Eco Technopark

*SkyWay transportinfrastructuur technologie trekt wereldwijde belangstelling in razend tempo
Image

Bezoek Gasten Uit V.A.E.

Bezoek uit de Verenigde Arabische Emiraten aan het Eco-Technopark | Regering investeert 750 miljoen In Nieuwe Eco-Technoparken in de VAE.

Investeerders Project

Eco Techno Park:  Skyway heeft speciaal een Eco Technopark plan opgesteld om deze revolutionaire transport technologie in de wereldmarkt te zetten. Dit Eco TechnoPark is een unieke constructie waar wij aandeelhouders in investeren via het Crowdfunding platvorm Skyway Capital.
 
De bouw van deze faciliteit is gestart in 2015 op het grondgebied van de Republiek Belarus op een perceel van 35 hectare nabij de stad Maryina Gorka, in de regio Minsk. Inmiddels zijn door onze investeringen 11 van de 15 ontwikkelingsfases succesvol afgerond. Nu zitten we dus al in de 12e fase.
 
Voor de praktische implementatie en certificering van alle gespecificeerde technologische oplossingen voor SkyWay werd het besluit genomen om dit speciale object te bouwen.
 
De naam Eco Technopark impliceert dat de nadruk wordt gelegd op de milieuvriendelijkheid van het transport. SkyWay Transportinfrastructuur Technologie is ecologisch verantwoord en veilig vervoer.
 
Het project wordt uitgevoerd door het team engineering bedrijf-ontwikkelaar CJSC "String Technologies.

Eco TechnoPark zal alle belangrijke transport- en infrastructuuroplossingen van SkyWay-technologie aantonen:

  • Centrum voor certificering.
  • Testen en verbetering van SkyWay-technologie.
  • Creëren van nieuwe generaties transport- en infrastructuurcomplexen;
  • Showroom voor het verkopen van SkyWay producten;
  • Museum, Tentoonstelling en zakencentrum;
  • Onroerend goed activa ter waarde van meer dan 300 mln USD
Eco TechnoPark is het startpunt om SkyWay-snaartransport over te dragen van de categorie van een 'theoretisch ontwikkeld project' naar de categorie van een 'goed verkopend product'.
In het Eco-TechnoPark kunnen potentiële klanten, van over de hele wereld, de ontwikkelingen beleven over actuele industriële ontwerpen van SkyWay transport- en infrastructuurcomplexen, stads-, intercity hogesnelheid, vrachtvervoer, en gerelateerde infrastructuur. Inclusief geautomatiseerde beveiliging van besturingssystemen.

Ecofest 1 juli 2017

Investeerders Feest Groot Succes

Anatoly Yunitskiy begon in 1977 met dit fantastische project. 1 juli 2017, 40 jaar later, vond in het "Eco Techno Park" in Maryina Gorka bij de Witrusische hoofdstad Minsk het SKYWAY ECO FEST plaats.

Meer dan 5000 kleine en grote Investeerders vanuit alle delen van de wereld waren aanwezig om zich persoonlijk op de hoogte te stellen van de vorderingen van het SkyWay Project. Men kon met eigen ogen aanschouwen dat SkyWay Capital realiteit is en geen fictie.

SkyWay zal in deze eeuw toonaangevend zijn op het gebied van snel, veilig, goedkoop en vooral ecologisch verantwoord transport van mensen en goederen.