Investeren in Skyway transport in Pre-IPO levert hoog rendement

Eenmalig uit te geven Dividend Gerechtigde Aandelen reserveren in Pre-IPO (Initial Public Offering)

Investeren In Pre-IPO

WAAROM ZO VROEG MOGELIJK INVESTEREN IN DE PRE-IPO
Door het project SkyWay Transport, in de Pre-IPO (Initial Public Offering), financieel te ondersteunen via Crowdfunding / Crowdinvesting, dan krijg je in ruil daarvoor een optie op speciale preferente dividend gerechtigde aandelen.
 
Investeer je in een zo vroeg mogelijk stadium van de projectontwikkeling fases, dan scheelt dit na het betreden van de wereldmarkt (beursgang), en naar verhouding van je investering, honderden, duizenden, tot wel honderdduizenden of zelfs miljoenen aan Euro's meer aan rendement.
 
Een mooi voorbeeld is dat van Prinses Mabel die voor de beursgang aandelen had gekocht in het betaalpaltform Adyen.
 
Optie op SkyWay Group of Companies aandelen in de Pre-IPO
 
  1. Je meld je aan bij SkyWay Capital. Daar kun je een pakket, dat past bij jouw budget, preferente (dividend gerechtigde) aandelen reserveren. Afhankelijk van het pakket ± 2 tot 5 dollarcent per aandeel. Garantie startrendement nominale waarde = 1 dollar per aandeel.

  2. De gereserveerde aandelen worden na registratie automatisch overgedragen aan de ERSSH (Euroasian Rail Skyway Systems Holding) die ze vervolgens officieel op naam en ID in het aandelenregister van Engeland laat registreren.

  3. Zodra de officiële registratie via de ERSSH heeft plaatsgevonden kun je de aandeelcertificaten bestellen binnen je eigen online kantoor voor $10 per stuk. Op de fysieke certificaten staat ook de garantie van de nominale waarde (1 dollar per aandeel) vermeld.

Belangrijk om te weten... Skyway zit in ontwikkelingsfase 12 van de 15. Iedere volgende fase betekent minder investeringsrisico. Maar het betekent ook dat je circa 20% tot 35% minder aandelen voor dezelfde investering krijgt. En dit betekent veel minder, en potentieel groeiend rendement op je geld.