Image

Iedereen Kan Investeren

Iedereen kan investeren!

0
Investeerders / Mede-eigenaren
0
Ontwikelingsfase van de 15

SkyWay wordt gefinancierd met behulp van een crowdinvesting-model.
Dit impliceert de mogelijkheid om in kleine bedragen te beleggen.
Daarom kan iedereen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het project.

Crowdfunding 2014 / 2019

Waarom heeft SkyWay voor crowdinvesting gekozen

Grote hoeveelheid geld

Om een fundamenteel nieuw transport te implementeren dat in staat is om alle transporttaken uit te voeren, is er een groot bedrag ($ 300 miljoen) nodig. In de ideefase zijn grote fondsen en beleggers niet in staat om dergelijke financiering te bieden.

Rendement

Crowdinvesting in combinatie met een partnerprogramma wordt een effectieve en economische marketingtool die verschillende problemen tegelijk oplost. Partners helpen niet alleen om actief investeringen aan te trekken, maar werken ook aan het vinden van klanten over de hele wereld.

Lage investeringsdrempel

Dankzij de lage drempel van initiële investering staan wij open voor samenwerking met onbeperkte individuen, en dit verhoogt de stroom van investeringen in het project.

Menselijke belangen

Mensen willen hun eigen toekomst onafhankelijk beïnvloeden en zijn er klaar voor. Wanneer de eindgebruiker betaalt voor de ontwikkeling van het product, bewijst het zijn relevantie en noodzaak in de markt

Popularisatie

Crowdinvesting is een hulpmiddel voor het populariseren van SkyWay. Door het idee van het nieuwe milieuvriendelijke vervoer naar de massa te promoten, ontstaat een extra stroom van investeringen en ontstaat tegelijkertijd vraag in de markt.

Eigen investeringsplatform

We hebben ons eigen investeringsplatform SKY WAY CAPITAL gecreëerd voor crowdinvesting. Dit stelt ons in staat om het budget duidelijk te beheersen, de ontwikkeling van het project effectief te plannen en geen commissies te betalen aan externe agenten.

Waarom Nu Investeren

SkyWay Transport - Winstgevende investering | Ikbesteedhetbeter.nl

Investeer je in dit vroege stadium in de z.g. Pre-IPO (Initial Public Offering) dan krijg je een flinke pakketkorting tot honderden malen hun potentiële nominale waarde. Dit betekent dat de waarde per aandeel na de beursgang start vanaf $1

SkyWay Transport - Levenslang Dividend | Ikbesteedhetbeter.nl

Na de beursintroductie worden jouw gereserveerde aandelen automatisch verzilverd. Over de aandelen die je dan niet hebt verkocht, en nog veilig in jouw eigen financieel spaardomein staan geparkeerd, ontvang je ieder jaar en levenslang dividend (winstuitkering).

SkyWay Transport - Mede-Eigenaar | Ikbesteedhetbeter.nl

Als investeerder, en hoe klein het bedrag ook is, ben je mede-eigenaar van het hele bedrijf SkyWay Technologies Co. De nieuwe generatie Transport voorzien van innovatieve technologie met een enorm wereldwijd groeipotentieel.

SkyWay Transport - Intellectueel eigendom | Ikbesteedhetbeter.nl
De SkyWay Group of Companies heeft het exclusieve eigendomsrecht recht op de stringtechnologie van SkyWay groep.
 
SkyWay Transport - Schoner en Veiliger wereld | Ikbesteedhetbeter.nl

Je hebt een eenmalige bijzondere kans om je naam vast te leggen in de historie van deze unieke, ecologisch verantwoorde transport technologie. Je levert hiermee een belangrijke, mooie bijdrage om de wereld schoner en veiliger te maken voor je kinderen, kleinkinderen, en voor miljarden mensen!

SkyWay Token Blockchain | Ikbesteedhetbeter.nl

Binnenkort zal de verkoop van SkyWay Token starten. Een absolute doorbraak in de Cryptomarkt is dat de token zal worden verzekerd door de activa van het innovatieve SkyWay-transport- en infrastructuurcomplex.