Investeren in Skyway projectontwikkelingsfase 13.3

Eenmalig uit te geven Dividend Gerechtigde Aandelen reserveren in Pre-IPO (Initial Public Offering)

Investeren In Fase 13.3

WAAROM ZO VROEG MOGELIJK INVESTEREN

Door het project SkyWay Transport, in de Pre-IPO (Initial Public Offering), financieel te ondersteunen via Crowdfunding / Crowdinvesting, dan krijg je in ruil daarvoor een optie op speciale preferente dividend gerechtigde aandelen.

Investeer je in een zo vroeg mogelijk stadium van de projectontwikkeling fases, dan scheelt dit na het betreden van de wereldmarkt (beursgang), en naar verhouding van je investering, honderden, duizenden, tot wel honderdduizenden of zelfs nog veel meer aan rendement.

Belangrijk:

De huidige fase 13.3 van totaal 15 projectontwikkelingsfases van het project en het initiëren van nieuwe richtingen in activiteiten leidt tot een grotere investeringsaantrekking voor SkyWay Group of Companies. Gezien deze omstandigheid en handelend in het belang van beleggers, heeft het management een beslissing genomen over een gefaseerde verlaging van de korting. In dit opzicht zal de 13e fase worden onderverdeeld in 3 verschillende deelfasen, in het kader waarvan de huidige korting geleidelijk zal worden verminderd. Zo biedt het bedrijf beleggers de mogelijkheid van een flexibelere planning van hun eigen beleggingsstrategie.