SkyWay Transport | Investeerdersrisico

Investeerders Risico

Investeren met durfkapitaal in innovatieve bedrijven zijn over het algemeen risicovolle investeringen, omdat niet van tevoren bekend is of het project zal kunnen ontwikkelen en slagen. Maar daar staat tegenover dat instappen in een project waarin je geloofd, vaak een ongekend hoog rendement geeft op je geld wanneer het bedrijf een groot succes wordt.

De constructie van het Eco-Technopark en de implementatie SkyWay-technologie is gestart in 2014 en is verdeeld in totaal 15 projectontwikkelingsfasen. Vanaf 5 december 2019 is fase 14 geïmplementeerd. In elke fase nemen de risico's voor beleggers af en worden de opties op aandelen van het bedrijf duurder. Investeren in projectontwikkelingsfase fase 14 betekent investeren in het SkyWay project met nog maar 2 fases te gaan. De belangrijkste mijlpalen zijn in slechts 5 jaar (2014 / 2019) van ontwikkeling zeer succesvol afgerond.

Disclaimer:

Ikbesteedhetbeter.nl is enkel en alleen bedoeld als een informatieve website ter promotie van dit investeerdersproject SkyWay Transport Technologies Co.

Met de grootste zorgvuldigheid is / wordt informatie en voortgang projectontwikkelingen gepubliceerd en geüpdatet. Bron 100% betrouwbare officiële websites en videokanalen.

Ik Klaas Boersma en eigenaar van deze website, biedt eventuele hulp en begeleiding met investeren via het SkyWay Capital Crowdfunding platform. SkyWay Capital is 1 van de 2 platforms dat verantwoordelijk is voor het aantrekken van investeerders. Ik ben gewoon een enthousiaste investeerder net als iedereen. Ik ben geen beleggingsadviseur, en verstrek dus ook geen beleggingsadvies en/of financieel advies

Zorg dat je begrijpt waaraan je deelneemt. Beslissingen naar aanleiding van de inhoud van de website, en daaruit voortvloeiend deelname / investering, is altijd voor eigen risico.

SkyWay Capital - Waarschuwing Risico | PDF

SlyWay Capital | Waarschuwing Risico's