dec, 2018

SkyWay-beheer. Over eerdere successen en toekomstige plannen

Aan het einde van het jaar vond een ceremoniële gebeurtenis plaats "Samenvattende de resultaten van het werk van het bedrijf in 2018", waar de leiders en de algemeen directeur van SkyWay Technologies Co. vertelden over de prestaties van het vorige jaar en over wat er gepland is voor 2019.

De directeur-generaal van SkyWay Technologies Co. wees op het grote belang van professionaliteit en initiatief van SkyWay-ontwikkelaars:

"Ja, we stellen harde doelen. En alleen dankzij uw intellect en werk slagen we erin hen te bereiken. Hoe dan ook, het bedrijf is geen gebouw, bezittingen en papieren. Het zijn voornamelijk mensen. We selecteren de beste professionals in hun sector. Het is ook belangrijk dat we groeien, maar tegelijkertijd een sterk team blijven. We hebben de individualiteit behouden en zijn erin geslaagd de grenzen van de mogelijkheden uit te breiden voor iedereen die ernaar streefde iets nieuws te doen en niet bang was voor ingewikkelde uitdagingen."

De General Designer van SkyWay Technologies Co. stuurde ook zijn videogroeten naar de werknemers - hij kon de vergadering niet persoonlijk bijwonen, omdat zaken met betrekking tot de ontwikkeling van het SkyWay-project in de Verenigde Arabische Emiraten zijn aanwezigheid vereisten.

We brengen de sfeer van de vergadering van het SkyWay Technologies-team over, met meer dan 800 mensen, en bieden je de volledige toespraken van de algemeen directeur en de algemene ontwerper:

Bekijk video

 

Read 1884 times