okt, 2020

EcoFest 2020 - Gerichte projecten en tracks in de VAE:

 

BRON: rsw-systems.com/news/ecofest-2020

Het EcoFest 2020 heeft plaatsgevonden!

Op 23 oktober vond het EcoFest 2020 plaats, het allereerste online festival in de geschiedenis. Het was gewijd aan de hightech, innovatieve en milieuvriendelijke snaartechnologieën.

Ondanks het feit dat dit jaar nieuwe uitdagingen voor de hele planeet heeft gebracht, met name als gevolg van de coronavirus-pandemie, en veel grootschalige planetaire evenementen zijn geannuleerd, kon niets de beslissing van het projectmanagement beïnvloeden om het festival gewijd aan SkyWay te houden. , om te zetten in het onlinerapport over het werk dat is verricht voor honderdduizenden projectinvesteerders. Het evenement werd in zes talen uitgezonden.

Het hoogtepunt van het festival was natuurlijk de toespraak van A.E. Unitsky, waarna de General Designer persoonlijk het werk van de SkyWay-transportcomplexen in het EcoTechnoPark in Maryina Gorka demonstreerde en becommentarieerde.

Als onderdeel van de EcoFest 2020 waren er een aantal interessante uitzendingen uit verschillende delen van de wereld, waar mensen, die bijdragen aan de realisatie van hun dromen, wonen en werken. De online uitzendingen omvatten toespraken van investeerders; er was een directe verbinding vanuit het emiraat Sharjah, die de voortgang van de bouw van het SkyWay Innovation Center liet zien. De kijkers konden ook een aflevering zien over de nieuwe tentoonstelling van het SkyWay Museum, met een holografische stand met foto's en namen van investeerders die hebben geprofiteerd van het investeringsaanbod Faces of the Future; en nog veel meer.

De uitzending werd afgesloten met een sessie met antwoorden op de belangrijkste vragen van kijkers tijdens de uitzending.

Het totale publiek van de live-uitzending van EcoFest 2020 bedroeg meer dan 28.000 mensen. Opname van de uitzending. Als je om wat voor reden dan ook de uitzending nog niet kon bekijken, raden we je aan om deze nu meteen te bekijken!

START VANAF 3 MINUTEN 25 SECONDEN

We publiceren de samenvatting van tien hoofdquotes van de uitvinder van het snaartransport:

1. Het jaar 2020 herinnerde de mens en de mensheid aan persoonlijke en beschaafde kwetsbaarheid.

2. Ondanks de coronavirus-epidemie zijn we geen dag gestopt met werken in Wit-Rusland, waar de ontwerporganisatie, productie en het testcentrum zijn gevestigd, of in de Verenigde Arabische Emiraten, bij de bouw van het SkyWay Innovation Centre.

3. In het voorjaar van volgend jaar zullen we nieuw rollend materieel van zware klasse tonen. We hebben twee unieke railvoertuigen ontworpen en produceren deze momenteel: de Unibus met 25 zitplaatsen, die kan worden geassembleerd tot een trein met een capaciteit van 200 passagiers; en de lading Unibus, met een gewicht van 50 ton en een laadvermogen van 35 ton, die containers van 40 voet kan vervoeren.

4. In het SkyWay Innovation Center in Sharjah zijn al alle steunen geïnstalleerd voor het 2,5 km lange vracht- en passagiersspoor voor het testen van zwaar rollend materieel, dat we in Minsk produceren.

5. Bij het Innovatiecentrum zijn we al gestart met de bouw van een nieuw vracht- en personencomplex voor zwaar hangend materieel met grote overspanningen van 288 meter. Dit testgedeelte kan worden gezien als de eerste fase van het beoogde project om zeecontainers te vervoeren. De lengte van de baan zal ongeveer 100 km zijn en ongeveer 30 km in de bergen.

6. Eind 2020 zullen we een reeks van 14 modellen van het rollend materieel hebben, waarvan twee tropische versies voor de beoogde projecten in het Midden-Oosten.

7. Volgend jaar moeten we de testtrajecten in Wit-Rusland en de VAE voltooien en ten minste drie contracten ondertekenen voor vracht- en stedelijke projecten: we zullen de geteste en gecertificeerde technologie hebben in de vorm die de markt vereist. We waren van plan veel te doen in 2020, maar de omstandigheden hebben de plannen van de SkyWay Group of Companies verstoord.

8. De goedkeuring voor het perceel land van 21 km in Wit-Rusland wordt nu afgerond voor het testen van het hogesnelheidstransport met snelheden tot 500 km / u.

9. We zijn van plan om het voor het milieu gevaarlijke deel van de aarde-industrie tegen het midden van de 21e eeuw in de nabije ruimte te brengen. Als dit niet gebeurt, hebben onze kleinkinderen geen toekomst.

10. Wetenschappelijke en technische vooruitgang is eindeloos. SkyWay zal een echte verenigende kracht worden voor de hele mensheid, die geen toekomst heeft zonder eenheid.

Read 480 times