dec, 2017

Miljarden Contracten SkyWay Indonesië

President Directeur van Jorong Port Development (JPD), Wisnu Soehardjo, ondertekende een Memorandum van overeenstemming met  SkyWay Technologies Indonesia N.V.

3 Jorong port development skyway indonesiaVolgens de directeur van SkyWay Technologies Indonesia zijn samenwerkingsovereenkomsten getekend met Jorong Port Development en Indonesia Infrastructire Society. Jorong Port Development is geïnteresseerd in het bouwen van een 10 kilometer lange SkyWay-vrachtroute in een belangrijke haven Jorong Borneo Integrated City Indonesië.

Jorong Borneo Integrated City is een zeehaven- en industrieterrein dat wordt ontwikkeld door PT. Jorong Port Development (JPD). JBIC heeft een totale oppervlakte van ongeveer 1088 ha die zich bevindt in dorpen van Swarangan en Muara Asam - Asam, district van Jorong, het regentschap van Tanah Laut, provincie van Zuid-Kalimantan. Op de JBIC-site is er een niet-afgewerkte haven met de naam Swarangan Seaport of Jorong Seaport.

Naast het ondertekenen van memoranda van overeenstemming, werd SkyWay-ontwikkeling op internationaal en nationaal niveau gedemonstreerd. De ondertekeningsceremonie omvatte ook een briefing voor de Indonesische delegatie, die op 4 december naar Wit-Rusland zal vertrekken om SkyWay te bezoeken.

SKYWAY INDONESIË IN MEER DAN 10 PROJECTEN

De voorbereidingen zijn aan de gang voor de uitvoering van het project voor een commercieel gebied in Zuid-Kalimantan (haven Jorong). Skyway Indonesië zit tot op heden in meer dan 10 projecten. De totale kosten van projecten bedragen 42.532.000.000 USD ( 42.5 Miljard Dollar ) voor de ontwikkeling en implementatie van SkyWay-transport met een totale afstand van maar liefst 4.167.93 km.

2 Jorong port development skyway indonesiaSkyWay wordt ondersteund door Zuid-Koreaanse en Singaporese beleggers die in staat zijn het CAPEX-project (Capital Expendituresproject) voor 75% van de kapitaalinvesteringen in de projecten in Indonesië te leveren, zodat de rest het voor lokale investeerders en gemeenschappen mogelijk maakt om als investeerders deel te nemen aan de implementatie van SkyWay transport.

PT Jorong Port Development en Jorong Borneo Integrated City (JBIC) als een privéontwikkelaar in Jorong, Zuid-Kalimantan (Zuid-Kalimantan) wordt één van de 10 projecten die door PT SkyWay in Indonesië moeten worden opgevolgd. Het wordt gemarkeerd door de ondertekening van M in Best Western Kemayoran, Jakarta, vrijdag (1/12/2017).

BRON | JORONGPORT DEVELOPMENT

 

Read 4378 times

Media

PT Jorong Port Development - Project pesentatie vanaf 2.30 minuten