Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/ikbesteedhetbeternl/www/components/com_k2/models/item.php on line 763
mrt, 2019

SkyWay Stedelijk Transport: nieuwe presentatie.

SkyWay-transportsystemen zijn geschikt voor bijna elke transporttaak - van het creëren van gespecialiseerde havenvervoer tot de vorming van een wereldwijd infrastructuurnetwerk met snel passagiersverkeer.

Een van de gebieden waarop potentiële klanten de grootste belangstelling tonen, is het stedelijk transportcomplex. Dit is de oplossing waar onze SkyWay-partners uit Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten het meest in geïnteresseerd zijn.

Zoals in het officiële persbericht is SkyWay-stadsvervoer bedoeld om het automatiseringsniveau en de milieuvriendelijkheid van het stadsverkeer te verhogen.

We rapporteren illustratief en gedetailleerd welke oplossingen SkyWay biedt voor stedelijk verkeer in de nieuwe presentatievideo.

video 128

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/ikbesteedhetbeternl/www/templates/jd_conference/html/com_k2/templates/default/item.php on line 254
Read 245 times