SkyWay Carrièreplan

OPTIE OP SKYWAY AANDELEN ZONDER EIGEN GELD

ONTVANG 15% OVER IEDERE INVESTERING

Skyway Capital is het grootste Crowdfunding platvorm met daaraan gekoppeld een fantastisch Carrièreplan. Wanneer je geen geld hebt om te investeren, of maar een kleine investering kan doen, schrijf je dan gratis in bij SkyWay Capital en volg het verificatieproces. Wanneer je mensen weet te enthousiasmeren om te gaan investeren in SkyWay dan word je daar rijkelijk voor beloond.

Waarom het Partnerprogramma SkyWay Capital

Een versnelling van het ophalen van financiering voor het SkyWay project, dat nu al in de laatste projectontwikkeling fases zit is zeker ook te danken aan het slimme partnerprogramma, dat bestaat uit een uitstekend werkend bonussysteem. Het is een simpel, maar zeer krachtig promotiemiddel waarbij je alleen maar over het project SkyWay hoeft te vertellen, tegen iedereen die je kent of mensen die je niet kent.

Werkwijze

Aan de slag met je eigen SkyWay Capital partnerlink

Meld je eerst aan bij ons Crowdfunding platform SkyWay Capital. Je dient wel je hele account volledig in orde te maken. Na het aanleveren van je gegevens en documenten is meestal je account binnen 1 dag geverifieerd. Daarna kun je direct beschikken over je eigen partner registratielink. Hoe ga je te werk...

Potentiële investeerders vinden

Om te beginnen; wat moet je niet doen, en zeker niet werkt

  1. Ga nooit voor mensen denken... ach, die doen het toch niet.
  2. Als je niet mondig genoeg bent, ga het project niet proberen uit te leggen, zeker niet via de telefoon.

STAP 1: zoek het niet te ver

Benader b.v. je buurman, vriend, sportvriend, of collega's op je werk of mensen die je bij school ontmoet. Vertel alleen dat je geïnvesteerd hebt in een revolutionair internationaal transport project, en dat ook zij ook nog voor korte tijd investeerder kunnen worden, en dat al vanaf 15 dollar (voor de prijs van een lot).

Stap 2: laat mensen zien wat SkyWay is

Ga het wiel niet nogmaals uitvinden... Neem mensen mee voor uitgebreide informatie mee naar deze website. Laat zien wat SkyWay transport inhoudt, en waar zij voor korte tijd nog in mee kunnen participeren. 

Op deze manier maak je snel en eenvoudig duidelijk wat voor geweldige kans op een presenteerblaadje wordt geboden om 100% mede-eigenaar te worden van dit miljardenbedrijf. Vervolgens schrijf je ze in via je eigen partner registratielink. Voor iedereen een kans om de slimste zet ooit te maken die maar 1 keer in je leven voorbij komt. Letterlijk iedereen kan meedoen.

Familie, vrienden, kennissen in het buitenland

Je hebt familie, vrienden in een ander land, en alleen hun eigen taal beheersen. Je hebt beschikking over een profesionele SkyWay Capital Promotie Website. voorzien van je eigen partnerlink en regsistratieformulier. Deze website is maar liefst te vertalen in 20 talen. Stuur mensen je link van jouw website. Hebben mensen hulp nodig, help ze dan live via Skype,

Wat kan ik verdienen

Niet éénmalig maar over alle investeringen die personen doen, en die jij hebt ingeschreven, krijg je maar liefst 15% keiharde cash direct in je Skyway bonusrekening bijgeschreven. Op iedere $100 is $15 jouw bonus. Maar het businessplan bied je nog veel meer; als de personen die jij hebt geintroduceerd op dezelfde manier aan de slag gaan als jij dan ontvangt niet alleen de aanbrenger, maar ook jij een percentage, als is deze iets lager. Zie daarvoor het PDF businessplan.

Met verdiend geld een top rendement maken voor de toekomst

Je kunt met dit verdiende geld, binnen je eigen SkyWay Capital account, je eigen unieke aandelen reserveren zonder je portemonnee te trekken. Aandelen die in je spaardomein voor het leven geparkeerd staan waarvan de waarde na de beursgang meegroeit met het succes, en ook alle nieuwe projecten / bedrijven die worden geïmplementeerd, van dit miljarden bedrijf. Of je laat je geld in je bonusrekening staan zodat je het binnenkort kunt investeren in de nieuwe SkyWay Crypto Token.. Lees hier al de investeringsvoordelen

Geld laten uitbetalen

Als je geld in je bonusrekening hebt staan dan kun je het geld, alles of een deel ervan, ook op verschillende manieren opnemen. Bijvoorbeeld via Creditcard, via een Bitcoin rekening, of via een Betalingsprocessor zoals ADVCash.

Snel en 100% legaal

Het is een eerlijke, legale en snelle manier waar veel geld mee verdiend kan worden, geld dat direct in je SkyWay Capital account zichtbaar, en beschikbaar is. Heel veel SkyWay investeerders hebben zo hun inzet kunnen omzetten in een optie op duizenden, honderdduizenden, of zelfs miljoenen aandelen.

Redenen om mee te doen

Voor de duidelijkheid;

Wil je alleen investeerder worden, dan is meedoen aan dit partnerprogramma natuurlijk niet verplicht.

Heb  je weinig of geen geld, maar wil je je financiële situatie verbeteren, dan is dit bij uitstek een leuke, zeer lucratieve mogelijkheid.

Direct na registratie en verificatie van je account ligt geld op je te wachten, tot je het ophaalt. Geld dat je vervolgens kan investeren in SkyWay. Met een serieuze aanpak, en met nu nog 0 euro's op zak, kan binnen een paar jaar je financiële situatie drastisch veranderen.

Samen aan de slag

Ben je geïnteresseerd in dit partnerprogramma, maar weet je niet hoe je moet beginnen of onzeker of alles wel goed zal gaan? Laat het mij weten. Ik wil graag helpen om je hele account in orde te maken, en je helpen om mensen te enthousiasmeren. Skype gebruik ik daarbij als het meest effectieve middel.

Maar let op... Geld komt niet vanzelf aanwaaien, je moet er wel iets voor doen. Met een berichtje plaatsen op social media, achterover leunen, en denken... laat het geld maar komen, dat gaat het niet worden.

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Het SkyWay Capital Partnerprogramma is te vergelijken met Affiliate marketing. Miljoenen grote en kleine bedrijven wereldwijd voeren promotiecampagnes via Affiliate Publisher Netwerken. Dit zijn Internet Marketing Netwerken waar je je bij kunt aanmelden als particulier of onderneming. Je kunt zelf kiezen uit winkels en bedrijven in allerlei branches die je wilt promoten. Er zijn Affiliate Publisher Netwerken die wel als eis stellen dat je moet beschikken over een eigen website. Maar er zijn ook heel veel webwinkels / internetbedrijven die zelf een partnerprogramma aanbieden.

Voorbeelden van grote Affiliate ondernemingen zijn Trivago.nl, Beslist.nl, Kleding.nl. Zo zijn er wereldwijd nog miljoenen kleine en grote webwinkels. Voorbeelden van webwinkels die zelf een partnerprogramma aanbieden zijn Bol.com en Ebay.

Hoogste provisie, en direct geld

SkyWay werkt o.a. via SkyWay Capital Crowdfunding Platform ook met deze vorm van netwerk marketing. Met 3 grote verschillen ten opzichte van affiliate programma's:

  1. SkyWay betaalt 15% provisie. De meeste affiliate programma's slecht 1% tot 2%
  2. Iedere investering levert direct geld in je bonusrekening. Bij affiliate programma's niet
  3. Je kunt direct beschikken over je geld.

 

Geen geld piramide

Het partnerprogramma SkyWay is absoluut niet gebaseerd op een geld piramide systeem, zoals te vaak door onwetenden word beweerd. Het partnerprogramma SkyWay is een doordacht en realistisch beloningsplan gebaseerd op Netwerk Marketing of Multi Level Marketing (MLM), waar je wordt betaald naar inzet.