apr, 2018

Internationale ontwikkelingen brengen SkyWay naar Fase 12

SkyWay Capital, het platvorm van ons Investeerders, heeft haast om haar partners te informeren over de onverwachte verlenging van de 10e fase van de projectontwikkeling, waarbij de overeenkomstige kortingen en investeringsvoorwaarden van deze fase in het project behouden blijven.

Een dergelijke beslissing wordt veroorzaakt door de belangrijke gebeurtenissen op het gebied van de internationale ontwikkeling van het SkyWay-project, die het mogelijk maken om de beslissing te nemen over de overgang van de huidige 10e fase naar de al 12e van de 15 fases.

De overgang naar de 12e fase vindt plaats op 25 april 2018 om 23:59 uur (MSK) en tegelijkertijd zal er een aanzienlijke verandering optreden in de huidige korting op de investeringspakketten.

INVESTEERDERS VOORDEEL NOG IN FASE 10

Zo biedt SkyWay Capital haar partners aan om in deze korte periode de gunstige investeringsomstandigheden van de huidige fase 10 te gebruiken. Je hebt dus nog wat ruimte om je eigen beleggingsstrategie aan te passen.

 

25 APRIL 2018 | FASE 12 CIRCA 45% MINDER AANDELEN VOOR DEZELFDE INVESTERING ALS IN FASE 10

De wijziging van de investeringspakketten zal niet alleen leiden tot een stijging van de kosten, maar ook het rendement op de investering zal in de toekomst beduidend minder zijn.

Nadat het bedrijf de wereldmarkt betreedt, profiteer je van de kapitalisatie van het bedrijf. We weten uit ervaring dat je bij de overgang van 1 volgende fase al circa 20- tot 35% minder aandelen krijgt voor hetzelfde geld. SkyWay groeit sneller dan verwacht. Fase 10 en 11 zijn succesvol afgerond. Investeren in de nieuwe fase 12 van de projectontwikkeling betekent weer een flink stukje minder investeringsrisico, maar ook betekent het dat de reservering van de aandeelpakketten flink in prijs zullen toenemen. Vanaf een pakket van $250 scheelt dat al 45% aan aandelen. DOWNLOAD PDF DISCOUNTS FASE 10 EN 12 ONDERAAN DE PAGINA

Dus… Heb je nu nog wat financiële ruimte om te investeren… zorg er dan voor dat je voor 25 april 2018 in dit mooie project investeert: Want wacht je het af tot de nieuwe fase, dan laat je eigenlijk heel veel geld, en dus rendement, liggen.


Voordat je investeert... Lees op de startpagina onder het kopje, Investeer Verstandig

 

Read 3615 times