Klaas Boersma

Klaas Boersma

Aan het einde van het jaar vond een ceremoniële gebeurtenis plaats "Samenvattende de resultaten van het werk van het bedrijf in 2018", waar de leiders en de algemeen directeur van SkyWay Technologies Co. vertelden over de prestaties van het vorige jaar en over wat er gepland is voor 2019.

De directeur-generaal van SkyWay Technologies Co. wees op het grote belang van professionaliteit en initiatief van SkyWay-ontwikkelaars:

"Ja, we stellen harde doelen. En alleen dankzij uw intellect en werk slagen we erin hen te bereiken. Hoe dan ook, het bedrijf is geen gebouw, bezittingen en papieren. Het zijn voornamelijk mensen. We selecteren de beste professionals in hun sector. Het is ook belangrijk dat we groeien, maar tegelijkertijd een sterk team blijven. We hebben de individualiteit behouden en zijn erin geslaagd de grenzen van de mogelijkheden uit te breiden voor iedereen die ernaar streefde iets nieuws te doen en niet bang was voor ingewikkelde uitdagingen."

De General Designer van SkyWay Technologies Co. stuurde ook zijn videogroeten naar de werknemers - hij kon de vergadering niet persoonlijk bijwonen, omdat zaken met betrekking tot de ontwikkeling van het SkyWay-project in de Verenigde Arabische Emiraten zijn aanwezigheid vereisten.

We brengen de sfeer van de vergadering van het SkyWay Technologies-team over, met meer dan 800 mensen, en bieden je de volledige toespraken van de algemeen directeur en de algemene ontwerper:

Bekijk video

 

zaterdag, 29 december 2018 12:21

Het jaar 2018 in de SkyWay-geschiedenis

SkyWay Technologies Co. brengt onder je aandacht een overzichtsvideo met de meest memorabele gebeurtenissen in het leven van het SkyWay-project in 2018 - wereldpremières en grote tentoonstellingen, bezoeken van internationale delegaties, demonstraties van nieuwe soorten rollend materieel, SkyWay-vervoerscomplexen en nog veel meer.

In het afgelopen jaar heeft het team van Anatoly Yunitskiy een indrukwekkende hoeveelheid werk verricht, dankzij de SkyWay-technologie die een volgende stap in de ontwikkeling zette. Een stap in de richting van internationale erkenning, nieuwe perspectieven en kwalitatieve groei.

Bekijk video

 

maandag, 24 december 2018 07:33

Verslag over het snaartransport op Japanse TV

Verslag over het snaartransport vanuit het land van de rijzende zon

Op 15 november 2018 bezochten correspondenten van de TV Tokyo Corporation de projectontwikkelingsorganisatie SkyWay en EcoTechnoPark. Het bezoek van Japanse gasten werd voorafgegaan door hun onderzoek naar SkyWay-technologie op de InnoTrans-2018-beurs die plaatsvond in september 2018. Daar zagen tv-vertegenwoordigers uit Tokio het vlaggenschip van SkyWay-line-up: een snelle Unibus waarmee passagiers sneller kunnen worden bediend tot 500 km / h. Het voertuig dat ze zagen, maakte zoveel indruk op de journalisten dat ze besloten om meer over de nieuwe technologie te leren en erover te vertellen aan hun kijkers.

 

Bekijk video

vrijdag, 14 december 2018 08:51

Yunitskiy ontving Vredesprijs uit Slowakije

Anatoly Yunitskiy ontving de Internationale Vredesprijs uit Slowakije

Een plechtige presentatie van de internationale vredesprijs uit Slowakije werd 11 december in Bratislava gehouden. Deze prijs werd vastgesteld door het informele forum "Economic Club". De laureaten van de prijs zijn mensen die hun belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de zaak van de vrede, verbetering van de levensomstandigheden voor de mensheid, veiligheid met niet-gewelddadige methoden verzekeren en ook hebben bijgedragen aan de algehele ontwikkeling van de beschaving - de menselijke samenleving, bepaalde naties en landen over de hele wereld. De prijs bestaat sinds 2015 en zijn laureaten omvatten bijvoorbeeld Jose Angel Gurria, een van 's werelds grootste financiers, secretaris-generaal, Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling.

 

Naar artikel video

dinsdag, 27 november 2018 11:01

TV Tokyo bezoekt SkyWay

Op 15 november 2018 bezochten correspondenten van het Japanse tv-bedrijf "TV Tokyo Corporation" de SkyWay-projectontwerpersorganisatie. Het bezoek van gasten uit het land van de rijzende zon werd voorafgegaan door hun ontmoeting met de SkyWay-technologie op de InnoTrans 2018-tentoonstelling die plaatsvond in september 2018. Het was daar dat de TV-verslaggevers in Tokyo als eersten het vlaggenschip van SkyWay-modellen konden waarderen - een hogesnelheids Unibus die in staat is om passagiers te bedienen met snelheden tot 500 km / uur.

Tijdens het bezoek bezochten de vooraanstaande gasten designbureaus, werkplaatsen voor experimentele productiefaciliteiten en EcoTechnoPark, waar een excursie voor hen werd georganiseerd. Het werd persoonlijk geleid door SkyWay-ontwerper Anatoly Yunitskiy. Met name over het doel van hun bezoek aan Wit-Rusland merkten de gasten het volgende op: "Momenteel is er een soort" depressie in Japan vanwege het achterblijvende tempo van de economische groei van de buurlanden, China en Zuid Korea, daarom zijn we in Wit-Rusland aangekomen voor inspiratie voor Japan ".

 

Bekijk video

vrijdag, 23 november 2018 09:59

1ste video bouwplaats VAE

De eerste video vrijgegeven van de bouwplaats in de VAE

Er moet geen haast zijn in belangrijke zaken. Daarom laten we de langverwachte video van de VAE zien, gemaakt eind september, alleen nu, wanneer alle nuances zijn opgelost en alle documenten zijn ondertekend.

Naar artikel video

zaterdag, 03 november 2018 07:33

Herinvestering van SkyWay-aandelen in tokens

 

SkyWay-project introduceert vanaf 25 november nieuwe financiële instrumenten.

De constructie van EcoTechnoPark, uitgebreide tests van transportsystemen die erin zijn gecreëerd en certificering van een aantal transport modules hebben de efficiëntie van de technologie en de effectiviteit van haar technische oplossingen bevestigd.

De overeenkomsten die in de huidige fase zijn bereikt laten een grote vraag naar de technologie zien. En rekening houdend met het ecologische en sociale potentieel, zal het de komende decennia gestaag groeien, en gunstige voorwaarden scheppen voor een exponentiële verkenning van de markt voor vervoersdiensten.

SkyWay Group of Companies heeft een doorbraak gemaakt in de transportsector en kreeg de kans om over te stappen naar een nieuwe fase van ontwikkeling die een andere benadering van financiering vereist, net als de innovatieve technologie zelf.

Om een wereldwijd systeem voor de productie van "groene" energie en een milieuvriendelijk transport / infrastructuurcomplex TransNet tot stand te brengen, heeft de Groep van bedrijven een besluit genomen om SkyWay tokens uit te geven.

SkyWay-tokens worden tegelijkertijd met het begin van de exploitatie van SkyWay's eigen blockchainplatform in de vrije handel gebracht. Het blockchainplatform gaat de basis worden voor het systeem voor gegevensverzameling, -beheer en financiele bedrijfsvoering binnen het mondiale energie- en vervoersnetwerk dat wordt gecreëerd. Een uitgebreide ontwikkeling van het TransNet-netwerk zal kapitalisatie van SkyWay Tokens opleveren, en hun eigenaars zullen inkomsten uit lopende projecten met SkyWay-stringtransport kunnen ontvangen.

Waardering voor SkyWay investeerders van het 1e uur

Als een teken van waardering biedt SkyWay, in de eerste fase van de introductie van tokens een exclusieve kans om deze met een maximale korting te kopen voor zijn eerste investeerders, dankzij wie de technologie kon worden gebracht naar de huidige fase van ontwikkeling

Het voordeel dat beleggers zullen behalen door het herinvesteren van aandelen in SkyWay Tokens, is het vermogen om te profiteren, niet alleen van de mede-eigendom van de technologie, maar ook van alle projecten die geïmplementeerd worden met behulp van de SkyWay-technologie. En, bijgevolg, door de winstgevendheid van de initiële investering te verhogen zonder extra investeringen. Bovendien kunnen ze na de introductie van tokens in de vrije handel op rendabele wijze worden verkocht op de cryptomarkt, net zoals bij de kapitalisatie van beleggingen in aandelen is.

 

Rendement uitgekeerd aan de 1e 5000 SkyWay pioniers

De kans om gereserveerde aandelen te verkopen voor geld wordt verstrekt aan de allereerste 5000 investeerders die vanaf 2013 zijn toegetreden tot het SkyWay-project. De bedrijvengroep spreekt hiermee zijn dank uit aan deze mensen die de technologie helemaal vanaf het 1e begin de ontwikkeling ondersteunden. In dat begin was er nog geen EcoTechnoPark, noch ontwerpbureaus, noch productiefaciliteiten, noch transportcomplexen. Op dat moment kregen ze een korting op een optie op aandelen van maximaal 1: 3500. Nu kunnen ze de opbrengst van hun investeringen verkrijgen die het geïnvesteerde kapitaal in de technologie tot 35 keer verhoogt.

woensdag, 31 oktober 2018 12:15

Nieuws over SkyWay vrachtvervoerscomplex

De bouw van de SkyWay EcoTechnoPark-faciliteiten heeft altijd grote belangstelling gewekt bij de partners van het project en de voltooiing ervan is nu een speciale gelegenheid voor hen! We hebben constant verslag gedaan van de bouw van het SkyWay Cargo Transport Complex van Yunitskiy en nu is het de tijd om de presentatie van het object te doen.

In het video-interview dat u wordt aangeboden, vertelt hoofdontwerper Dmitry Tikhonov over de onderscheidende kenmerken, toepassing en vele andere aspecten met betrekking tot de oprichting en de werking van het complex, het rollend materieel en de spoorstructuur.

 

Lees hier meer en bekijk het video interview...

 

BRON:

Begin augustus, tijdens de EcoFest 2018, kondigde Anatoly Yunitskiy, General Designer, SkyWay Technologies Co., aan dat, vanwege de weigering van de lokale autoriteiten van de Republiek Wit-Rusland om een stuk grond beschikbaar te stellen voor high-speed SkyWay, de bouw in september in de VAE zou starten.

De gasten van het EcoTechnoPark waren ook enthousiast over het nieuws over onze eigen crypto-valuta, en de mogelijkheid voor de aankomende terugkoop van gereserveerde aandelen in oktober van dit jaar.

Het is nu oktober, en het is tijd om te praten over hoe het met het project gaat.

Wij bieden een video-interview aan met Anatoly Yunitskiy, waarin hij in detail de huidige stand van zaken zal uitleggen, het tijdstip waarop het project in de Emiraten begon, in welke fase de processen van interne coördinatie zijn en wat de volgende stappen zijn om het project in de VAE verder te ontwikkelen.


Zie hier het interview, Engelse ondertiteling en PDF - beknopte samenvatting in het Nederlands

 

dinsdag, 23 oktober 2018 09:36

De kracht van schoonheid

Wat bepaalt nog meer de uiteindelijke kosten van een auto: motorvermogen of gemak van het interieur en schoonheid van de buitenkant? Een moeilijke vraag. Maar het is duidelijk dat transportontwerp buitengewoon belangrijk is, en niet alleen om esthetische redenen. Zoals we in het vorige interview hebben beschreven, bepaalt het uiterlijk de aerodynamische eigenschappen van het voertuig en dus zijn efficiëntie. Bovendien maakt een goed ontwerp een voertuig eenvoudig te gebruiken.

Wat zijn de belangrijkste criteria voor SkyWay-ontwerp en wat is de focus van de snaartransportontwikkelaars bij het maken van concepten?

Bekijk nieuwe video om de antwoorden te krijgen

Bron: Yunitskiy.com/news

Pagina 1 van 3