SkyWay Technologie betreedt wereldmarkt dankzij Crowdfunding

Crowdfunding

WERELDWIJD OP DE KAART DANKZIJ CROWDFUNDING
 
SkyWay Company werd in 2011 opgericht met als doel om SkyWay Transport Technologie op de wereldmarkt te introduceren door miljoenen aan bedrijfskapitaal op te halen middels microfinanciering / crowdinvesting of simpel gezegd, financiële ondersteuning van veel mensen.
 
In 2014 is SkyWay hiermee van start gegaan en is tot op heden een groot wereldwijd succes. Niet alleen door de zeer aantrekkelijke hoge rendementen die SkyWay Group of Companies je in het vooruitzicht biedt, maar omdat meedoen ook toegankelijk is gemaakt voor mensen met een hele kleine portemonnee.
 
Het miljarden project ondersteunen (al vanaf €15) is een bijzondere eenmalige kans om straks te kunnen zeggen dat je aandeelhouder en daardoor mede eigenaar bent van SkyWay, de nieuwe transportinfrastructuur technologie van de toekomstMeer Redenen. Lees ze hier...
 
PROJECT ECO-TECHNOPARK
Eurasian Rail SkyWay Systems Holding Ltd. (ERSSH). Dit is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van projecten, waaronder als eerste de aanleg van de testcentrum Eco-Technopark.
 
Honderdduizenden kleine en grote investeerders uit de hele wereld hebben tussen 2014 / 2018 al vele miljoenen bijeen gebracht via verschillende Crowdfunding platforms. Dit is dé effectieve stap geweest naar de vergaande ontwikkelingsfase 12 (van de 15 fases) van het Eco Technopark, en naar het algemeen succes waar het bedrijf Skyway Technologies Co. nu op wereldschaal al grote voet aan de grond heeft gezet.
 
OPTIE OP DIVIDEND AANDELEN IN RUIL VOOR GELD
 
Investeerders die vertrouwen hebben getoond in het project krijgen in ruil, en na verhouding van hun investering, direct een optie op dividend gerechtigde aandelen. Een optie op deze preferente aandelen krijg je tegen hoge kortingen. Deze worden uitgegeven in de z.g. Pre-IPO (Initial Public Offering). Ter info... De optie op aandelen worden pas aandelen (verzilverd) wanneer SkyWay naar de beurs gaat.
 
Via het Crowdfunding platform SkyWay Capital kun je een waardevol aandeelpakket vastleggen dat past bij jouw budget. Pakketten worden bij aankoop direct geplaatst in je persoonlijke spaardomein.
 
Het vertrouwen in SkyWay zal na de beursgang (Verwacht circa 2019 / 2020) flink worden beloond. Voor velen zal de financiële situatie voor de rest van het leven dan ook drastisch gaan veranderen. Veel investeerders zullen worden toegevoegd aan de status miljonair.t.