Partnerprogramma

VERDIEN DIRECT  GELD OVER IEDERE INVESTERING

Ik kan wel zeggen dat Skyway over de 2 grootste en meest succesvolle Crowdfunding platforms ter wereld beschikt waarmee al tientallen miljoenen zijn opgehaald. Een zeer complex ongeëvenaard systeem dat voor het eerst in de wereld is gebouwd.

SkyWay Capital is 1 zo'n crowdinvesting platform. Binnen dit platform hebben honderdduizenden mensen zich ingeschreven en hun account in orde gemaakt. Hun eigen persoonlijk financieel online kantoor (back-office). Binnen dit account kan iedereen het SkyWay project financieel ondersteunen en unieke aandelen reserveren. Het biedt investeerders en niet investeerders de mogelijkheid om mee te doen aan het SkyWay partnerprogramma.

Wat houdt het partnerprogramma in

Een versnelling van projectontwikkeling fases SkyWay Transport sinds de start in 2014 is te danken door het ophalen van financiering via het daaraan gekoppeld SkyWay partnerprogramma. Voor actieve partners een super simpel, zeer professioneel en effectief verdienmodel, waar hoge provisies direct worden uitkeert als beloning voor het aantrekken van nieuwe investeerders voor de verdere ontwikkeling van dit innovatieve SkyWay transport. Letterlijk iedereen vanaf 18 jaar kan hier vrijwillig aan meedoen en daarmee een snelle extra bron van inkomsten genereren.

Dit partnerprogramma is een 100% legaal goedgekeurd en uitstekend werkend Affiliate Netwerkmarketing systeem. Dus niet zoals hardnekkige boze tongen op het internet beweren dat het hier gaat om een project dat is gebaseerd op een piramidesysteem.

Welvaart is een keuze

Ieder aandeel SkyWay is natuurlijk een fantastisch waardevol bezit. En als je een paar euro over hebt, dan is dit natuurlijk een hele goede investering met een klein beetje risico. Maar hoe mooi zou het zijn als je je aandelenpakket nog veel groter kan maken zonder nog een keer je portemonnee te trekken. Daarvoor heeft SkyWay een uniek partnerprogramma ontwikkeld.

Meedoen met NUL euro

Je zit te springen om geld, om wat voor reden dan ook, en je ziet ook geen mogelijkheid om hier de komende jaren verandering in te brengen. Dan geeft SkyWay ook jou deze unieke eenmalige kans om drastisch verandering te brengen in je financiële situatie. Je kunt met Nul euro ( €0,--) beginnen aan dit partnerprogramma. Je bent dus niet verplicht om eerst te investeren. Met je verdiende geld kun je vervolgens gaan investeren in het project SkyWay. Geen gemene addertjes, geen valse beloftes, want dit SkyWay Capital partnerprogramma c.q. carrièreplan werkt echt en doet 100% wat het beloofd.

Is het iets voor mij...

Ik geef letterlijk iedereen GRATIS de kans om dit niet alleen, maar samen met mij te gaan voor meer financiële vrijheid. En ik kan je vertellen, ik ben met dit programma zeer succesvol. En dat kan jij ook zijn! Als je echt iets wilt, dan kan niks je meer tegenhouden.

Ow ja... Het is natuurlijk niet zo, dat ik al het werk voor je ga doen. Dus...

Een serieuze succesvolle samenwerking met mij begint zo;

 1. Je staat 100% achter het project. Je bent wat je uitstraalt.
 2. Voor effectieve hulp moet je beschikken over Skype. Op PC / Laptop / Tablet (Niet op mobiel)
 3. Ik maak je hele account van A tot Z in orde. Of we doen het samen via Skype.
 4. Je investeert minimaal €15 in een aandeelpakket SkyWay.
 5. Jij maakt mensen enthousiast en ik ga je daarbij helpen.
 6. Jij of ik help mensen inschrijven via je je eigen partnerlink.
 7. De 15% provisie over iedere investering is voor jou.

Weg met alle smoesjes, maar ga met mij aan de slag nu het nog kan! Klik op onderstaande knop "Partner worden zonder Poespas".

Download SkyWay Capital Carrière plan (PDF)

Affiliate Marketing

Wat is Affiliate Marketing

Het SkyWay Capital Partnerprogramma is te vergelijken met Affiliate marketing. Miljoenen grote en kleine bedrijven wereldwijd voeren promotiecampagnes via Affiliate Publisher Netwerken. Dit zijn Internet Marketing Netwerken waar je je bij kunt aanmelden als particulier of onderneming. Je kunt zelf kiezen uit winkels en bedrijven in allerlei branches die je wilt promoten. Er zijn Affiliate Publisher Netwerken die wel als eis stellen dat je moet beschikken over een eigen website.

Voorbeelden van grote Affiliate ondernemingen zijn Trivago.nl, Beslist.nl, Kleding.nl. Zo zijn er wereldwijd nog miljoenen kleine en grote webwinkels. Voorbeelden van webwinkels die zelf een partnerprogramma aanbieden zijn Bol.com en Ebay.

De grote verschillen met het promoten van producten via affiliate netwerken, of ondernemingen, ten opzichte van het SkyWay affiliate partnerprogramma zijn:

Affiliate netwerken:

 • Aanmelden bij aangesloten winkels / bedrijven
 • Wachten op goedkeuring aanvraag
 • Provisie circa 1% tot maximaal 2% over verkochte producten
 • Lang wachten op je geld
 • Kans dat provisie wordt afgekeurd i.v.m. annuleringen

 

SkyWay partnerprogramma

 1. Eenmalig aanmelden
 2. Je kunt direct beginnen
 3. Provisie 15% over iedere investering
 4. Meer provisie uit je hele netwerk waarvoor je bent gekwalificeerd ( Download SkyWay Capital Carrièreplan (PDF)
 5. Direct na iedere investering volautomatisch geld in je bonusrekening
 6. Direct beschikken over je geld