Klaas Boersma

Klaas Boersma

BRON: Arabianbusiness.com/

 

Bekendmaking: routes gepland voor Dubai's futuristische Sky Pods-project

Roads and Transport Authority tweets kaart die laat zien dat het snelle doorvoersysteem dat op hangende rails zal werken een aantal lussen in de stad zal bedienen

De transportautoriteit van Dubai heeft een kaart onthuld met de voorgestelde routes die zullen worden bestreken door Sky pods, een futuristisch plan voor stedelijke mobiliteit dat gepland is in het emiraat.

De Roads and Transport Authority (RTA) tweette de kaart die aantoonde dat het snelle doorvoersysteem dat op hangende rails zal werken, een aantal lussen door de stad zal hebben.

De kaart geeft aan dat de Sky Pods Business Bay met Al Wasl zullen verbinden en de gebieden rond Burj Khalifa, Dubai International Financial Centre, Bay Avenue, Marasi Drive, over Sheikh Zayed Road naar Al Wasl district, City Walk en Coca-Cola Arena zullen bestrijken.

Vorige maand zei de RTA dat het een overeenkomst had getekend met het Britse BeemCar Ltd om het project te ontwikkelen.

Het eerste model van het Dubai Sky Pod-project, dat vorig jaar werd getoond tijdens de World Government Summit in Dubai, is de Unibike, die plaats biedt aan maximaal vijf rijders en kan reizen met een maximale snelheid van 150 km / uur en ongeveer 20.000 mensen per uur.

Het tweede geplande model is de Unicar, ontworpen om passagiers over een afstand van maximaal 200 km te vervoeren en plaats te bieden aan maximaal zes rijders die reizen met een maximale snelheid van 150 km / h, en ondersteunt ongeveer 50.000 rijders per uur.

Mattar Mohammed Al Tayer, directeur-generaal en voorzitter van de RTA, zei vorige maand: “De ondertekening van de overeenkomst maakt deel uit van de inspanningen van RTA om autonome doorvoermiddelen in te zetten in overeenstemming met de Dubai Self-Driving Transport Strategie, gericht op omleiding 25 procent van de totale mobiliteitsreizen in Dubai naar autonome doorvoer betekent tegen 2030.

"De stap komt overeen met de inspanningen van RTA om de integratie van de modi voor openbaar vervoer te verbeteren en een oplossing te bieden voor de uitdaging van de eerste en laatste mijl; die helpt rijders hun eindbestemmingen te bereiken."

 

BRON: rsw-systems.com/news/goethe-institute


Afgaande op het aantal publicaties dat kan worden gecombineerd met het gemeenschappelijke thema "SkyWay als een bron van inspiratie", is ons project - naast het creëren van innovatieve transport- en infrastructuurcomplexen - al een uniek sociaal-cultureel fenomeen geworden. Vertegenwoordigers van verschillende sectoren van de samenleving uit zowel buurlanden als verre landen, van Europese investeerders tot afgezanten van Japanse bedrijven, proberen "aan de bron vast te houden". En nu is het de beurt aan de mensen van de kunst! We werden benaderd door het Goethe-instituut in Minsk - een culturele vertegenwoordiging van Duitsland in Wit-Rusland, met het verzoek om "een bezoek te brengen aan SkyWay EcoTechnoPark door een gezamenlijke Wit-Russisch-Duitse delegatie om de innovatieve technologieën in het park te onderzoeken".

Natuurlijk kon Unitsky String Technologies Co. dergelijke "prachtige impulsen van de ziel" niet negeren en reageerde op de brief. Het bezoek vond plaats als onderdeel van een masterclass over modern drama, die werd gehouden in Minsk onder leiding van theaterauteur en regisseur van Duitsland, Michel Decar. Het werd bijgewoond door 7 jonge Wit-Russische toneelschrijvers die werken voor het theater maken. Ondanks hun leeftijd hebben verschillende van hen al toneelstukken opgevoerd, niet alleen in Wit-Rusland, maar ook in Rusland. We kunnen met goede reden zeggen dat zij de toekomst van ons theater zijn.

Michel Decar heeft “De toekomst” gekozen als het onderwerp van de masterclass, met de bedoeling de verbeelding bij zijn studenten te wekken om erachter te komen in wat voor samenleving mensen zullen leven, hoe ze met elkaar communiceren, wat ze zullen produceren , wat hun waarden en problemen zullen zijn. Als onderdeel van de lessen vroeg hij om een ​​reis naar de toekomst te maken. Volgens de organisatoren van dit evenement waren ze op zoek naar een toekomstgericht bedrijf of organisatie in Minsk of de omgeving, waar mensen werken met een idee van hoe onze wereld er morgen uit zal zien, en ze kwamen te weten over Unitsky's String-transport en EcoTechnoPark van een Italiaanse kunstenaar die het afgelopen zomer bezocht: "Hij zei dat het was alsof hij de toekomst had bezocht!"

Het hoofd van de masterclass beoordeelde de excursie naar het SkyWay-centrum voor testen, demonstratie en internationale certificering als een bron van inspiratie voor de auteurs van toneelstukken en als een impuls om hun visie op de toekomst uit te breiden. Dit betekent dat we een aanvulling op onze rangen hebben!

1 Transport as Art

 


BRON: rsw-systems.com/news/interview-mongolia

 

De informatieservice SkyWay heeft een interview gepubliceerd met de consul van Mongolië in de Republiek Wit-Rusland.

Een delegatie van regerings- en zakenkringen van Mongolië onder leiding van The Hon. Byambasurengiin Enkh-Amgalan, minister van Road and Transport Development van dit land, bezocht Unitsky String Technologies Co., vergezeld door journalisten, ambtenaren van relevante afdelingen en diplomatiek personeel van Mongolië en de Republiek Wit-Rusland. Na de presentatie van SkyWay-technologie onder leiding van de oprichter en algemeen ontwerper van de bedrijf-ontwikkelaar van snaartransport, bespraken de partijen op het grondgebied van de landbouwonderneming van Unitsky de vooruitzichten op samenwerking in de transportsector.

Het interview van Kirichenko met de consul van Mongolië in de Republiek Wit-Rusland, de heer Sonom Tsogoo, benadrukt de afspraken die tijdens de onderhandelingen zijn gemaakt en die tot uiting komen in een gezamenlijk document ondertekend door de Hon. Byambasurengiin Enkh-Amgalan, minister van Road and Transport Development van Mongolië en de algemene ontwerper van Unitsky String Technologies Co. Dr. Anatoly Yunitskiy.

 

 

 

BRON: rsw-systems.com/news/work-results

Traditiegetrouw vatten we eind december de werkresultaten van het ontwikkelaarsbedrijf voor het jaar samen. De informatieservice van SkyWay heeft een overzichtsvideo opgesteld met de belangrijkste gebeurtenissen die de voortgang van het project hebben beïnvloed en een nieuwe stap in de ontwikkeling ervan hebben kunnen zetten.

Er moet aan worden herinnerd dat de dingen die in de video worden getoond slechts een deel zijn van het werk dat is gedaan door het team van Anatoly Unitsky. Veel bleef achter de schermen, om redenen van geheimhouding en behoud van handelsgeheimen. De hoofdtaak blijft ongewijzigd: het creëren van efficiënte, veilige, economisch aantrekkelijke en milieuvriendelijke vervoerssystemen die een waardige plaats kunnen innemen op de internationale markt van vervoersdiensten.

 

 

BRON: rsw-systems.com/news/new-machine

Een nieuwe machine in de nieuwe productie fabriek van SkyWay

De productiecapaciteiten van de SkyWay-ontwerporganisatie blijven groeien. Eind november werd een nieuwe machine geleverd aan het proefproductiegebied, waardoor de productieprocessen kunnen worden aangepast aan de huidige behoeften van de SkyWay-bedrijfsontwikkelaar.

De werkplaatsmanager Alexander Ivashko en werktuigbouwkundig ingenieur Yevgeniy Malenkiy zullen ons in de nieuwe video nader informeren over de nieuwe apparatuur.

  

BRON: rsw-systems.com/news/production-facilities

Het creëren van onze eigen productiebasis en de geleidelijke verbetering van haar capaciteiten is een van de belangrijkste taken bij de uitvoering van de strategie voor de internationale ontwikkeling van SkyWay-technologie. Hierdoor kan de bedrijf-ontwikkelaar van stringtransportsystemen de verplichtingen tijdig en volledig nakomen om de eerste commerciële projecten te garanderen.

In de afgelopen twee jaar zijn de activa van de SkyWay-projectorganisatie aangevuld met nieuwe productiegebouwen met een totale oppervlakte van meer dan 9700 m2. En dit zijn niet alleen gebouwen, maar ook moderne apparatuur, hooggekwalificeerde specialisten en unieke ontwikkelingen. Dit alles bepaalt in zijn geheel de productie en het intellectuele potentieel van het bedrijf.

Van onze nieuwe video zult u precies weten waar het stringtransport is gemaakt en welke gebouwen zijn opgenomen in de structuur van de productiesector van het ontwikkelingsbedrijf SkyWay. 

BRON: rsw-systems.com/news/3dexperience-meeting

Bijeenkomst van specialisten van Unitsky String Technologies Co., Dassault Systèmes en IGA Technologies

Vorige week vond in Minsk een tweedaagse werkvergadering van specialisten van Unitsky String Technologies Co., Dassault Systèmes en IGA Technologies plaats. Dassault Systèmes-experts hebben de mogelijkheden van de Dassault Digital Simulation (Simulia) -tool aangetoond om berekeningen uit te voeren en de impact van de omgeving (wind, neerslag, temperatuur, atmosferische druk) op alle elementen van de stringtransportcomplexen te bepalen, inclusief rollend materieel en spoor structuur. Een dergelijke softwaremodule voor realistisch modelleren maakt het mogelijk om geld en tijd te besparen op veldtests in klimaatkamers en op testterreinen.

Tijdens de vergadering werd een stappenplan opgesteld voor het tot stand brengen van tweekanaals informatie-uitwisseling tussen het bestaande ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) en het 3DExperience-platform. Er werd met name gesproken over de aanpassing van de overdracht van gekochte producten door de specificaties.

Experts van Dassault Systèmes stelden voor dat Unitsky String Technologies Co. de werkbalk voor operationele productieplanning zou moeten uitbreiden. In het kader van de aanstaande automatisering van bedrijfsprocessen werd de productie-audit van de experts en technische partners van Dassault Systèmes van PROF-IT company georganiseerd op de productielocatie van Unitsky String Technologies Co. Op basis van de resultaten zal een gedetailleerde programma voor de optimalisatie van productie- en technologische processen in het bedrijf.

 

BRON: Skyway.capital/news

Op 26 oktober bezocht Shaikh Sultan Bin Mohammad Al Qasimi Sharjah Research Park en zegende hij de lancering van de exploitatie van het SkyWay-snaartransport in Sharjah.

De lancering werd bijgewoond door Dr. Anatoly Yunitskiy, de oprichter van het SkyWay-project, de Chief Executive Officer van Sharjah Park, Hussain Al Mahmoudi en verschillende hoge functionarissen: Dr. Eng Rashid Al-Leem, voorzitter van Sharjah Electricity and Water Authority; Abdullah Salem Al Tarifi, voorzitter van het Sharjah Social Security Fund en anderen.

De gasten kregen het project van het toekomstige park te zien en demonstreerden een functionerend model van tropisch snaar-transport aangepast aan de klimatologische omstandigheden van het Midden-Oosten.

LEES MEER

 

BRON OFFICIELE WEBSITE: Skyway.capital/news

Eind oktober werden in de Arabische Emiraten voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd in het Research and Development Park of Technologies and Innovations (SRTI Park). Dit is een belangrijke fase in het leven van Unitski Technologies Co., dat een nieuw hoofdstuk markeerde in de geschiedenis van SkyWay.

SkyWay Sharjah SRTIP 3

De ontwikkelaar van het stringtransportbedrijf, Anatoly Yunitskiy wil graag zijn dank uitspreken aan iedereen die het project heeft ondersteund, die 24/7 contact hebben gehad om de problemen die tijdens het werk ontstonden snel op te lossen. Iedereen die aanwezig was in de Arabische Emiraten en persoonlijk heeft deelgenomen aan de werken vóór de ingebruikname, verdient speciale dank. En natuurlijk moet apart worden gewezen op de ongelooflijke verdienste van beleggers dat er zo veel werk is verzet in zo'n korte tijd.

Dankzij de inspanningen van een groot aantal mensen, dankzij hun ervaring en ondersteuning, werd het werk van de Tropical Unicar gedemonstreerd aan de media, bedrijfsvertegenwoordigers en organisaties die geïnteresseerd zijn in samenwerking met SkyWay.

 

 

 

OFFICIËLE BRON: Skyway.capital/news

 

SkyWay Group of Companies kondigt succesvolle voltooiing van projectontwikkeling fase 13, en overgang naar fase 14.1 aan. De overgang naar de nieuwe ontwikkelingsfase vindt plaats op 5 december 2019 om 23.59 uur. (Moskou-tijd) en zal de huidige investeringskorting van de financieringspakketten verlagen.

Dit werd mogelijk dankzij een aantal prestaties van de Groep van ondernemingen sinds de vorige wijziging in juni van dit jaar. De samenwerking met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de autoriteiten in de VAE is naar een hoger niveau gestegen. Rekening houdend met deze omstandigheid en handelend in het belang van beleggers, heeft het management besloten de korting geleidelijk verder te verlagen. In dit verband zal fase 14 ook worden verdeeld in verschillende subfasen. Het bedrijf biedt beleggers dus de mogelijkheid hun eigen beleggingsstrategie flexibeler te plannen.

Tijdens de 13e fase werd industrie 4.0 geïntroduceerd in het werk van het bedrijf waarbij de meest geavanceerde cyber-fysieke systemen in de productie werden geïntegreerd. De productiefaciliteiten werden bijgewerkt: een nieuw gebouw werd in gebruik genomen. SkyWay werd aangekondigd onder de experts van SDG ("Sustainable Development Goals"), een programma dat in 2000 door de VN is goedgekeurd, officieel bekend als "Transformatie van onze wereld: agenda voor duurzame ontwikkeling voor de periode tot 2030".

We hebben het rail oppervlak op het stalen truss-viaduct gemoderniseerd en een aantal voorbereidende tests uitgevoerd van stroomvoorzieningssystemen, laden en stroomafname-elementen uit de spoorstructuur, controle van nieuwe ontwerpoplossingen op stroomvoorzieningselementen van rollend materieel. Het vrachtcomplex werd gepresenteerd in zijn definitieve vorm. Testen van high-speed unibus is begonnen. Een aantal innovatieve ontwikkelingen op het gebied van veiligheidssystemen, geautomatiseerde besturingssystemen, gereedschappen en bouwmachines is tot stand gekomen.

De plannen voor fase 14 omvatten uitbreiding van het project in de Verenigde Arabische Emiraten en verdere ontwikkeling van transport-, energie- en informatietechnologieën, vestiging van nieuwe bedrijven en samenwerkingsverbanden.

 

LEES MEER OVER INVESTEREN

Pagina 1 van 5