SkyWay Carrièreplan

OPTIE OP SKYWAY AANDELEN ZONDER EIGEN GELD


ONTVANG 15% OVER IEDERE INVESTERING


Skyway Capital is het grootste Crowdfunding platvorm met daaraan gekoppeld een fantastisch Carrièreplan. Wanneer je geen geld hebt om te investeren, of maar een kleine investering kan doen, schrijf je dan gratis in bij SkyWay Capital en volg het verificatieproces. Wanneer je mensen weet te enthousiasmeren om te gaan investeren in SkyWay dan word je daar rijkelijk voor beloond.

Over iedere nieuwe investering die hij of zij doet krijg je maar liefst 15% keiharde cash. Dit geld krijg je direct in je Skyway hoofdrekening bijgeschreven. Je kunt met dit verdiende geld je eigen aandelen reserveren zonder je portemonnee te trekken. Aandelen waarvan de waarde na de beursgang meegroeit met het succes van dit miljarden bedrijf.

Waarom het Partnerprogramma SkyWay Capital

 

Een versnelling van het ophalen van financiering voor het SkyWay project is zeker ook te danken aan het slimme partnerprogramma, dat bestaat uit een goed werkend bonusplan. Het is een simpel krachtig promotiemiddel waarbij je alleen maar over het project SkyWay hoeft te vertellen, tegen iedereen die je kent of mensen die je niet kent.

 

Affiliate Marketing

 

Het SkyWay Capital Partnerprogramma is te vergelijken met Affiliate marketing. Miljoenen grote en kleine bedrijven wereldwijd voeren promotiecampagnes via Affiliate Publisher Netwerken. Dit zijn Internet Marketing Netwerken waar je je bij kunt aanmelden als particulier of onderneming. Je kunt zelf kiezen uit winkels en bedrijven in allerlei branches die je wilt promoten. Er zijn Affiliate Publisher Netwerken die wel als eis stellen dat je moet beschikken over een eigen website. Maar er zijn ook heel veel webwinkels / internetbedrijven die zelf een partnerprogramma aanbieden.

Hoe het werkt is simpel... Breng je een nieuwe klant aan, via een persoonlijk toegewezen partnerlink, en de klant gaat over tot aankoop van een product of dienst, dan ontvang je een percentage aan provisie over het bedrag dat de koper heeft besteed.

Voorbeelden van grote Affiliate ondernemingen zijn Trivago.nl, Beslist.nl, Kleding.nl, Bol.com. Zo zijn er wereldwijd nog miljoenen kleine en grote webwinkels. Een voorbeeld van een webwinkel die zelf een partnerprogramma aanbied is Ebay.

SkyWay werkt via SkyWay Capital ook met deze vorm van netwerk marketing, alleen biedt dit programma nog iets meer.  Het partnerprogramma is dus geen geld piramide project, zoals vaak door onwetenden word beweerd.

 

AANVULLING: Zelf geld verdienen met je eigen SkyWay Capital partnerlink

 

Meld je aan bij ons Crowdfunding platform SkyWay Capital. Introduceer via je eigen toegewezen persoonlijke partnerlink (referrallink), een nieuwe investeerder, b.v. je buurman, vriend, sportvriend, of mensen op je werk of bij school, dan ontvang maar liefst een bonus van 15% over ieder bedrag dat door jouw aangebrachte investeerders is geïnvesteerd in het SkyWay Project.

Het is een eerlijke, legale en snelle manier waar veel geld mee verdiend kan worden, geld dat direct in je SkyWay Capital account zichtbaar, en beschikbaar is. Heel veel SkyWay investeerders hebben zo hun inzet kunnen omzetten in een optie op duizenden, honderdduizenden, of zelfs miljoenen aandelen. Maar, je kunt het geld ook opnemen en/of binnenkort investeren in de nieuwe SkyWay Crypto Token.

Als investeerder meedoen aan dit partnerprogramma is natuurlijk niet verplicht, maar een leuke, zeer lucratieve bijkomstigheid wanneer je weinig geld, of b.v. geldproblemen hebt. Het is een programma waar je direct, na registratie en verificatie van je account, kan beginnen met geld verdienen. Geld dat je weer kunt investeren in SkyWay, en daar binnen enkele jaren je vruchten van plukt. Wil je je verdiende geld opnemen dan kan dat op verschillende manieren

Ben je geïnteresseerd en wil je dat ik je help met dit SkyWay Partnerprogramma.en/of je registratie en verificatie... Stuur mij HIER een mail.

Maar let op... Geld komt niet vanzelf aanwaaien, je moet er wel iets voor doen. Met een berichtje plaatsen op social media, achterover leunen, en denken... laat het geld maar komen, dat gaat het niet worden.