Partner Inkomen

Partner Inkomen

Verdien direct snel en meer geld, dan welke bijbaan ook, met het SkyWay Capital bonusprogramma

1

WIN

Genereer direct een inkomen
2

WIN

Verdien je investering terug
3

WIN

Maak van je inkomsten een top rendement
Miljonairs Mindset | Ikbesteedhetbeter.nl

Miljonairs Mindset

Onderstaande quotes met een serieuze boodschap heb ik ergens eens gelezen.

Hiermee wil ik niet zeggen dat we allemaal miljonair zullen worden. Maar dat creëren van meer welvaart en dat er mogelijkheden bestaan is absoluut een feit, wanneer we anders gaan denken. Het is niet gemakkelijk om negatief denken over geldzorgen en altijd maar wantrouwen in alles uit te schakelen. Maar negativiteit en het constante wantrouwen zijn 2 eigenschappen dat als vergif werkt en je gevangen houdt in een vicieuze cirkel van chronisch geldtekort. Bovendien beperkt het je in zoeken naar een oplossing, maakt het je moe, onzeker en ziek, en doet je het zweet soms uitbreken.


VERKEERD ZOEKEN NAAR FINANCIEEL GELUK

Enorm veel mensen met chronisch geld tekort blijven van hun laatste geld investeren in loterijen en kansspelen en wachten tot bij hun de jackpot valt. Kortom, mensen laten hun leven afhangen van iets dat er waarschijnlijk nooit zal komen. Iedere keer dat zij opnieuw het (on)geluk willen beproeven maakt slechts een paar mensen rijk en de andere miljoenen mensen zijn keer op keer hun geld kwijt. Het is 1 grote legale geldstroom dat lijkt op een geld piramidespel... miljoenen mensen zijn alleen maar goed om het kansspel potje te vullen, en met alle respect en natuurlijk gegund... een paar mensen trekken hem leeg. Natuurlijk is een spelletje leuk en natuurlijk heb je net zoveel kans als een ander, maar laat jij je financiële situatie er waarschijnlijk je leven lang van afhangen?

WAT DAN WEL

Investeer met geld dat je kunt missen eens op een andere manier, en ja, misschien ook nog met een beetje risico. Neem van mij aan... het maakt je leven een stuk leuker en spannender en geeft je een enorme voldoening om je geld na verloop van tijd te zien uitgroeien tot een leven met minder geldzorgen en misschien wel volledige financiële onafhankelijkheid.


JA JA

Goed mogelijk dat je denkt... die Klaas heeft gemakkelijk lullen. Ik ben niet te trots om je te vertellen dat ik het allemaal heb meegemaakt... Ik had alles voor elkaar, en niks kon mij gebeuren,  dacht ik... zo had ik door hard werken een mooi eigen fitnesscentrum opgebouwd, en financieel kon het niet stuk, en zo stond ik door invloeden van buitenaf, en verkeerde keuzes bij de sociale dienst, met als gevolg ook nog eens in de schuldsanering.

Ondanks de shit ben ik blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen, waaronder ook weer een flink aantal probeersels zijn mislukt. Gedrevenheid en passie hebben er bij mij voor gezorgd dat wanneer er 10 keer niet iets lukt of  zwaar tegenvalt, je bij de 11de keer wel eens gigantisch in de roos kan schieten.

Verander je denkwijze, want... Met een paar Euro die je hebt verdiend en nu nog de waarde hebben van een paar Euro, kan met een goede investering over een paar jaar een vermogen waard zijn.

Leg jij je neer met wat je nu hebt, of liever gezegd wat je niet hebt....'Tja...

 

GELD
Gemiddelde mensen zoeken manieren om geld uit te geven. Miljonairs zoeken naar manieren om geld te investeren.

 

INVESTEREN
Gemiddelde mensen investeren een beetje. Miljarden weten dat investeren de sleutel is tot overvloed.

 

WERK
Gemiddelde mensen denken dat een betere baan hen rijk gaat maken. Miljarden weten dat een baan hen nooit rijk zal maken, investeren wel.

 

RISICO
Gemiddelde mensen blijven weg van het risico omdat ze mogelijk niet kunnen slagen. Miljonairs weten als ze geen risico nemen, al zijn gefaald.

 

PROBLEMEN
Gemiddelde mensen proberen problemen te voorkomen. Miljardairs zien het probleem als een kans om miljoenen te verdienen.

 

VOORBEREIDING
Gemiddelde mensen bereiden zich voor op vandaag. Miljardairs bereiden zich vandaag voor op de kansen van morgen.

 

TIJD
Gemiddelde mensen verspillen tijd. Miljonairs zien tijd als hun meest waardevolle bezit.

 

SkyWay Capital - IBHB partner | Ikbesteedhetbeter.nl

Meedoen Partnerprogramma

Heb je nog geen investeerdersaccount volg dan de 2 onderstaande stappen.

LET OP | Ben je doorverwezen via een partner binnen onze IBHB investeerdersgroep, meld je dan aan via zijn of haar partnerpagina of vraag naar zijn of haar affiliate registratielink.

Skyway Capital registreren Affiliate Partnerpagina | Ikbesteedhetbeter.nl
Skyway Capital Voorwaarden Affiliate Partnerpagina | Ikbesteedhetbeter.nl
SkyWay Capital - verdien geld | Ikbesteedhetbeter.nl

Waarom Meedoen

Trek investeringen aan in de ontwikkeling van SkyWay transport en word beloond!

SkyWay Capital geeft je de kans om direct inkomsten te genereren op basis van nieuwe partnerschappen met investeerders, b.v. buren, collega's, familie, vrienden, kennissen, die door jou zijn uitgenodigd.

NIEUW | Je eigen Partnerpagina op IBHB

Ik kan wel zeggen dat het bedrijf Skyway Technologies Co., het revolutionaire transportbedrijf waar wij in investeren, over het meest succesvolle Crowdfunding platform, onder de naam SkyWay Capital, beschikt. Tientallen miljoenen zijn al opgehaald met als resultaat dat het SkyWay project binnen een paar jaar wereldwijde belangstelling heeft gekregen. Binnen dit platform hebben zich al honderdduizenden investeerders aangemeld om het SkyWay project financieel te ondersteunen.

Waarvoor het partnerprogramma

Een versnelling van projectontwikkeling fases SkyWay Transport sinds de start in 2015 is mede te danken door het ophalen van financiering via dit SkyWay Capital partnerprogramma. Dit is een uniek, zeer complex, ongeëvenaard en perfect werkend affiliate systeem dat voor het eerst in de wereld is gebouwd.

Voor actieve partners is het een super simpel, zeer professioneel en effectief verdienmodel. Hoge provisies worden direct als beloning voor het aantrekken van nieuwe investeerders uitbetaalt. Het biedt investeerders de mogelijkheid om hier vrijwillig mee te doen.  Het is een zeer lucratieve manier om een extra bron aan inkomsten te genereren.

Is het legaal

Dit partnerprogramma is een 100% legaal goedgekeurd en uitstekend werkend Affiliate Netwerkmarketing systeem. Dus niet zoals hardnekkige boze tongen op het internet beweren dat het hier gaat om een project dat is gebaseerd op een piramidesysteem. Lees op deze pagina meer over affiliate marketing.

Redenen om mee te doen

Heb  je weinig of geen geld, en wil je je financiële situatie met ingang van vandaag direct verbeteren, dan is dit bij uitstek een leuke, zeer lucratieve mogelijkheid. En heb je het financieel niet zo beroerd, dan is extra geld natuurlijk ook lekker meegenomen.

Direct na registratie en verificatie van je account ligt geld op je te wachten, tot je het ophaalt. Geld dat je vervolgens kan investeren in de verdere ontwikkeling van het SkyWay Transport Project. Maar ook geld dat je direct kan opnemen. In de video heb ik verteld hoe dit verdienconcept je een 3 x win situatie kan opleveren.

Welvaart is ook een keuze

Ieder gereserveerd aandeel SkyWay is natuurlijk een fantastisch waardevol bezit. En als je stilliggend renteloos geld niet direct nodig hebt, dan is dit natuurlijk een hele verstandige investering, met nog maar een klein beetje investeringsrisico. Maar hoe mooi is het als je extra aandeelpakketten kunt reserveren zonder investeringsrisico, en met een hoog potentieel rendement in het vooruitzicht, en dat ook nog eens meegroeit met het succes van dit wereldwijde miljardenbedrijf.

Samen aan de slag

Ben je geïnteresseerd in dit partnerprogramma, doe dan mee. Ik geef letterlijk iedereen GRATIS de kans om dit niet alleen, maar samen met mij te gaan voor meer financiële vrijheid. En ik kan je vertellen, ik ben o.a. met dit programma succesvol. En dat kan jij ook zijn! Als je echt iets wilt, dan kan niks je meer tegenhouden.

Een serieuze succesvolle samenwerking met mij begint zo:

 1. Je moet via deze website zijn aangemeld via Brenda van Leeuwen, mij of indirect via één van onze partner binnen onze investeerdersgroep.
 2. Je SkyWay Capital account moet volledig geverifieerd zijn, en je investeert minimaal €15 in SkyWay.
 3. Je krijgt een eigen promotiepagina met je eigen SkyWay Capital registratieformulier op Ikbesteedhetbeter.nl
 4. Voor de beste online hulp is een Skype Account een must. Mocht je die nog niet hebben maak dan HIER een Skype account aan
 5. Je staat 100% achter het project. Je bent wat je uitstraalt.

 

Wat levert het op:

 1. Direct wanneer een investering van je familie / vrienden, of wie dan ook is gedaan, dan krijg jij binnen enkele seconden maar liefst 15% bijgeschreven in je SkyWay Capital bonusrekening. Geld waar je direct over kunt beschikken. Wil je weten hoe het totale bonusplan eruit ziet... Download hiervoor het onderstaande affiliate marketing carrièreplan.

 

Ow ja... Het is natuurlijk niet zo, dat ik al het werk voor je ga doen.


Ik wil je met alles helpen, je krijgt een mooie Partner promotiepagina etc.. Maar wat je zelf moet doen is... Vertel over het bestaan van SkyWay en eventueel over dit partnerprogramma. Begin bijvoorbeeld bij je familie en vrienden in binnen en buitenland, maar ook je buren, collega's enz.. Maak ze enthousiast en ik kan je daarbij helpen via E-mail en/of Skype.

Dus... weg met alle negatieve gedachten over chronisch geld tekort... onderneem actie en ga met mij aan de slag!

SkyWay Capital - Download carriereplan | Ikbesteedhetbeter.nl
Skyway Capital Affiate Partnerprogramma - Carrière plan 2019 download | Ikbesteedhetbeter.nl

Download Carrière plan

Velden verplicht
Velden verplicht
SkyWay Capital - affiliate marketing | Ikbesteedhetbeter.nl

Affiliate Marketing

Wat is Affiliate Marketing

Affiliate Marketing bestaat al heel lang. Het SkyWay Capital Partnerprogramma is een vorm van Internet marketing. Partners (affiliates) worden beloond voor gegenereerde verkopen of leads, (lidmaatschappen - abonnementen - producten - reizen en diensten), die de affiliate heeft aangeleverd. Miljoenen grote en kleine bedrijven wereldwijd voeren groot opgezette promotiecampagnes via Affiliate Publisher Netwerken. Dit zijn Internet Marketing Netwerken waar je je bij kan aanmelden als particulier of onderneming. Je kunt zelf kiezen uit winkels en bedrijven in allerlei branches die je wilt promoten. Er zijn Affiliate Publisher Netwerken die wel als eis stellen dat je moet beschikken over een eigen website.

Voorbeelden van grote websites gebaseerd op Affiliate marketing zijn  Trivago.nl, Beslist.nl, Kleding.nl. Zo zijn er wereldwijd nog miljoenen kleine en grote webwinkels. Voorbeelden van grote webwinkels die zelf een partnerprogramma aanbieden zijn bijvoorbeeld D-ReizenBol.com en Ebay.

De grote verschillen met het promoten van producten via affiliate netwerken, of partnerprogramma's van ondernemingen, ten opzichte van het SkyWay affiliate partnerprogramma zijn:

Affiliate netwerken:

 • Aanmelden bij aangesloten winkels / bedrijven
 • Wachten op goedkeuring aanvraag
 • Provisie circa 1% tot soms 7% over verkochte producten
 • Lang wachten op je geld
 • Kans dat provisie wordt afgekeurd i.v.m. annuleringen

 

SkyWay partnerprogramma

 1. Eenmalig aanmelden
 2. Je kunt direct beginnen
 3. Provisie 15% over iedere investering
 4. Meer provisie uit je hele netwerk waarvoor je bent gekwalificeerd.
 5. Direct na iedere investering volautomatisch geld in je bonusrekening
 6. Direct beschikken over je geld