Partnerprogramma

1

WIN

Genereer direct een inkomen
2

WIN

Verdien je investering terug
3

WIN

Maak van je inkomsten een top rendement

SkyWay Capital geeft je de kans om direct inkomsten te genereren op basis van nieuwe partnerschappen met investeerders, b.v. buren, collega's, familie, vrienden, kennissen, die door jou zijn uitgenodigd.

NIEUW | Je eigen Partnerpagina op IBHB

Trek investeringen aan in de ontwikkeling van SkyWay transport en word beloond!

Ik kan wel zeggen dat Skyway Technologies Co. over het meest succesvolle Crowdfunding platform onder de naam SkyWay Capital beschikt. Tientallen miljoenen zijn al opgehaald met als resultaat dat het SkyWay project binnen een paar jaar wereldwijde belangstelling heeft getoond. Binnen dit platform hebben zich al honderdduizenden investeerders aangemeld om het SkyWay project financieel te ondersteunen.

Waarvoor het partnerprogramma

Een versnelling van projectontwikkeling fases SkyWay Transport sinds de start in 2014 is mede te danken door het ophalen van financiering via dit SkyWay Capital partnerprogramma. Dit is een uniek, zeer complex, ongeëvenaard en perfect werkend affiliate systeem dat voor het eerst in de wereld is gebouwd.

Voor actieve partners is het een super simpel, zeer professioneel en effectief verdienmodel. Hoge provisies worden direct als beloning voor het aantrekken van nieuwe investeerders uitbetaalt. Het biedt investeerders de mogelijkheid om hier vrijwillig mee te doen.  Het is een zeer lucratieve manier om een extra bron aan inkomsten te genereren.

Is het legaal

Dit partnerprogramma is een 100% legaal goedgekeurd en uitstekend werkend Affiliate Netwerkmarketing systeem. Dus niet zoals hardnekkige boze tongen op het internet beweren dat het hier gaat om een project dat is gebaseerd op een piramidesysteem. Lees op deze pagina meer over affiliate marketing.

Redenen om mee te doen

Heb  je weinig of geen geld, maar wil je je financiële situatie Nu verbeteren, dan is dit bij uitstek een leuke, zeer lucratieve mogelijkheid.

Direct na registratie en verificatie van je account ligt geld op je te wachten, tot je het ophaalt. Geld dat je vervolgens kan investeren in de verdere ontwikkeling van het SkyWay Transport Project. Met een serieuze aanpak, en met nu nog weinig euro's op zak, kan binnen een paar jaar je financiële situatie drastisch veranderen.

Welvaart is een keuze

Ieder aandeel SkyWay is natuurlijk een fantastisch waardevol bezit. En als je stilliggend renteloos geld niet direct nodig hebt, dan is dit natuurlijk een hele goede investering, met nog maar een klein beetje risico. Maar hoe mooi zou het zijn als je extra aandeelpakketten kunt reserveren, met een hoog potentieel rendement in het vooruitzicht, en meegroeit met het succes van dit wereldwijde miljardenbedrijf, zonder nog een keer je portemonnee te hoeven trekken.

Samen aan de slag

Ben je geïnteresseerd in dit partnerprogramma, laat het mij weten. Ik geef letterlijk iedereen GRATIS de kans om dit niet alleen, maar samen met mij te gaan voor meer financiële vrijheid. En ik kan je vertellen, ik ben met dit programma zeer succesvol. En dat kan jij ook zijn! Als je echt iets wilt, dan kan niks je meer tegenhouden.

Een serieuze succesvolle samenwerking met mij begint zo:

 1. Je moet via deze website zijn aangemeld via Brenda van Leeuwen, mij of indirect via een partner binnen onze investeerdersgroep.
 2. Je SkyWay Capital account moet volledig geverifieerd zijn, en je investeert minimaal €15 in SkyWay.
 3. Je krijgt een eigen partnerpagina met je eigen link op Ikbesteedhetbeter.nl - Klik voor een voorbeeld op de knop bovenaan deze pagina.
 4. Je moet beschikken over een Skype account
 5. Je staat 100% achter het project. Je bent wat je uitstraalt.
Wat levert het op:

 1. Direct wanneer een investering van je familie / vrienden, of wie dan ook is gedaan, dan krijg jij binnen enkele seconden maar liefst 15% bijgeschreven in je SkyWay Capital bonusrekening. Geld waar je direct over kunt beschikken. Maar er is meer... Download hiervoor het onderstaande affiliate marketing carrièreplan.
Ow ja... Het is natuurlijk niet zo, dat ik al het werk voor je ga doen. Dus...


Ik wil je met alles helpen, je krijgt een mooie Partner promotiepagina etc.. Maar wat je zelf moet doen is... Gun je familie en vrienden, in binnen en buitenland, ook een mooie toekomst. Maak ze enthousiast en ik kan je daarbij helpen via E-mail en/of Skype die ik gebruik als het meest effectief middel.

Weg met alle smoesjes... ga met mij aan de slag nu het nog kan!

SkyWay Capital - IBHB partner | Ikbesteedhetbeter.nl

Voor Nieuwe Partners

Ben je hier nieuw, en heb je nog geen investeerdersaccount, en ben je niet doorverwezen via een partner binnen onze IBHB investeerdersgroep, volg dan eerst deze 3 stappen

Skyway Capital registreren Affiliate Partnerpagina | Ikbesteedhetbeter.nl
Skyway Capital Voorwaarden Affiliate Partnerpagina | Ikbesteedhetbeter.nl
Skyway Capital Affiliate Partnerpagina | Ikbesteedhetbeter.nl
SkyWay Capital - Accepteer de voorwaarden | Ikbesteedhetbeter.nl

Accepteer de voorwaarden

SkyWay Capital - IBHB nieuwe partners | Ikbesteedhetbeter.nl

Aanmelden als IBHB Partner

Voor de aanvraag dien je te zijn aangemeld via Brenda van Leeuwen, via Klaas Boersma of indirect via 1 van onze partners binnen onze investeerdersgroep

SkyWay Capital - Download carriereplan | Ikbesteedhetbeter.nl
Skyway Capital Affiate Partnerprogramma - Carrière plan 2019 download | Ikbesteedhetbeter.nl

Download Carrière plan

Velden verplicht
Velden verplicht
SkyWay Capital - affiliate marketing | Ikbesteedhetbeter.nl

Affiliate Marketing

Wat is Affiliate Marketing

Het SkyWay Capital Partnerprogramma is een vorm van Affiliate marketing. Miljoenen grote en kleine bedrijven wereldwijd voeren promotiecampagnes via Affiliate Publisher Netwerken. Dit zijn Internet Marketing Netwerken waar je je bij kan aanmelden als particulier of onderneming. Je kunt zelf kiezen uit winkels en bedrijven in allerlei branches die je wilt promoten. Er zijn Affiliate Publisher Netwerken die wel als eis stellen dat je moet beschikken over een eigen website.

Voorbeelden van grote Affiliate ondernemingen zijn Trivago.nl, Beslist.nl, Kleding.nl. Zo zijn er wereldwijd nog miljoenen kleine en grote webwinkels. Voorbeelden van webwinkels die zelf een partnerprogramma aanbieden zijn bijvoorbeeld Bol.com en Ebay.

De grote verschillen met het promoten van producten via affiliate netwerken, of ondernemingen, ten opzichte van het SkyWay affiliate partnerprogramma zijn:

Affiliate netwerken:

 • Aanmelden bij aangesloten winkels / bedrijven
 • Wachten op goedkeuring aanvraag
 • Provisie circa 1% tot maximaal 2% over verkochte producten
 • Lang wachten op je geld
 • Kans dat provisie wordt afgekeurd i.v.m. annuleringen

 

SkyWay partnerprogramma

 1. Eenmalig aanmelden
 2. Je kunt direct beginnen
 3. Provisie 15% over iedere investering
 4. Meer provisie uit je hele netwerk waarvoor je bent gekwalificeerd.
 5. Direct na iedere investering volautomatisch geld in je bonusrekening
 6. Direct beschikken over je geld