SkyWay Transport | Investeerdersrisico

Investeerders Risico

Investeren met durfkapitaal in innovatieve bedrijven zijn over het algemeen risicovolle investeringen, omdat niet van tevoren bekend is of het project zal kunnen ontwikkelen en slagen. Maar daar staat tegenover dat instappen in een project waarin je geloofd, vaak een ongekend hoog rendement geeft op je geld wanneer het bedrijf een groot succes wordt.

de constructie van het Eco-Technopark en de implementatie SkyWay-technologie is gestart in 2014 en is verdeeld in totaal 15 projectontwikkelingsfasen. Vanaf 5 december 2019 is fase 14.1 geïmplementeerd. In elke fase nemen de risico's voor beleggers af en worden de opties op aandelen van het bedrijf duurder. Investeren in projectontwikkelingsfase fase 14 betekent investeren in het SkyWay project met nog maar 2 fases te gaan. De belangrijkste mijlpalen zijn succesvol afgerond.

Disclaimer

Disclaimer:

Ikbesteedhetbeter.nl is enkel en alleen bedoeld als een informatieve website om mensen in Nederland en België op hoogte te brengen van deze waanzinnige kans om te investeren in dit revolutionaire project SkyWay Transport Technologies.

Met de grootste zorgvuldigheid is / wordt informatie en voortgang projectontwikkelingen gepubliceerd en geüpdatet. DE BRON van verkregen informatie is alleen afkomstig van echte 100% betrouwbare officiële websites en videokanalen.

Klaas Lieuwe Boersma 160PX Ik, Klaas Boersma, ben eigenaar van deze website. Uitsluitend en alleen heeft registreren en investeren in SkyWay Transport via deze website als voordeel dat je van mij hulp en begeleiding krijgt in het Nederlands met registreren / investeren via het Sky World Community platform.

Ik ben net als iedereen gewoon een enthousiaste particuliere investeerder. Ik ben geen beleggingsadviseur, en verstrek dus ook geen beleggingsadvies en/of financieel advies.

Zorg dat je begrijpt waaraan je deelneemt. Beslissingen naar aanleiding van de inhoud van de website, en daaruit voortvloeiend deelname / investering, is altijd voor eigen risico.

Waarschuwing Risico | PDF

SlyWay Capital | Waarschuwing Risico's