nov, 2019

Werkzaamheden uitgevoerd in de SkyWay-testcenter in de VAE

 

BRON OFFICIELE WEBSITE: Skyway.capital/news

Eind oktober werden in de Arabische Emiraten voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd in het Research and Development Park of Technologies and Innovations (SRTI Park). Dit is een belangrijke fase in het leven van Unitski Technologies Co., dat een nieuw hoofdstuk markeerde in de geschiedenis van SkyWay.

SkyWay Sharjah SRTIP 3

De ontwikkelaar van het stringtransportbedrijf, Anatoly Yunitskiy wil graag zijn dank uitspreken aan iedereen die het project heeft ondersteund, die 24/7 contact hebben gehad om de problemen die tijdens het werk ontstonden snel op te lossen. Iedereen die aanwezig was in de Arabische Emiraten en persoonlijk heeft deelgenomen aan de werken vóór de ingebruikname, verdient speciale dank. En natuurlijk moet apart worden gewezen op de ongelooflijke verdienste van beleggers dat er zo veel werk is verzet in zo'n korte tijd.

Dankzij de inspanningen van een groot aantal mensen, dankzij hun ervaring en ondersteuning, werd het werk van de Tropical Unicar gedemonstreerd aan de media, bedrijfsvertegenwoordigers en organisaties die geïnteresseerd zijn in samenwerking met SkyWay.

 

 

Read 979 times

Related items