Partner Inkomen

Partner Inkomen

Verdien direct snel en meer geld, dan welke bijbaan ook, met het SkyWay Capital bonusprogramma

1

WIN

Genereer direct een inkomen
2

WIN

Verdien je investering terug
3

WIN

Maak van je inkomsten een top rendement

Waarom Meedoen

Trek investeringen aan in de ontwikkeling van SkyWay transport en wordt beloond!

Waarvoor het partnerprogramma

Skyway Technologies Co., het revolutionaire transportbedrijf waar wij in investeren, beschikt over het meest succesvolle Crowdfunding platform onder de naam Sky World Community, voorheen SkyWay Capital. Tientallen miljoenen zijn al opgehaald met als resultaat dat het SkyWay project binnen een paar jaar wereldwijde belangstelling heeft gekregen. Binnen dit platform hebben zich al honderdduizenden investeerders aangemeld om het SkyWay project financieel te ondersteunen.

Een versnelling van projectontwikkeling fases SkyWay Transport, sinds de start in 2015, is mede te danken door een uitstekend werkend partnerprogramma. Dit is een extra functie dat Sky World Community binnen het investeerdersaccount heeft geïntegreerd. Vele investeerders hebben al ontdekt dat werken met dit verdienmodel een zeer lucratieve manier is om een extra bron aan inkomsten te genereren.

Hoe werkt het

Inkomsten ontvang je door het aantrekken van nieuwe investeerders. Denk b.v. aan je buren, collega's, familie, vrienden, kennissen, of mensen die je dagelijks ziet bij het schoolplein. Vertel dat je hebt geïnvesteerd  in de nieuwe generatie Transport van SkyWay, en de enorme voordelen van investeren in dit project. Vertel ook dat ze al kunnen meedoen vanaf $50. Schrijf je ze vervolgens in via je eigen persoonlijke partnerlink, dan krijg je voor iedere investering die hij of zij doet hoge provisies direct uitbetaald.

Is het legaal

Dit partnerprogramma is een 100% legaal goedgekeurd en uitstekend werkend Affiliate Netwerkmarketing systeem. Dus niet zoals hardnekkige boze tongen op het internet beweren dat het hier gaat om een project dat is gebaseerd op een piramidesysteem. Op deze pagina meer over affiliate marketing.

Redenen om mee te doen

Heb  je weinig of geen geld dan is dit bij uitstek een snelle effictieve manier om je financiele situatie te verbeteren.

Direct na registratie en verificatie van je account ligt geld op je te wachten, tot je het ophaalt. Geld dat je vervolgens kan investeren in de verdere ontwikkeling van het SkyWay Transport Project en daar binnen een paar jaar je financiele voordeel mee doet. Maar ook geld dat je direct kan opnemen.

Meedoen zonder risico

Ieder gereserveerd aandeel SkyWay is natuurlijk een fantastisch waardevol bezit. En als je stilliggend renteloos geld niet direct nodig hebt, dan is dit natuurlijk een hele verstandige investering, met nog maar een klein beetje investeringsrisico. Maar hoe mooi is het als je extra aandeelpakketten kunt reserveren zonder investeringsrisico, en met een hoog potentieel rendement in het vooruitzicht, en dat ook nog eens meegroeit met het succes van dit wereldwijde miljardenbedrijf.

Aan de slag

Ben je geïnteresseerd in dit partnerprogramma, stel het dan niet uit, maar kies nu voor meer financiële vrijheid. Want als je echt iets wilt, dan kan niks je meer tegenhouden.

Het is helemaal aan jou... weg met zorgen over chronisch geld tekort... onderneem vandaag nog actie!

Mede-Eigenaar Worden

Investeren In SkyWay Transport
Bekijk de video en zie hoe simpel het is...

Voor Elk Budget

 • Investeren vanaf $50
 • Grote investeringen met hogere korting
 • Financieringspakketten in 10 maandtermijnen
 • Pakketkortingen tot honderden malen de nominale waarde

  Registreer en kies het beleggingsaanbod dat bij je past.

Accepteer de voorwaarden

Wil je deelnemen aan het partnerprogramma dan dien je na de registratie bij SkyWay Capital eerst de voorwaarden te accepteren.

SkyWay Capital - IBHB nieuwe partners | Ikbesteedhetbeter.nl
Skyway Capital Affiate Partnerprogramma - Carrière plan 2019 download | Ikbesteedhetbeter.nl

Download Carrière plan

Velden verplicht
Velden verplicht

Affiliate Marketing

Wat is Affiliate Marketing

Affiliate Marketing bestaat al heel lang. Het Sky World Community Partnerprogramma is een vorm van Internet marketing. Partners (affiliates) worden beloond voor gegenereerde verkopen of leads, (lidmaatschappen - abonnementen - producten - reizen en diensten), die de affiliate heeft aangeleverd. Miljoenen grote en kleine bedrijven wereldwijd voeren groot opgezette promotiecampagnes via Affiliate Publisher Netwerken. Dit zijn Internet Marketing Netwerken waar je je bij kan aanmelden als particulier of onderneming. Je kunt zelf kiezen uit winkels en bedrijven in allerlei branches die je wilt promoten. Er zijn Affiliate Publisher Netwerken die wel als eis stellen dat je moet beschikken over een eigen website.

Voorbeelden van grote websites gebaseerd op Affiliate marketing zijn  Trivago.nl, Beslist.nl, Kleding.nl. Zo zijn er wereldwijd nog miljoenen kleine en grote webwinkels. Voorbeelden van grote webwinkels die zelf een partnerprogramma aanbieden zijn bijvoorbeeld D-ReizenBol.com en Ebay.

De grote verschillen met het promoten van producten via affiliate netwerken, of partnerprogramma's van ondernemingen, ten opzichte van het SkyWay affiliate partnerprogramma zijn:

Affiliate netwerken:

 • Aanmelden bij aangesloten winkels / bedrijven
 • Wachten op goedkeuring aanvraag
 • Provisie circa 1% tot soms 7% over verkochte producten
 • Lang wachten op je geld
 • Kans dat provisie wordt afgekeurd i.v.m. annuleringen

 

SkyWay partnerprogramma

 1. Eenmalig aanmelden
 2. Je kunt direct beginnen
 3. Provisie 15% over iedere investering
 4. Meer provisie uit je hele netwerk waarvoor je bent gekwalificeerd.
 5. Direct na iedere investering volautomatisch geld in je bonusrekening
 6. Direct beschikken over je geld

 

Heb je een vraag... Stuur een berichtje.

Klaas L.Boersma

Heemskerk | Noord-Holland

SkyWay Capital Coach Klaas Boersma | Ikbesteedhetbeter.nl