mrt, 2019

Tropical Unicar gearriveerd bij het Eco Technopark om te testen

BRON: rsw-systems.com/news

Twee maanden geleden hadden we het voor het eerst over de nieuwigheid van het SkyWay-rollend materieel: de Unicar in tropische versie. Dit model wordt ontwikkeld in het kader van het project voor de aanleg van het snaartransport in het Innovative Science Research Technology Park of Sharjah (VAE). In die tijd bezochten we onze eigen productie CJSC «String-technologieën» en spraken we over het doel en ontwerp van het nieuwe model met het hoofd van de administratie van rollend materieel Andrey Zaitsev.

1 Unicar U4 431 01

Onlangs is de Unicar U4-431-01 gearriveerd voor testen in het SkyWay Eco TechnoPark. We gingen naar Maryina Gorka en vroegen de hoofdingenieur van het ontwerpbureau «Onboard Control Systems» Dmitriy Alasenya over het lopende proces van inbedrijfstelling en over het verschil van de Unicar, die gezien is door de gasten op het EcoFest 2018, en van de tropische Unicar U4 -431-01. Het nieuwe type van de modellen reeks.

«Het transport betekent - Unicar in tropische versie. Het is speciaal gemaakt voor gebruik in het Midden-Oosten. In tegenstelling tot het voertuig dat u eerder al op het Eco TechnoPark zag, is deze Unicar uitgerust met een dubbele set hoofdaandrijvingen voor een groter bereik, verbeterd koelsysteem en een dubbel microklimaatsysteem voor passagiers. Er zijn andere innovaties, maar ze zijn allemaal nodig om het voertuig aan te passen aan het warme klimaat en comfortabele omstandigheden voor passagiers te creëren.

SkyWay Dmitry Ulasenya

Nu, tijdens de eerste fase van opstart- en inbedrijfstellingstests, krijgt dit Unicar de eerste basisbegrippen van beweging langs de spoorstructuur. Alle interne controle-apparaten die erin zijn verwerkt, moeten worden aangepast, de systemen moeten aan elkaar gerelateerd zijn, zodat alles synchroon werkt ".
In het EcoTechnoPark moet de Unicar nog een hele reeks testen doorlopen op een star spoorstructuur op het chassis, de ophanging en de remwerking. Vervolgens wordt het gedemonteerd, herzien, opnieuw samengesteld en verzonden naar soortgelijke tests op de spoorstructuur met het kabelbaan principe.
01 Unicar U4 431 01
De tests worden uitgevoerd om eventuele gebreken / storingen in de Unicar te identificeren voorafgaand aan de certificering. We identificeren en corrigeren alle fouten hier in het Eco TechnoPark. Onze collega's van de proefproductie helpen ons om dat te doen ».
Read 1232 times