Klaas Boersma

Klaas Boersma

BRON: Unitsky.com/news/

 

Het R&D-centrum (Research and Development center) van Unitsky String Technologies Incorporated (UST, Inc.) in Sharjah Research Technology and Innovation Park (SRTIP) werd bezocht door officiële afgevaardigden van de regering van de VAE en Saoedi-Arabische zakenlieden om plannen aan te kondigen om in 2021 een innovatief transportsysteem te bouwen; "the Line" zal deel uitmaken van NEOM Linear City Project.

De regeringsdelegatie van de VAE werd geleid door H.E. Dr. Thani bin Ahmed Al Zeyoudi, minister van Buitenlandse Handel van de Verenigde Arabische Emiraten, en H.E. Dr. Ahmad Belhoul Al Falasi, Staatsminister voor Ondernemerschap en Kleine en Middelgrote Ondernemingen.

skyway R en D Center 1

De delegatie van de Saoedische zakenlieden werd geleid door Dr. John Fahd Touma, directeur van ERI, een van de grootste civieltechnische bedrijven van het land.

Beide delegaties werden ontvangen door de heer Hussain Al Mahmoudi, directeur voor innovaties van Sharjah Emirate, en hoofd van SRTIP en de American University of Sharjah Enterprises.

De bezoekers beoordeelden de Unicar® luxe elektrische passagierscabine en het bovengrondse transportcomplex dat in december 2020 werd gebouwd voor certificering van de transportoplossingen van drie bedrijven in de MENA-regio: (Middle East, North Africa and the Horn of Africa)

Het bovengrondse passagiersvervoersysteem, dat op elk verhoogd viaduct een passagiersverkeer van 50.000 mensen per uur biedt tegen een prijs van $ 0,1 per pas-km bij snelheden tot 150 km / u. De technologieën van het bedrijf verlagen de kosten van aanleg en exploitatie van het transportsysteem met meer dan een derde dan bij een standaard monorail, met de helft vergeleken met een spoorweg en met vijf keer in vergelijking met een snelweg.

Het bovengrondse vrachttransportsysteem zorgt voor een vrachtstroom van standaard vrachtcontainers met een prijs van $ 0,01 per t-km bij snelheden tot 130 km / u. Het concurrentievoordeel van de oplossing van de Vennootschap zijn de laad- en losactiviteiten in havens en logistieke knooppunten die "on-the-go" plaatsvinden zonder de bouw van extra stations.

En tot slot, het bovengrondse hogesnelheidstransportsysteem voor passagiers, dat snelheden van 300-500 km / u bereikt. Het technische ontwerpkenmerk van de structuur zelf en de snelle routeoverdracht naar het tweede niveau maken snel transport mogelijk zonder het passagierscomfort en de economische haalbaarheid in gevaar te brengen.

De afgevaardigden toonden grote interesse in het elektrische bovengrondse transportsysteem en vestigden de aandacht op de groeiende aantrekkingskracht van de MENA-regio voor innovatieve transportcomplexen die voldoen aan de eisen van lineaire steden. Deze lineaire steden zijn van bijzonder belang voor de regeringen van MENA-landen.

Hoogheid Kroonprins van Saoedi Arabië Mohammed bin Salman Al Saud

Foto: Arab News

Op 10 januari 2021 kondigde Zijne Hoogheid Kroonprins van Saoedi-Arabië Mohammed bin Salman Al Saud in Riyad de lancering aan van het ambitieuze project "the Line" in de toekomstige NEOM-stad.

"Wij (Saoedi-Arabië - nota van de auteur) moeten traditionele steden omvormen tot steden van een dergelijk technologisch type (lineaire steden - nota van de auteur), steden van de toekomst. Als hoofd van de raad van bestuur van NEOM presenteer ik u vandaag - de Line. Het is een stad met 1 miljoen inwoners, 170 km lang, met 95% ongerepte natuur binnen haar grenzen; een stad zonder auto's, files, uitlaatgassen en industriële vervuiling. " - Zijne Hoogheid Kroonprins van Saoedi-Arabië Mohammed bin Salman Al Saud.

Unitsky String Technologies, Inc. houdt zich bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van bovengrondse elektrische transportsystemen. Deze systemen zijn ideale oplossingen voor de transportinfrastructuurorganisatie in lineaire steden en gelijkaardige stedelijke projecten.

 

 

BRON: SKY WORLD COMMUNITY

 

We willen een film presenteren die duidelijk laat zien hoe het SWC-partnerschapsprogramma iemands leven kan veranderen. De hoofdpersoon in deze film is Kristiaan Van Den Vyver, SWC's Ambassadeur en een van de meest actieve partners in Afrika.

Kristiaan werd geboren in België maar verhuisde naar Nigeria om het SkyWay-project in Afrika te ontwikkelen. Daar vond hij niet alleen nieuwe gelijkgestemden, maar ook een familie die hem bij elke onderneming ondersteunt. In de film leer je Kristiaan's werk in Afrika kennen en zie je hoe zijn zakenreis naar de Nigeriaanse hoofdstad verloopt.

Bovendien kun je horen wat andere partners zeggen over Kristiaan en ontdekken waarom hij geweldige resultaten heeft behaald. En natuurlijk zal Kristiaan zelf vertellen waarom hij zich bij het SkyWay-project heeft aangesloten en het samen met SWC ontwikkelt.

 

BRON: SKY WORLD COMMUNITY

 

Op 1 en 3 december vond in de Nigeriaanse hoofdstad Abuja de tweede nationale transporttop plaats met als onderwerp: «Bouwen aan duurzame transportinfrastructuur in Nigeria: kansen, innovaties en technologieën».

Kristiaan Van den Vyver, SWC-ambassadeur in Nigeria, was te gast bij de Summit en hield een toespraak over de presentatie van het SkyWay-project. Verschillende Nigeriaanse ministers woonden ook de top bij, onder wie de minister van Transport, Rotimi Amaechi.

Kristiaan slaagde erin om meneer Amaechi persoonlijk te spreken en een zakelijke afspraak met hem te maken. Kom meer te weten over de toespraak van Kristiaan tijdens de Transport Summit in een nieuwe video.

 

 

 

BRON: rsw-systems.com/news/ecofest-2020

Het EcoFest 2020 heeft plaatsgevonden!

Op 23 oktober vond het EcoFest 2020 plaats, het allereerste online festival in de geschiedenis. Het was gewijd aan de hightech, innovatieve en milieuvriendelijke snaartechnologieën.

Ondanks het feit dat dit jaar nieuwe uitdagingen voor de hele planeet heeft gebracht, met name als gevolg van de coronavirus-pandemie, en veel grootschalige planetaire evenementen zijn geannuleerd, kon niets de beslissing van het projectmanagement beïnvloeden om het festival gewijd aan SkyWay te houden. , om te zetten in het onlinerapport over het werk dat is verricht voor honderdduizenden projectinvesteerders. Het evenement werd in zes talen uitgezonden.

Het hoogtepunt van het festival was natuurlijk de toespraak van A.E. Unitsky, waarna de General Designer persoonlijk het werk van de SkyWay-transportcomplexen in het EcoTechnoPark in Maryina Gorka demonstreerde en becommentarieerde.

Als onderdeel van de EcoFest 2020 waren er een aantal interessante uitzendingen uit verschillende delen van de wereld, waar mensen, die bijdragen aan de realisatie van hun dromen, wonen en werken. De online uitzendingen omvatten toespraken van investeerders; er was een directe verbinding vanuit het emiraat Sharjah, die de voortgang van de bouw van het SkyWay Innovation Center liet zien. De kijkers konden ook een aflevering zien over de nieuwe tentoonstelling van het SkyWay Museum, met een holografische stand met foto's en namen van investeerders die hebben geprofiteerd van het investeringsaanbod Faces of the Future; en nog veel meer.

De uitzending werd afgesloten met een sessie met antwoorden op de belangrijkste vragen van kijkers tijdens de uitzending.

Het totale publiek van de live-uitzending van EcoFest 2020 bedroeg meer dan 28.000 mensen. Opname van de uitzending. Als je om wat voor reden dan ook de uitzending nog niet kon bekijken, raden we je aan om deze nu meteen te bekijken!

START VANAF 3 MINUTEN 25 SECONDEN

We publiceren de samenvatting van tien hoofdquotes van de uitvinder van het snaartransport:

1. Het jaar 2020 herinnerde de mens en de mensheid aan persoonlijke en beschaafde kwetsbaarheid.

2. Ondanks de coronavirus-epidemie zijn we geen dag gestopt met werken in Wit-Rusland, waar de ontwerporganisatie, productie en het testcentrum zijn gevestigd, of in de Verenigde Arabische Emiraten, bij de bouw van het SkyWay Innovation Centre.

3. In het voorjaar van volgend jaar zullen we nieuw rollend materieel van zware klasse tonen. We hebben twee unieke railvoertuigen ontworpen en produceren deze momenteel: de Unibus met 25 zitplaatsen, die kan worden geassembleerd tot een trein met een capaciteit van 200 passagiers; en de lading Unibus, met een gewicht van 50 ton en een laadvermogen van 35 ton, die containers van 40 voet kan vervoeren.

4. In het SkyWay Innovation Center in Sharjah zijn al alle steunen geïnstalleerd voor het 2,5 km lange vracht- en passagiersspoor voor het testen van zwaar rollend materieel, dat we in Minsk produceren.

5. Bij het Innovatiecentrum zijn we al gestart met de bouw van een nieuw vracht- en personencomplex voor zwaar hangend materieel met grote overspanningen van 288 meter. Dit testgedeelte kan worden gezien als de eerste fase van het beoogde project om zeecontainers te vervoeren. De lengte van de baan zal ongeveer 100 km zijn en ongeveer 30 km in de bergen.

6. Eind 2020 zullen we een reeks van 14 modellen van het rollend materieel hebben, waarvan twee tropische versies voor de beoogde projecten in het Midden-Oosten.

7. Volgend jaar moeten we de testtrajecten in Wit-Rusland en de VAE voltooien en ten minste drie contracten ondertekenen voor vracht- en stedelijke projecten: we zullen de geteste en gecertificeerde technologie hebben in de vorm die de markt vereist. We waren van plan veel te doen in 2020, maar de omstandigheden hebben de plannen van de SkyWay Group of Companies verstoord.

8. De goedkeuring voor het perceel land van 21 km in Wit-Rusland wordt nu afgerond voor het testen van het hogesnelheidstransport met snelheden tot 500 km / u.

9. We zijn van plan om het voor het milieu gevaarlijke deel van de aarde-industrie tegen het midden van de 21e eeuw in de nabije ruimte te brengen. Als dit niet gebeurt, hebben onze kleinkinderen geen toekomst.

10. Wetenschappelijke en technische vooruitgang is eindeloos. SkyWay zal een echte verenigende kracht worden voor de hele mensheid, die geen toekomst heeft zonder eenheid.

BRON: rsw-systems.com/news/annual-financial-audit 2019

 

De maker van SkyWay-technologie Anatoly Yunitskiy heeft herhaaldelijk de openheid en transparantie van het project benadrukt als de hoekstenen waarop het financieringsmodel is gebaseerd. Het openen van toegang tot de financiële audit van het bedrijf is dus een van de belangrijke elementen van de bedrijfscultuur, wat getuigt van de naleving door de organisatie van deze principes.

 

Unitsky String Technologies Co., het ontwikkelingsbedrijf van SkyWay, publiceert sinds 2015 regelmatig de resultaten van zijn economische activiteiten, die beschikbaar zijn op de officiële bronnen van het project. Volgens de mening van de auditor geeft de documentatie die door Unitsky String Technologies Co. wordt verstrekt, in alle materiële aspecten een getrouw beeld van de financiële positie van het bedrijf in alle stadia van zijn ontwikkeling in overeenstemming met de vereisten van de wetgeving van de Republiek Wit-Rusland.

 

De audit voor 2019 volgens International Financial Reporting Standards.

pdf file 128 1

BRON: rsw-systems.com/news/engineering-locomotive

 

Vandaag maak je kennis met een van de belangrijkste afdelingen van de administratie van het rollend materieel en maak je ongetwijfeld kennis met de personeelssterren van Unitsky String Technologies Co. - het ontwerpbureau "Layout". Vijf medewerkers van waarschijnlijk de meest creatieve bedrijfsadministratie werken dagelijks om de ideeën van SkyWay General Designer Anatoly Yunitsky te implementeren.

'Link-editor' in het Engels betekent een communicatie-organisator, een intellectueel en coördinatiecentrum tussen fabrikanten van alles. Hetzelfde geldt voor SkyWay. Leidende ontwerpingenieurs Denis Baryshev, Evgeny Gustenev en Ivan Romanenko, in interactie met alle collega's met betrekking tot rollend materieel, stellen de eerste technische specificatie op voor ontwerpers en ingenieurs, die zelfs het beeld van langverwachte voertuigen bepalen.

We zijn trots om de "onderkant" van een van de meest geclassificeerde afdelingen van Unitsky String Technologies Co. onder uw aandacht te brengen.

 

 

BRON: Arabianbusiness.com/

 

Bekendmaking: routes gepland voor Dubai's futuristische Sky Pods-project

Roads and Transport Authority tweets kaart die laat zien dat het snelle doorvoersysteem dat op hangende rails zal werken een aantal lussen in de stad zal bedienen

De transportautoriteit van Dubai heeft een kaart onthuld met de voorgestelde routes die zullen worden bestreken door Sky pods, een futuristisch plan voor stedelijke mobiliteit dat gepland is in het emiraat.

De Roads and Transport Authority (RTA) tweette de kaart die aantoonde dat het snelle doorvoersysteem dat op hangende rails zal werken, een aantal lussen door de stad zal hebben.

De kaart geeft aan dat de Sky Pods Business Bay met Al Wasl zullen verbinden en de gebieden rond Burj Khalifa, Dubai International Financial Centre, Bay Avenue, Marasi Drive, over Sheikh Zayed Road naar Al Wasl district, City Walk en Coca-Cola Arena zullen bestrijken.

Vorige maand zei de RTA dat het een overeenkomst had getekend met het Britse BeemCar Ltd om het project te ontwikkelen.

Het eerste model van het Dubai Sky Pod-project, dat vorig jaar werd getoond tijdens de World Government Summit in Dubai, is de Unibike, die plaats biedt aan maximaal vijf rijders en kan reizen met een maximale snelheid van 150 km / uur en ongeveer 20.000 mensen per uur.

Het tweede geplande model is de Unicar, ontworpen om passagiers over een afstand van maximaal 200 km te vervoeren en plaats te bieden aan maximaal zes rijders die reizen met een maximale snelheid van 150 km / h, en ondersteunt ongeveer 50.000 rijders per uur.

Mattar Mohammed Al Tayer, directeur-generaal en voorzitter van de RTA, zei vorige maand: “De ondertekening van de overeenkomst maakt deel uit van de inspanningen van RTA om autonome doorvoermiddelen in te zetten in overeenstemming met de Dubai Self-Driving Transport Strategie, gericht op omleiding 25 procent van de totale mobiliteitsreizen in Dubai naar autonome doorvoer betekent tegen 2030.

"De stap komt overeen met de inspanningen van RTA om de integratie van de modi voor openbaar vervoer te verbeteren en een oplossing te bieden voor de uitdaging van de eerste en laatste mijl; die helpt rijders hun eindbestemmingen te bereiken."

 

BRON: rsw-systems.com/news/goethe-institute


Afgaande op het aantal publicaties dat kan worden gecombineerd met het gemeenschappelijke thema "SkyWay als een bron van inspiratie", is ons project - naast het creëren van innovatieve transport- en infrastructuurcomplexen - al een uniek sociaal-cultureel fenomeen geworden. Vertegenwoordigers van verschillende sectoren van de samenleving uit zowel buurlanden als verre landen, van Europese investeerders tot afgezanten van Japanse bedrijven, proberen "aan de bron vast te houden". En nu is het de beurt aan de mensen van de kunst! We werden benaderd door het Goethe-instituut in Minsk - een culturele vertegenwoordiging van Duitsland in Wit-Rusland, met het verzoek om "een bezoek te brengen aan SkyWay EcoTechnoPark door een gezamenlijke Wit-Russisch-Duitse delegatie om de innovatieve technologieën in het park te onderzoeken".

Natuurlijk kon Unitsky String Technologies Co. dergelijke "prachtige impulsen van de ziel" niet negeren en reageerde op de brief. Het bezoek vond plaats als onderdeel van een masterclass over modern drama, die werd gehouden in Minsk onder leiding van theaterauteur en regisseur van Duitsland, Michel Decar. Het werd bijgewoond door 7 jonge Wit-Russische toneelschrijvers die werken voor het theater maken. Ondanks hun leeftijd hebben verschillende van hen al toneelstukken opgevoerd, niet alleen in Wit-Rusland, maar ook in Rusland. We kunnen met goede reden zeggen dat zij de toekomst van ons theater zijn.

Michel Decar heeft “De toekomst” gekozen als het onderwerp van de masterclass, met de bedoeling de verbeelding bij zijn studenten te wekken om erachter te komen in wat voor samenleving mensen zullen leven, hoe ze met elkaar communiceren, wat ze zullen produceren , wat hun waarden en problemen zullen zijn. Als onderdeel van de lessen vroeg hij om een ​​reis naar de toekomst te maken. Volgens de organisatoren van dit evenement waren ze op zoek naar een toekomstgericht bedrijf of organisatie in Minsk of de omgeving, waar mensen werken met een idee van hoe onze wereld er morgen uit zal zien, en ze kwamen te weten over Unitsky's String-transport en EcoTechnoPark van een Italiaanse kunstenaar die het afgelopen zomer bezocht: "Hij zei dat het was alsof hij de toekomst had bezocht!"

Het hoofd van de masterclass beoordeelde de excursie naar het SkyWay-centrum voor testen, demonstratie en internationale certificering als een bron van inspiratie voor de auteurs van toneelstukken en als een impuls om hun visie op de toekomst uit te breiden. Dit betekent dat we een aanvulling op onze rangen hebben!

1 Transport as Art

 


BRON: rsw-systems.com/news/interview-mongolia

 

De informatieservice SkyWay heeft een interview gepubliceerd met de consul van Mongolië in de Republiek Wit-Rusland.

Een delegatie van regerings- en zakenkringen van Mongolië onder leiding van The Hon. Byambasurengiin Enkh-Amgalan, minister van Road and Transport Development van dit land, bezocht Unitsky String Technologies Co., vergezeld door journalisten, ambtenaren van relevante afdelingen en diplomatiek personeel van Mongolië en de Republiek Wit-Rusland. Na de presentatie van SkyWay-technologie onder leiding van de oprichter en algemeen ontwerper van de bedrijf-ontwikkelaar van snaartransport, bespraken de partijen op het grondgebied van de landbouwonderneming van Unitsky de vooruitzichten op samenwerking in de transportsector.

Het interview van Kirichenko met de consul van Mongolië in de Republiek Wit-Rusland, de heer Sonom Tsogoo, benadrukt de afspraken die tijdens de onderhandelingen zijn gemaakt en die tot uiting komen in een gezamenlijk document ondertekend door de Hon. Byambasurengiin Enkh-Amgalan, minister van Road and Transport Development van Mongolië en de algemene ontwerper van Unitsky String Technologies Co. Dr. Anatoly Yunitskiy.

 

 

 

BRON: rsw-systems.com/news/work-results

Traditiegetrouw vatten we eind december de werkresultaten van het ontwikkelaarsbedrijf voor het jaar samen. De informatieservice van SkyWay heeft een overzichtsvideo opgesteld met de belangrijkste gebeurtenissen die de voortgang van het project hebben beïnvloed en een nieuwe stap in de ontwikkeling ervan hebben kunnen zetten.

Er moet aan worden herinnerd dat de dingen die in de video worden getoond slechts een deel zijn van het werk dat is gedaan door het team van Anatoly Unitsky. Veel bleef achter de schermen, om redenen van geheimhouding en behoud van handelsgeheimen. De hoofdtaak blijft ongewijzigd: het creëren van efficiënte, veilige, economisch aantrekkelijke en milieuvriendelijke vervoerssystemen die een waardige plaats kunnen innemen op de internationale markt van vervoersdiensten.

 

Pagina 1 van 6