Image

Meedoen Met Al €15!

100% mede-eigenaar van een wereldwijde transport coöperatie

0
Investeerders / Mede-eigenaren
0
Ontwikelingsfase van de 15
0
Participerende landen

Investeerder en mede-eigenaar worden al met $15

SkyWay Crowdfunding - Ikbesteedhetbeter.nl

SkyWay wordt gefinancierd met behulp van een crowdinvesting-model.
Dit impliceert de mogelijkheid om in kleine bedragen te beleggen. Iedereen kan in de 3 laatste fases (13.3 / 14 / 15) nog een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het project.

Crowdfunding 2014 / 2019

Waarom heeft SkyWay voor crowdinvesting gekozen

Grote hoeveelheid geld

Om een fundamenteel nieuw transport te implementeren dat in staat is om alle transporttaken uit te voeren, is er een groot bedrag ($ 300 miljoen) nodig. In de ideefase zijn grote fondsen en beleggers niet in staat om dergelijke financiering te bieden.

Rendement

Crowdinvesting in combinatie met een partnerprogramma wordt een effectieve en economische marketingtool die verschillende problemen tegelijk oplost. Partners helpen niet alleen om actief investeringen aan te trekken, maar werken ook aan het vinden van klanten over de hele wereld.

Lage investeringsdrempel

Dankzij de lage drempel van initiële investering staan wij open voor samenwerking met onbeperkte individuen, en dit verhoogt de stroom van investeringen in het project.

Menselijke belangen

Mensen willen hun eigen toekomst onafhankelijk beïnvloeden en zijn er klaar voor. Wanneer de eindgebruiker betaalt voor de ontwikkeling van het product, bewijst het zijn relevantie en noodzaak in de markt

Popularisatie

Crowdinvesting is een hulpmiddel voor het populariseren van SkyWay. Door het idee van het nieuwe milieuvriendelijke vervoer naar de massa te promoten, ontstaat een extra stroom van investeringen en ontstaat tegelijkertijd vraag in de markt.

Eigen investeringsplatform

We hebben ons eigen investeringsplatform SKYWAY CAPITAL gecreëerd voor crowdinvesting. Dit stelt ons in staat om het budget duidelijk te beheersen, de ontwikkeling van het project effectief te plannen en geen commissies te betalen aan externe agenten.

SkyWay Financiering

Hoe het crowdinvesting model van SkyWay transportfinanciering wordt geregeld

Het economische model van SkyWay is een nogal gecompliceerd systeem dat voor de eerste keer in de wereld is gebouwd. Misschien dat daarom mensen die geïnteresseerd zijn in het project, maar geen omvangrijke documentatie binnen hun persoonlijke account willen lezen, veel vragen hebben over hoe precies de crowdinvesting functioneert in het SkyWay transportproject.

Het SkyWay team probeert complexe onderwerpen steeds op een gedetailleerde en begrijpelijke manier uit te leggen. Daarom heeft de nieuwsdienst een geweldige video voorbereid over het economische model, dat wordt gebruikt om de creatie van SkyWay transport te financieren.

We bieden je de mogelijkheid om onze nieuwe video over degenen die tot de SkyWay-groep behoren te bekijken, waarom crowdinvesting de kosten van het project verlaagt en welke activa de onderneming en haar investeerders al hebben bereikt. (Engels ingesproken)