SkyWay Transport | Investeerdersrisico

Investeerders Risico

2018 | Het bedrijf Skyway Transport Technologie, met miljarden aan wereldwijde opdrachten, is een uniek het snel groeiend, revolutionair bedrijf die zijn weerga niet kent. 25 april 2018 is SkyWay ontwikkelingsfase 12 ingegaan. SkyWay heeft daarmee volgens het businessplan 11 van de 15 fases succesvol afgerond. Iedere afgeronde fase is voor ons investeerders een positieve stap vooruit en dit betekent weer een flink stukje minder investeringsrisico.

Investeren met durfkapitaal in innovatieve bedrijven zijn over het algemeen risicovolle investeringen, omdat niet van tevoren bekend is of het project zal kunnen ontwikkelen en slagen. Maar... daarentegen geven investeringen in een project waarin je geloofd, vaak een ongekend hoog rendement op je geld wanneer het bedrijf een groot succes wordt. Er zijn genoeg voorbeelden van mooie financiële kansen, waarvan veel mensen zeiden... daar geloof ik niet in, en later zeggen... Had ik maar.

SkyWay Transport was zo'n bedrijf. Met een businessplan op papier, en met flink wat tegenslagen en negatieve publiciteit in de media, heeft passie en doorzettingsvermogen overwonnen en is SkyWay binnen 3 jaar uitgegroeid tot realiteit. SkyWay Group of Companies was in 2017 al getaxeerd op 3 miljard, en in 2018 op 5 miljard. De potentiële marktwaarde is getaxeerd door internationale onafhankelijke taxateurs, World Intellectuel Property Organization (WIPO) op maar liefst bijna 401 miljard. 

Steeds meer landen tonen belangstelling in deze innovatieve technologie van SkyWay en zien als dit als de revolutionaire transportinfrastructuur van de toekomst, voor zowel personenvervoer en vrachttransport. Contracten van honderden miljoenen zijn en worden afgesloten.

Investeren in de huidige projectontwikkelingsfase van SkyWay betekent dat het investeringsrisico dan ook nog maar minimaal is.