Klaas Boersma

Klaas Boersma

 

Van idee tot implementatie

Nieuwe videopresentatie van SkyWay-technologieën. Anatoly Yunitskiy verklaart de belangrijkste kenmerken van SkyWay-transportsystemen en de perspectieven die ze openen voor menselijke beschaving.

video 128

donderdag, 07 maart 2019 12:25

SkyWay-zeehavens

Videopresentatie SkyWay zeehavens

SkyWay brengt je de nieuwe presentatievideo ter demonstratie van actuele trends in de ontwikkeling van SkyWay-technologie, op het gebied van containerverkeer en de inrichting van de haveninfrastructuur.

Klik op het icoontje, lees het hele artikel en bekijk de video.

video 128

donderdag, 21 februari 2019 10:40

Dubai: kwart van de reizen tegen 2030 autonoom

 

Whatson.ea noemde SkyWay één van de vijf belangrijke ideeën van de World Government Summit.

De World Government Summit is een "showcase" van de belangrijkste projecten en ideeën van onze tijd. De invloedrijkste mensen van de wereld spraken erover, hun publiek bestond uit vertegenwoordigers van de regeringen van de meest geavanceerde landen van de wereld. Tijdens de top vonden heel wat verschillende evenementen plaats, het zou onmogelijk zijn om ze allemaal bij te houden. Daarom heeft het Arabische nieuwsportaal whatson.ae een kort overzicht gemaakt van de vijf belangrijkste ideeën die tijdens dit evenement naar voren zijn gebracht. Allemaal hebben ze vooral betrekking op de kwalitatieve verandering in het welzijn en de levensstijl van de Verenigde Arabische Emiraten.

SkyWay-technologieën hebben hun plaats op de lijst gekregen:

HH Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vice President van de VAE en Ruler van Dubai, besprak twee modellen van de Sky Pods, een mobiliteitssysteem dat wordt getest door de Roads and Transport Authority (RTA). De Sky Pods maken deel uit van de RTA-initiatieven die gericht zijn op het aanpakken van de toekomst van de mobiliteitsbehoeften van Dubai en het omzetten van 25 procent van de totale reizen in Dubai naar autonome reizen (zelfrijdend vervoer) op verschillende transitwegen in 2030. "

Interview CEO van Sharjah Research Technology and Innovation Park: "SkyWay heeft hier een sterke, slimme en toegewijde partner".

video 128

Uniwind U4-651: lichtgewicht, goedkoop en zuinig transport

Een van de nieuwste SkyWay-ontwikkelingen is de hangende geautomatiseerde passagiersvervoermodule van het snaarrail-transportsysteem Uniwind U4-651:

We hebben eerder gerapporteerd over het doel van de ontwikkeling van dit lichtgewicht modulair hangend monorail vracht- en personenvoertuig dat is ontworpen voor gebruik op stads- en voorstedelijke routes op een monorailbaan met een flexibele kabel van snaarrail met continu rond- of pendelverkeer. Potentiële gebieden van de toepassing ervan zijn ook aangewezen: dunbevolkte afgelegen gebieden met ernstige klimatologische omstandigheden zonder ontwikkelde infrastructuur. Desondanks ontvingen we een groot aantal vragen waaruit bleek dat SkyWay-projectpartners enorm geïnteresseerd waren in de Uniwind.

Om alles te verduidelijken, interviewden we Vadim Savchenko, hoofdontwerper van het stedelijk transportcomplex van SkyWay Technologies Co., waarin hij de problemen met betrekking tot de spoorstructuur en het superlichte transportcomplex als geheel uitlegt.

Klik op het icoointje en bekijk het interview en beelden van de Uniwind.

video 128

Aan het einde van het jaar vond een ceremoniële gebeurtenis plaats "Samenvattende de resultaten van het werk van het bedrijf in 2018", waar de leiders en de algemeen directeur van SkyWay Technologies Co. vertelden over de prestaties van het vorige jaar en over wat er gepland is voor 2019.

De directeur-generaal van SkyWay Technologies Co. wees op het grote belang van professionaliteit en initiatief van SkyWay-ontwikkelaars:

"Ja, we stellen harde doelen. En alleen dankzij uw intellect en werk slagen we erin hen te bereiken. Hoe dan ook, het bedrijf is geen gebouw, bezittingen en papieren. Het zijn voornamelijk mensen. We selecteren de beste professionals in hun sector. Het is ook belangrijk dat we groeien, maar tegelijkertijd een sterk team blijven. We hebben de individualiteit behouden en zijn erin geslaagd de grenzen van de mogelijkheden uit te breiden voor iedereen die ernaar streefde iets nieuws te doen en niet bang was voor ingewikkelde uitdagingen."

De General Designer van SkyWay Technologies Co. stuurde ook zijn videogroeten naar de werknemers - hij kon de vergadering niet persoonlijk bijwonen, omdat zaken met betrekking tot de ontwikkeling van het SkyWay-project in de Verenigde Arabische Emiraten zijn aanwezigheid vereisten.

We brengen de sfeer van de vergadering van het SkyWay Technologies-team over, met meer dan 800 mensen, en bieden je de volledige toespraken van de algemeen directeur en de algemene ontwerper:

Bekijk video

 

zaterdag, 29 december 2018 12:21

Het jaar 2018 in de SkyWay-geschiedenis

SkyWay Technologies Co. brengt onder je aandacht een overzichtsvideo met de meest memorabele gebeurtenissen in het leven van het SkyWay-project in 2018 - wereldpremières en grote tentoonstellingen, bezoeken van internationale delegaties, demonstraties van nieuwe soorten rollend materieel, SkyWay-vervoerscomplexen en nog veel meer.

In het afgelopen jaar heeft het team van Anatoly Yunitskiy een indrukwekkende hoeveelheid werk verricht, dankzij de SkyWay-technologie die een volgende stap in de ontwikkeling zette. Een stap in de richting van internationale erkenning, nieuwe perspectieven en kwalitatieve groei.

Bekijk video

 

maandag, 24 december 2018 07:33

Verslag over het snaartransport op Japanse TV

Verslag over het snaartransport vanuit het land van de rijzende zon

Op 15 november 2018 bezochten correspondenten van de TV Tokyo Corporation de projectontwikkelingsorganisatie SkyWay en EcoTechnoPark. Het bezoek van Japanse gasten werd voorafgegaan door hun onderzoek naar SkyWay-technologie op de InnoTrans-2018-beurs die plaatsvond in september 2018. Daar zagen tv-vertegenwoordigers uit Tokio het vlaggenschip van SkyWay-line-up: een snelle Unibus waarmee passagiers sneller kunnen worden bediend tot 500 km / h. Het voertuig dat ze zagen, maakte zoveel indruk op de journalisten dat ze besloten om meer over de nieuwe technologie te leren en erover te vertellen aan hun kijkers.

 

Bekijk video

vrijdag, 14 december 2018 08:51

Yunitskiy ontving Vredesprijs uit Slowakije

Anatoly Yunitskiy ontving de Internationale Vredesprijs uit Slowakije

Een plechtige presentatie van de internationale vredesprijs uit Slowakije werd 11 december in Bratislava gehouden. Deze prijs werd vastgesteld door het informele forum "Economic Club". De laureaten van de prijs zijn mensen die hun belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de zaak van de vrede, verbetering van de levensomstandigheden voor de mensheid, veiligheid met niet-gewelddadige methoden verzekeren en ook hebben bijgedragen aan de algehele ontwikkeling van de beschaving - de menselijke samenleving, bepaalde naties en landen over de hele wereld. De prijs bestaat sinds 2015 en zijn laureaten omvatten bijvoorbeeld Jose Angel Gurria, een van 's werelds grootste financiers, secretaris-generaal, Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling.

 

Naar artikel video

dinsdag, 27 november 2018 11:01

TV Tokyo bezoekt SkyWay

Op 15 november 2018 bezochten correspondenten van het Japanse tv-bedrijf "TV Tokyo Corporation" de SkyWay-projectontwerpersorganisatie. Het bezoek van gasten uit het land van de rijzende zon werd voorafgegaan door hun ontmoeting met de SkyWay-technologie op de InnoTrans 2018-tentoonstelling die plaatsvond in september 2018. Het was daar dat de TV-verslaggevers in Tokyo als eersten het vlaggenschip van SkyWay-modellen konden waarderen - een hogesnelheids Unibus die in staat is om passagiers te bedienen met snelheden tot 500 km / uur.

Tijdens het bezoek bezochten de vooraanstaande gasten designbureaus, werkplaatsen voor experimentele productiefaciliteiten en EcoTechnoPark, waar een excursie voor hen werd georganiseerd. Het werd persoonlijk geleid door SkyWay-ontwerper Anatoly Yunitskiy. Met name over het doel van hun bezoek aan Wit-Rusland merkten de gasten het volgende op: "Momenteel is er een soort" depressie in Japan vanwege het achterblijvende tempo van de economische groei van de buurlanden, China en Zuid Korea, daarom zijn we in Wit-Rusland aangekomen voor inspiratie voor Japan ".

 

Bekijk video

vrijdag, 23 november 2018 09:59

1ste video bouwplaats VAE

De eerste video vrijgegeven van de bouwplaats in de VAE

Er moet geen haast zijn in belangrijke zaken. Daarom laten we de langverwachte video van de VAE zien, gemaakt eind september, alleen nu, wanneer alle nuances zijn opgelost en alle documenten zijn ondertekend.

Naar artikel video

Pagina 1 van 3