SkyWay Transport | Investeerdersrisico

Investeren met durfkapitaal in innovatieve bedrijven zijn over het algemeen risicovolle investeringen, omdat niet van tevoren bekend is of het project zal kunnen ontwikkelen en slagen. Maar daar staat tegenover dat instappen in een project waarin je geloofd, vaak een ongekend hoog rendement geeft op je geld wanneer het bedrijf een groot succes wordt.

De constructie van het Eco-Technopark en de implementatie SkyWay-technologie is verdeeld in totaal 15 fasen. Momenteel wordt fase 13.3 geïmplementeerd. In elke fase nemen de risico's voor beleggers af en worden de optie op aandelen van het bedrijf duurder. Investeren in de huidige projectontwikkelingsfase fase 13.3 betekent investeren in het SkyWay project met nog maar een paar fases te gaan. De belangrijkste mijlpalen zijn zeer succesvol afgerond.

Disclaimer:

Ikbesteedhetbeter.nl is enkel en alleen bedoeld als een informatieve website ter promotie van dit investeerdersproject SkyWay Transport Technologies Co.

Met de grootste zorgvuldigheid is / wordt informatie en voortgang projectontwikkelingen gepubliceerd en geüpdatet. Bron 100% betrouwbare officiële websites en videokanalen.

Ik Klaas Boersma en eigenaar van deze website, biedt eventuele hulp en begeleiding met investeren via het SkyWay Capital Crowdfunding platform. SkyWay Capital is 1 van de 2 platforms dat verantwoordelijk is voor het aantrekken van investeerders. Ik ben gewoon een enthousiaste investeerder net als iedereen. Ik ben geen beleggingsadviseur, en verstrek dus ook geen beleggingsadvies en/of financieel advies

Zorg dat je begrijpt waaraan je deelneemt. Beslissingen naar aanleiding van de inhoud van de website, en daaruit voortvloeiend deelname / investering, is altijd voor eigen risico.

SkyWay Capital - Waarschuwing Risico | PDF

SlyWay Capital | Waarschuwing Risico's

Miljonairs Mindset

Deze quots met een serieuze boodschap heb ik ergens eens gelezen.

Hiermee wil ik niet zeggen dat we allemaal miljonair zullen worden, maar dat er absoluut mogelijkheden bestaan naar het creeeren van meer welvaart, wanneer we anders gaan denken.

 

GELD
Gemiddelde mensen zoeken manieren om geld uit te geven. Miljonairs zoeken naar manieren om geld te investeren.

 

INVESTEREN
Gemiddelde mensen investeren een beetje. Miljarden weten dat investeren de sleutel is tot overvloed.

 

WERK
Gemiddelde mensen denken dat een betere baan hen rijk gaat maken. Miljarden weten dat een baan hen nooit rijk zal maken, investeren wel.

 

RISICO
Gemiddelde mensen blijven weg van het risico omdat ze mogelijk niet kunnen slagen. Miljonairs weten als ze geen risico nemen, al zijn gefaald.

 

PROBLEMEN
Gemiddelde mensen proberen problemen te voorkomen. Miljardairs zien het probleem als een kans om miljoenen te verdienen.

 

VOORBEREIDING
Gemiddelde mensen bereiden zich voor op vandaag. Miljardairs bereiden zich vandaag voor op de kansen van morgen.

 

TIJD
Gemiddelde mensen verspillen tijd. Miljonairs zien tijd als hun meest waardevolle bezit.