruck en unitrans. De meeste voertuigen zijn gecertificeerd door overheidsinstanties in verschillende landen. Voor de verschillende transportmodules zijn inmiddels 5 transportbanen gecreëerd.

Testen en certificeren

Het kant en klare rollend materieel wordt herhaaldelijk getest in de EcoTechnoPark op de SkyWay-spoorstructuur. Na bevestiging van de naleving van alle technische normen, is het product gecertificeerd door de overheid.

164 miljard vooruitbestellingen / Pre-orders

Het Eco-TechnoPark is bezocht door vele delegaties uit verschillende landen en continenten, bestaande uit vertegenwoordigers van de academische wereld, de wereld van het vervoer, vertegenwoordigers van de hoogste administraties. Er werden een groot aantal presentaties van de SkyWay-technologie gehouden, evenals onderhandelingen over de praktische uitvoering ervan. Op dit moment zijn de vooruitbestellingen met een waarde van meer dan $ 164 miljard ontvangen.