nov, 2019

SkyWay project gaat over naar een nieuwe fase 14.1

 

OFFICIËLE BRON: Skyway.capital/news

 

SkyWay Group of Companies kondigt succesvolle voltooiing van projectontwikkeling fase 13, en overgang naar fase 14.1 aan. De overgang naar de nieuwe ontwikkelingsfase vindt plaats op 5 december 2019 om 23.59 uur. (Moskou-tijd) en zal de huidige investeringskorting van de financieringspakketten verlagen.

Dit werd mogelijk dankzij een aantal prestaties van de Groep van ondernemingen sinds de vorige wijziging in juni van dit jaar. De samenwerking met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de autoriteiten in de VAE is naar een hoger niveau gestegen. Rekening houdend met deze omstandigheid en handelend in het belang van beleggers, heeft het management besloten de korting geleidelijk verder te verlagen. In dit verband zal fase 14 ook worden verdeeld in verschillende subfasen. Het bedrijf biedt beleggers dus de mogelijkheid hun eigen beleggingsstrategie flexibeler te plannen.

Tijdens de 13e fase werd industrie 4.0 geïntroduceerd in het werk van het bedrijf waarbij de meest geavanceerde cyber-fysieke systemen in de productie werden geïntegreerd. De productiefaciliteiten werden bijgewerkt: een nieuw gebouw werd in gebruik genomen. SkyWay werd aangekondigd onder de experts van SDG ("Sustainable Development Goals"), een programma dat in 2000 door de VN is goedgekeurd, officieel bekend als "Transformatie van onze wereld: agenda voor duurzame ontwikkeling voor de periode tot 2030".

We hebben het rail oppervlak op het stalen truss-viaduct gemoderniseerd en een aantal voorbereidende tests uitgevoerd van stroomvoorzieningssystemen, laden en stroomafname-elementen uit de spoorstructuur, controle van nieuwe ontwerpoplossingen op stroomvoorzieningselementen van rollend materieel. Het vrachtcomplex werd gepresenteerd in zijn definitieve vorm. Testen van high-speed unibus is begonnen. Een aantal innovatieve ontwikkelingen op het gebied van veiligheidssystemen, geautomatiseerde besturingssystemen, gereedschappen en bouwmachines is tot stand gekomen.

De plannen voor fase 14 omvatten uitbreiding van het project in de Verenigde Arabische Emiraten en verdere ontwikkeling van transport-, energie- en informatietechnologieën, vestiging van nieuwe bedrijven en samenwerkingsverbanden.

 

LEES MEER OVER INVESTEREN

Read 1039 times