mrt, 2019

SkyWay: nieuwe oplossingen voor transportmobiliteit

 

BRON: rsw-systems.com/news

SkyWay-technologie wordt gepresenteerd op het internationale forum "InOut 2019", dat wordt gehouden van 28 maart tot 31 maart 2019 in de Franse stad Rennes. Het belangrijkste onderwerp van het forum is de herziening van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde technologieën, digitalisering, analyse van nieuwe industrieën en de ontwikkeling van de vervoerssector.

Volgens de organisatoren is het "InOut 2019" -forum gepositioneerd als een soort interactief platform waar innovatieve startups, samen met gebruikers, nieuwe ideeën, uitvindingen en prototypen kunnen testen voorafgaand aan hun commerciële implementatie.

Een van de sprekers op het evenement is Maria Dunayeva, analist bij de afdeling met gerichte projecten, SkyWay projectorganisatie, die aan het publiek een presentatie van SkyWay-snaartransportsystemen leverde en ook sprak over de onmiddellijke vooruitzichten voor de ontwikkeling van SkyWay-technologie.

«Ik zou u kort de SkyWay Technologies Company willen voorstellen. We zijn vanaf 2015 bezig met de ontwikkeling van de technologie van snaarhoogtransportauteursauteurs. Nu bieden we de vierde generatie snarentechnologieën.

Iedereen kent de problemen van het moderne vervoer in onze steden: files, ongevallen, gevaarlijke emissies en hoge bouwkosten voor de vervoersinfrastructuur. SkyWay Technologies Company biedt een verbeterd transportsysteem als een enkele oplossing voor deze problemen. Het biedt verschillende wereldwijde voordelen, zoals duurzaamheid, hoge snelheid, veiligheid, gemakkelijk te bereiken en comfort.

6 SkyWay Forum InOut 2019

Wat stellen we voor? Alle soorten ontwerp- en constructiewerkzaamheden voor transportviaduct, rollend materieel en infrastructuur (zoals stations, onderhoudsdepots en intellectuele controlesystemen). We ontwerpen zowel passagiers- als vrachtvervoersystemen. Stedelijk vervoer, stadsverkeer in steden, hogesnelheidstransport en vrachtvervoer ... »

3 SkyWay Forum InOut 2019

Read 1886 times