dec, 2017

Delegatie Indonesië bezoekt Minsk

De delegatie uit Indonesië heeft het kantoor in Minsk van de projectorganisatie SkyWay bezocht. De delegatie bestond uit uitvoerend directeur van het project "Golden Village", directeur en gemachtigde vertegenwoordiger van het bedrijf dat werkzaam is op het gebied van havenconstructie, de vertegenwoordiger van de Indonesische infrastructuurvereniging, manager van de Indonesische spoorwegbond en directeur van SkyWay Technologies Indonesia. De kant van CJSC "String Technologies" werd vertegenwoordigd door SkyWay General Designer Anatoliy Yunitskiy en Adjunct-directeur-generaal Ontwikkeling Victor Baburin. Het buitenlandse doel van het bezoek was een meer gedetailleerde kennismaking met de technologie van het stringtransport, evenals de bespreking van de strategie voor verdere samenwerking in het kader van SkyWay ontwikkeling in Indonesië.

Tijdens het bezoek bezochten de buitenlandse afgevaardigden de ontwerpbureaus, pilot productiefaciliteiten en het EcoTechnoPark, het test- en demonstratiecentrum van de SkyWay-technologie. De partijen konden de feitelijke technische en investeringsaspecten van de geplande gezamenlijke vervoers- en infrastructuurprojecten bespreken en ondertekenden ook een aantal documenten over samenwerking en wederzijds begrip. Met name is er overeenstemming bereikt over het starten van de pre-projectstudies voor de aanleg van de transportcommunicatie in een van de havens van Indonesië; de vertegenwoordigers van de infrastructuurontwikkelingsorganisatie en de spoorwegenvereniging hebben hun bereidheid bevestigd om te helpen bij het verkrijgen van alle benodigde vergunningen voor de uitvoering van de gerichte projecten in Indonesië: complexen voor hogesnelheidstreinen, stadsvervoer en vrachtvervoer.

De details van de bijeenkomst zijn te vinden in het interview dat is gegeven aan de SkyWay-informatiedienst door de directeur van SkyWay Technologies Indonesia Madinatul Fadhilah.

 

MEER INFO = VIDEO

Read 2942 times

Related items