SkyWay Transport | Investeerdersrisico

Investeerders Risico

Investeren met durfkapitaal in innovatieve bedrijven zijn over het algemeen risicovolle investeringen, omdat niet van tevoren bekend is of het project zal kunnen ontwikkelen en slagen. Maar daar staat tegenover dat instappen met een beetje lef en ondernemersrisico, in een project waarin je geloofd, vaak een ongekend hoog rendement geeft op je geld wanneer het bedrijf een groot succes wordt.

Je kunt natuurlijk ook geld via een bank beleggen in bedrijven waar je waarschijnlijk niets van weet, en waar maximale rendementen van soms 6% tot 8% worden beloofd. Maar let op... beleggen via een bank brengt ook zeker risico's met zich mee.

Investeren in de huidige projectontwikkelingsfase 12 (12 december 2018 fase 13) van de totaal 15 fases betekent investeren in het SkyWay project met nog maar 3 fases te gaan. De belangrijkste mijlpalen zijn al succesvol afgerond. En gezien de enorme wereldwijde ontwikkelingen, schat ik het risico in op Nihil. Maar uiteindelijk ligt de beslissing bij jezelf. En heb je er geen goed gevoel over... Niet doen!

Welvaart... 

Helaas, niet iedereen heeft het in de hand. Maar welvaart is ook een keuze. Welke stelling kies jij...

  • Ik doe mee en het bedrijf faalt, dan ben ik mijn geld kwijt. (Realiseer je dan ook eens, hoeveel geld ben je misschien al verloren aan loterijen)
  • Ik doe niet mee of ik heb te lang getwijfeld, en het bedrijf wordt een groot succes... Dan loop ik een flinke financiële kans mis!

 

Tot slot, mijn visie...

Ondernemen is een beetje lef hebben, en af en toe ook risico's durven nemen. Een nieuwe uitdaging niet uit de weg gaan, dat maakt het leven leuk en spannend. Maar als je liever op zeker speelt, dan sta je stil en moet je genoegen nemen met wat je hebt, of wat je misschien niet hebt. Maar pas op... niks is zeker in het leven!

SkyWay Capital - Waarschuwing Risico | PDF

SlyWay Capital | Waarschuwing Risico's

Verander Je Denkwijze

Deze quots met een serieuze boodschap heb ik ergens eens gelezen.

Hiermee wil ik niet zeggen dat we allemaal miljonair zullen worden, maar dat er absoluut mogelijkheden bestaan naar het creeeren van meer welvaart, wanneer we anders gaan denken.

 

GELD
Gemiddelde mensen zoeken manieren om geld uit te geven. Miljonairs zoeken naar manieren om geld te investeren.

 

INVESTEREN
Gemiddelde mensen investeren een beetje. Miljarden weten dat investeren de sleutel is tot overvloed.

 

WERK
Gemiddelde mensen denken dat een betere baan hen rijk gaat maken. Miljarden weten dat een baan hen nooit rijk zal maken, investeren wel.

 

RISICO
Gemiddelde mensen blijven weg van het risico omdat ze mogelijk niet kunnen slagen. Miljonairs weten als ze geen risico nemen, al zijn gefaald.

 

PROBLEMEN
Gemiddelde mensen proberen problemen te voorkomen. Miljardairs zien het probleem als een kans om miljoenen te verdienen.

 

VOORBEREIDING
Gemiddelde mensen bereiden zich voor op vandaag. Miljardairs bereiden zich vandaag voor op de kansen van morgen.

 

TIJD
Gemiddelde mensen verspillen tijd. Miljonairs zien tijd als hun meest waardevolle bezit.