nov, 2019

Bijeenkomst Unitsky String Technologies Co., Dassault Systèmes en IGA Technologies

 

BRON: rsw-systems.com/news/3dexperience-meeting

Bijeenkomst van specialisten van Unitsky String Technologies Co., Dassault Systèmes en IGA Technologies

Vorige week vond in Minsk een tweedaagse werkvergadering van specialisten van Unitsky String Technologies Co., Dassault Systèmes en IGA Technologies plaats. Dassault Systèmes-experts hebben de mogelijkheden van de Dassault Digital Simulation (Simulia) -tool aangetoond om berekeningen uit te voeren en de impact van de omgeving (wind, neerslag, temperatuur, atmosferische druk) op alle elementen van de stringtransportcomplexen te bepalen, inclusief rollend materieel en spoor structuur. Een dergelijke softwaremodule voor realistisch modelleren maakt het mogelijk om geld en tijd te besparen op veldtests in klimaatkamers en op testterreinen.

Tijdens de vergadering werd een stappenplan opgesteld voor het tot stand brengen van tweekanaals informatie-uitwisseling tussen het bestaande ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) en het 3DExperience-platform. Er werd met name gesproken over de aanpassing van de overdracht van gekochte producten door de specificaties.

Experts van Dassault Systèmes stelden voor dat Unitsky String Technologies Co. de werkbalk voor operationele productieplanning zou moeten uitbreiden. In het kader van de aanstaande automatisering van bedrijfsprocessen werd de productie-audit van de experts en technische partners van Dassault Systèmes van PROF-IT company georganiseerd op de productielocatie van Unitsky String Technologies Co. Op basis van de resultaten zal een gedetailleerde programma voor de optimalisatie van productie- en technologische processen in het bedrijf.

Read 811 times