mei, 2017

Dr. Anatoly E. Yunitskiy ontmoet Dalai Lama

Op initiatief van Tibet's geestelijke leider Dalai Lama, ontmoette SkyWay General Designer Anatoly Yunitskiy hem in de stad Dharmshala. Dit evenement houdt verband met de introductie van het SkyWay-vervoersysteem in deze stad, waar Zijne Heiligheid sinds 1959 verblijft.

 

Yunitskiy Dalai LamaDe persoonlijkheid van Dalai Lama en zijn religieuze en culturele status maakten Dharmshala tot een van de meest bezochte steden in India, waar jaarlijks meer dan een half miljoen toeristen aankomen. Een aanzienlijke toestroom van mensen naar de stad met een relatief klein territorium en uitdagend terrein leidt tot ernstige logistieke problemen, die de staat van plan is op te lossen met behulp van SkyWay-technologie. Volgens het plan aangekondigd door de minister voor stedelijke ontwikkeling Sudhir Sharma, zal het eerste deel van de 15 km-route in de komende drie jaar in gebruik worden genomen. "Dharmshala zal de pionier zijn in het implementeren van deze innovatieve technologie", voegde hij in zijn interview aan Indiase media toe.

 

Anatoly Yunitskiy's ontmoeting met Dalai Lama omvatte een presentatie van het project om de route van het SkyWay-snaartransport in de stad te creëren.

Yunitskiy Dalai Lama2De Generaal Ontwerper legde zijn visie op de toekomstige wereldorde aan Zijne Heiligheid voor, waarin mens en natuur in harmonie met elkaar zouden kunnen bestaan, en transport zou niet alleen een probleem zijn in Dharmshala, maar ook overal ter wereld .

 

De opvattingen van de uitvinder van snaartransport waren in overeenstemming met het wereldbeeld van Tibet's Spirituele Leider. Zijne Heiligheid Dalai Lama wenste Anatoly Yunitskiy succes bij de uitvoering van zijn plannen en keurde de aanstaande constructie goed.

Dalai Lama staat algemeen bekend om zijn optimistische houding ten opzichte van de wetenschap en zijn ontwikkelingspotentieel, hij is voorstander van een zorgvuldige houding ten opzichte van de natuur en afschaffing van alle vormen van geweld tussen mensen. Hij ontving de Nobelprijs voor de vrede in 1989 voor zijn pacifistische en ecologische ideeën.

Read 3751 times


Related items