juli, 2019

Steven Seagal reed met Unicar SkyWay Transport

 
Bvideo 64EKIJK HET VIDEO INTERVIEW

 

Steven Seagal interview door Michael Kirichenko in SkyWay EcoTechnoPark

20 juli 2019 SkyWay EcoTechnoPark in Maryina Gorka werd bezocht door Steven Seagal - een Amerikaanse acteur, filmproducent, scenarioschrijver, filmregisseur, zanger, gitarist, sheriff en krijgskunstenaar (7e Dan Aikido) - met zijn vrouw Erdenetuya.

Steven Seagal bezoekt SkyWay Eco Technopark 800PX

Het echtpaar werd vergezeld door een Powerlifter met een adellijke titel, een recordhouder voor meerdere Guinness-boeken, een van de sterkste mannen ter wereld, Kirill Shimko.

De Hollywood-ster maakt zich al lang zorgen over een gezonde levensstijl en verbetering van het milieu, wat tot uiting komt in het werk van Steven Seagal, met in de hoofdrol in een aantal films gewijd aan de strijd tegen de vernietiging van het milieu. Het volstaat te herinneren aan de rol van een expert op het gebied van oliebranden in de film 'On Deadly Ground' die de Eskimo's redde van een olieramp, in 'Fire from Below' onderzocht hij de dumping van giftig afval en in 'The Patriot' Steven Seagal speelde een medisch specialist die een dodelijk virus probeerde te stoppen. Volgens de acteur is de wens om meer tijd te besteden aan dergelijke projecten met als doel de wereld een betere plek te maken om te wonen, en ook om meer mensen aan te moedigen naar bestaande problemen te kijken "de manier waarop we dat doen" (een citaat uit een interview ) was de belangrijkste reden voor zijn bezoek aan EcoTechnoPark.

Nadezhda Kosareva, algemeen directeur van String Technologies Co., leidde een rondleiding door dit centrum voor het testen, demonstreren en internationale certificering van het String Transport van Yunitsky. Naast de belangrijkste voorzieningen, maakten de gasten kennis met verschillende monsters van rollend materieel, reden ze in een unicar en waardeerden ze het comfort, de loopeigenschappen van SkyWay-transport en het prachtige uitzicht op de omliggende natuur, die opent vanaf een hoogte van bijna 14 meter.


Bvideo 64EKIJK HET VIDEO INTERVIEW

 

Read 2615 times
Related items