mrt, 2019

Een delegatie van Maleisie bezocht SkyWay Technologies Co.

 

BRON: Yunitskiy.com/news/2019

8.686 kilometer is precies de afstand tussen Minsk en Kuala Lumpur. Met elke dag die voorbijgaat, voelt de bedrijf-ontwikkelaar van SkyWay-technologie steeds meer de urgentie van transportproblemen in alle regio's van de wereld: de ontwerpbureaus, de productiefaciliteit en EcoTechnoPark van SkyWay Technologies Co. zijn onlangs bezocht door een delegatie van Maleisische zakenkringen , nauw samenwerken met hun nationale overheid op de vervoersinfrastructuur van de staat Penang.

Maleisië wordt over het algemeen gekenmerkt door een van de hoogste economische ontwikkelingspercentages in Azië. Van 1957 tot 2005 bedroeg de gemiddelde jaarlijkse groei van het bruto binnenlands product (BBP-groei) meer dan 6%. Na de economische crisis in Azië, die in 1997 begon, herstelde de economie van Maleisië zich veel sneller dan in de ons omringende landen. Sinds kort is Penang een van de meest bezochte plaatsen in Azië, het belangrijkste centrum voor zakelijke fora. Bezienswaardigheden zijn verspreid over het eiland. Daarnaast is Penang na Kuala Lumpur en Johor Bahru het derde grootste handelscentrum van Maleisië, dus het is geen verrassing dat, ondanks een positieve ontwikkeling, de infrastructuur van de staat niet langer opgewassen is tegen groeiende verkeersstromen.

Naast het toerisme is de economie van de staat gebaseerd op hightechindustrieën. Hier bevinden zich de ondernemingen van de grote internationale elektronicafabrikanten: AMD, Intel, Motorola, Hitachi, Bosch, Osram, B. Braun en vele anderen.

Wij bieden u een overzicht van de indrukken van sommige leden van de delegatie van een reis naar Wit-Rusland en de onderhandelingen met het management van SkyWay Technologies Co..

video 128

Read 1047 times