Image

Je Slimste Zet Ooit

Investeren in SkyWay is je kans om een aandeel te krijgen in het snelgroeiende wereldwijde transportbedrijf.

0
Aantrekken van investeringen
0
Investeerders / Mede-eigenaren
0
Projectontwikelingsfase van de totaal 15 fases
0
Participerende Landen

Wat Zijn De Voordelen

SkyWay Transport - Winstgevende investering | Ikbesteedhetbeter.nl

Investeer je in dit vroege stadium in de z.g. Pre-IPO (Initial Public Offering) dan krijg je een flinke pakketkorting tot honderden malen hun potentiële nominale waarde. Dit betekent dat de waarde per aandeel na de beursgang start vanaf $1

SkyWay Transport - Levenslang Dividend | Ikbesteedhetbeter.nl

Over de aandelen die je niet hebt verkocht ontvang je ieder jaar, en levenslang dividend (winstuitkering). Circa 20% van de totale winst, uit wereldwijde miljarden projecten, vloeit jaarlijks terug naar de investeerders. 

SkyWay Transport - Mede-Eigenaar | Ikbesteedhetbeter.nl

Als investeerder, en hoe klein het bedrag ook is, ben je mede-eigenaar van de grootste transport onderneming van de 21e eeuw. De nieuwe generatie Transport is voorzien van innovatieve technologie met een enorm wereldwijd groeipotentieel.

Crowdfunding 2014 / 2020

Waarom heeft SkyWay voor crowdinvesting gekozen

Grote hoeveelheid geld

Om een fundamenteel nieuw transport te implementeren dat in staat is om alle transporttaken uit te voeren, is er een groot bedrag ($ 300 miljoen) nodig. Om de ideeënfase uit te kunnen voeren zijn grote fondsen en beleggers niet in staat om dergelijke financiering te bieden.

Lage investeringsdrempel

Dankzij de lage drempel van initiële investeringen staan wij open voor samenwerking met onbeperkte individuen. Omdat letterlijk iedereen de ontwikkeling van het project financieel kan ondersteunen verhoogt dit de stroom van investeringen in het project.

Popularisatie

Crowdfunding is een hulpmiddel voor het populariseren van SkyWay. Het promoten van het idee van het nieuwe milieuvriendelijke transport naar de massa, opent een extra stroom van investeringen en creëert tegelijkertijd vraag in de markt.

Menselijke belangen

Mensen willen hun eigen toekomst onafhankelijk beïnvloeden en zijn er klaar voor. Wanneer de eindgebruiker betaalt voor de ontwikkeling van het product, bewijst het zijn relevantie en noodzaak in de markt

Rendement

Crowdinvesting in combinatie met een partnerprogramma wordt een effectieve en economische marketingtool die verschillende problemen tegelijk oplost. Partners helpen niet alleen om actief investeringen aan te trekken, maar werken ook aan het vinden van klanten over de hele wereld.

Eigen investeringsplatform

We hebben ons eigen investeringsplatform SKYWAY WORLD COMMUNITY gecreëerd voor crowdinvesting. Dit stelt ons in staat om het budget duidelijk te beheersen, de ontwikkeling van het project effectief te plannen en geen commissies te betalen aan externe agenten.

Uitvoering Investeringen

SkyWay Capital - Hoe worden SkyWay-investeringen uitgevoerd | Ikbesteedhetbeter.nl
HOE IS DE INVESTERING WETTELIJK GEREGELD?

Investeren in de ontwikkeling van het innovatieve bedrijf SkyWay Technologies Co. doe je door aan SkyWay World Community (SWI Co.) een achtergestelde lening te verstrekken die later converteerbaar is. Zo’n lening heet een converteerbare lening. Als investeerder / belegger sluit je daarmee de converteerbare leningsovereenkomst.

Je vindt het voorbeeld van de overeenkomst wanneer je inlogt in je persoonlijke SkyWay World Comunnity kantoor onder het menu "Documenten".

WAT KRIJGT INVESTEERDER TERUG VOOR ZIJN LENING?

De lening / investering wordt omgezet in een optie op preferente dividend gerechtigde aandelen. Bij het afsluiten van de converteerbare leningsovereenkomst en deze tekent dan leidt dit onmiddelijk tot eigendom van de gereserveerde aandelen van het bedrijf en wordt je mede-eigenaar van de SkyWay technologie.

De lening wordt gewaarborgd door de aandelen die zijn gereserveerd voor de belegger. Voordat de lening wordt terugbetaald, kan de belegger op elk moment de vereiste ondertekenen en de eigendom van de aandelen verkrijgen.

Als je de vereiste niet ondertekent, verstrek je het geld volgens de voorwaarden van de lening: Het geleende bedrag kun je binnen 3 jaar terugkrijgen met een winst tot 4% per jaar.

WAAR KOMEN DE SKYWAY AANDELEN VANDAAN?

36,67% van de GTI-preferente aandelen wordt overgedragen aan Eurasian Rail SkyWay Systems Holding III (ERSSH III). De preferente aandelen zijn opgenomen in het aandelenkapitaal van ERSSH III. En op basis hiervan geeft het fonds zijn gewone aandelen uit.

Op deze manier ontvangt het ERSSH III-fonds gegarandeerd een percentage van de winst van Global Transport Investments Inc. (GTI). Deze middelen worden aan beleggers uitgekeerd in de vorm van dividenden of kunnen, bij algemene stemming, bijvoorbeeld worden gebruikt om te herinvesteren in een ander SkyWay-infrastructuurproject.

Preferente aandelen - deze aandelen hebben een vast dividendbedrag. Het uit te keren dividend is afhankelijk van de winst van de onderneming.

HOE WORDEN AANDELEN VAN DE INVESTEERDER GEREGISTREERD?

De aandelen worden geregistreerd op basis van een converteerbare leningovereenkomst en de vereiste, ondertekend door de belegger. Na betaling van het investeringspakket, het sluiten van de overeenkomst en het ondertekenen van de vereiste, stuurt SkyWay Capital de gegevens van de belegger naar ERRSH III.

ERRSH III-aandelen worden eigendom van de belegger en de gegevens van de belegger worden ingevoerd in het ERSSH III-aandelenregister.

Vanaf dit moment kan de belegger een officieel uittreksel uit het register ontvangen, waarin zijn eigendom van de aandelen wordt bevestigd.

WAAR WORDT HET INVESTEERDERS GELD VOOR GEBRUIKT?

De fondsen van de belegger worden overgedragen naar GTI * voor gebruik bij de ontwikkeling van SkyWay:

  1. De ontwikkeling van het Eco TechnoPark, een test-, demonstratie- en certificatiecentrum voor de transportinfrastructuursystemen van SkyWay. Momenteel zijn er op het EcoTechnoPark 5 soorten sporen met 8 soorten voertuigen in gebruik;
  2. Uitbreiding van eigen productie, waar nu meer dan 1000 specialisten werken;

Promotie van internationale projecten.

In 2018 begon de bouw van het SkyWay Innovation Center in de Verenigde Arabische Emiraten. Het centrum wordt een demonstratielocatie voor het snaartransport in de regio Midden-Oosten, en een functionerende transportlijn. Het toekomstige SkyWay-park zal meer dan 50 ha groot zijn.

Mede-Eigenaar Worden

Investeren In SkyWay Transport
Bekijk de video en zie hoe simpel het is...

Voor Elk Budget

  • Investeren vanaf $50
  • Grote investeringen met hogere korting
  • Financieringspakketten in 10 maandtermijnen

    Registreer en kies het beleggingsaanbod dat bij je past.

Affiliate Partnerprogramma

Waarom maakt SkyWay gebruik van een partnerprogramma?

Iedereen gebruikt het

Partnerprogramma's worden gebruikt door de grootste bedrijven op verschillende gebieden. Ook wel Affiliate marketing genoemd. Bijvoorbeeld: reisorganisaties betalen bonussen voor boekingen. Banken stellen partners in staat een vergoeding te ontvangen voor het openen van rekeningen, het uitgeven van debet- en creditcards. Evenementen betalen bonussen voor de verkoop van tickets. Lees hier meer over Affiliate marketing

Het werkt

Dankzij de investeringen die via het partnerprogramma werden aangetrokken, konden we in slechts een paar jaar 16 modellen van het rollend materieel ontwikkelen en produceren, vijf soorten tracks bouwen op het EcoTechnoPark in Wit-Rusland en beginnen met de bouw van het SkyWay Innovation Center in de Verenigde Staten. Arabische Emiraten.

Het is economisch voordelig

Elke SkyWay-partner is een bedrijfsinvesteerder. Onze partners bieden niet alleen een product of dienst van derden, maar de technologie waarin ze zelf hebben geïnvesteerd. 71% van onze partners herinvesteert ontvangen bonussen in de SkyWay-technologie.

SkyWay Financiering

Hoe het crowdinvesting model van SkyWay transportfinanciering wordt geregeld

Het economische model van SkyWay is een nogal gecompliceerd systeem dat voor de eerste keer in de wereld is gebouwd. Misschien dat daarom mensen die geïnteresseerd zijn in het project, maar geen omvangrijke documentatie binnen hun persoonlijke account willen lezen, veel vragen hebben over hoe precies de crowdinvesting functioneert in het SkyWay transportproject.

Het SkyWay team probeert complexe onderwerpen steeds op een gedetailleerde en begrijpelijke manier uit te leggen. Daarom heeft de nieuwsdienst een geweldige video voorbereid over het economische model, dat wordt gebruikt om de creatie van SkyWay transport te financieren.

We bieden je de mogelijkheid om onze nieuwe video over degenen die tot de SkyWay-groep behoren te bekijken, waarom crowdinvesting de kosten van het project verlaagt en welke activa de onderneming en haar investeerders al hebben bereikt. (Engels ingesproken)

Heb je een vraag... Stuur een berichtje.

Klaas L.Boersma

Heemskerk | Noord-Holland

SkyWay Capital Coach Klaas Boersma | Ikbesteedhetbeter.nl