SkyWay Technologies logo | Ikbesteedhetbeter.nl

EEN TOP RENDEMENT OP JE GELD

Je hebt nog...

Laat je naam vastleggen in de geschiedenis van het Eco-Technopark

SkyWay Technologies logo | Ikbesteedhetbeter.nl
UNIEKE AANBIEDING | JE HEBT NOG

TOP RENDEMENT

Laat je naam vastleggen in de geschiedenis van het Eco-Technopark

Eco-Future 40 / 45 Pakket

SkyWay Transport Eco-Fest 2019 - Eco-Future 40 | Ikbesteedhetbeter.nl

#1 - $1000 - ECO-FUTURE 40 - Voor investeerders

Je reserveert 40.000 aandelen met een korting van factor 40. Dit betekent een rendement op een investering van $1000 naar $40.000

Dit betekent ook dat bij succes van het bedrijf een gegarandeerd startrendement bij de beursgang van 40 keer je inleg, Nominale waarde is 1 dollar per aandeel. De waarde zal meegroeien met het succes van het bedrijf.

Je kunt zoveel pakketten kopen als je wilt.

SkyWay Transport Eco-Fest 2019 - Eco-Future 45 | Ikbesteedhetbeter.nl

#2 - $1000 - ECO-FUTURE 45 - Voor partners

Je reserveert 45.000 aandelen met een korting van factor 45. Dit betekent een rendement op een investering van $1000 naar $45.000

Dit betekent ook dat bij succes van het bedrijf een gegarandeerd startrendement bij de beursgang van 45 keer je inleg, Nominale waarde is 1 dollar per aandeel. De waarde zal meegroeien met het succes van het bedrijf.

De registratie van gereserveerde aandelen gebeurt na volledige betaling uit je partner bonusrekening.

Je kunt zoveel pakketten kopen als je wilt.

Word ook een deel van de SkyWay Eco-TechnoPark-geschiedenis

Er zijn al duizenden namen van investeerders / pioniers, waarvan hun naam al is vastgelegd in het plafond van het museum in het Eco-Technopark. Allemaal mensen, wereldwijd, die het SkyWay project vanaf 2014 tot en met 2016 hebben ondersteund.

Vóór de start van de EcoFest 2019 op 17 augustus heeft elke SkyWay investeerder die na bovenstaande periode hebben geinvesteerd de mogelijkheid om zijn of haar naam te laten vermelden op een bronzen herdenkingsplaat bij de touwbrug in het midden van het Eco-TechnoPark.

ECO-FUTURE AANBIEDING LOOPT AF OP 30 SEPTEMBER

Voor degenen die nog willen profiteren van de Eco-Future-pakket aanbieding opgelet. Over 10 dagen, 30 september, vervalt het speciale aanbod.

Reserveer en registreer een  pakket "Eco-Future" dividend gerechtigde aandelen. Je krijgt nu maar liefst een korting met factor 40 of 45. Als dank voor het verder ondersteunen in de laatste paar ontwikkelingsfases 13.3 / 14 / 15 van het SkyWay project zal je naam worden vastgelegd op een bronzen plaat in de historie van het Eco-Technopark. Een waanzinnig investeerdersproject waar de start van de nieuwe generatie SkyWay Transport in 2015 is begonnen.

Heb je $1000 liggen en niet direct nodig of ligt dit geld er renteloos bij, pak dan nu het moment en sla een waanzinnige (extra) financiële slag.

Supersnel Geregeld

Klaas L. Boersma

Heemskerk | Noord-Holland

Investor Coach SkyWay Transport | Ikbesteedhetbeter.nl

PAKKET KOPEN ZONDER POESPAS

Ik wil je graag mijn hulp aanbieden. Lijkt je allemaal te ingewikkeld... ik reserveer / betaal en registreer je Eco- Futurepakket binnen 1 dag. Hulp en begeleiding doe ik 100% GRATIS...

SNEL GELD GEREGELD

De afgelopen weken veel mensen geholpen om het geld te storten in de hoofdrekening van hun investeerdersaccount, zodat het Eco-Futere 40 pakket betaald en zo snel veiliggesteld kon worden. Vind je het lastig om zelf geld over te maken en heb je al een investeerdersaccount, en ben je direct via Brenda op deze website,  mij, of indirect aangemeld bij iemand binnen mijn investeerdersgroep bij SkyWay Capital... Laat mij je dan helpen met een hele snelle en veilige overboeking.

BINNEN 2 UUR GELD VIA BITCOIN


Ik bied je GRATIS mijn Bitcoin service aan. Deze betaalmethode doe ik veilig via mijn Spectrocoin wallet. Het werkt supersnel. Na ontvangst van je betaling op mijn rekening en voor 16.00 uur, dat je via je eigen bank kan overmaken (1000 Euro), stort ik het geld via het crypto betaalsysteem van SkyWay Capital gemiddeld binnen 2 uur in je SkyWay Capital account. (ook in het weekend). Je betaalt alleen de transactie fee, omwisselen van Euro nar Bitcoin. 1000 Euro is voldoende om ook de fee te bekostigen. Meer informatie vind je na het verzenden van de betalingsaanvraag.

 

BETAALGEMAK, HOE WERKT HET
 
Kies je voor gemak... het is super simpel. Vul je gegevens via het onderstaande aanvraagformulier in. Je kunt kiezen om alleen geld in je hoodrekening te laten storten, of geld storten + reserveren Eco-Future 40 pakket + registreren.
 

Na het verzenden van het formulier word je automatisch doorgeleid naar overboeking instructies

Aanvraag Betaling

BELANGRIJK! Na het verzenden van dit formulier word je automatisch doorgeleid naar betaalgegevens.

Let op... Deze mogelijkheid geldt alleen voor bestaande investeerders die via de website zijn aangemeld door Brenda van Leeuwen, door Klaas Boersma of indirect via iemand binnen mijn investeerdersgroep.

Oh Jee... Weet je niet meer door wie je bent aangemeld? Ga naar je account, kies menu "Instellingen" / "Persoonlijke gegevens". Even naar beneden scrollen.

Aanvraag Formulier

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

NOG GEEN INVESTEERDERS ACCOUNT

Je kunt nog voor korte tijd investeren in deze nieuwe generatie duurzaam transport, waarvan de potentiële technologiemarkt al is getaxeerd op bijna 401 miljard en dat jij daar voor 100% mede-eigenaar van kunt worden. Meld je via de groene knop aan en reserveer je unieke dividend gerechtigde SkyWay aandelen.

Bitcoin wallet / Betalingsprocessor / Exchangers

Spectrocoin
Advcash
Changex
Changer4U

Een supersnelle en veilige manier om geld te storten in je hoofdrekening SkyWay Capital doe je met de beste bitcoinwallet Spectrocoin / betalingsprocessor AdvCash of exchangers.