woensdag 18 oktober 2017

 

CLUB AKTIE1

4CORNERS NL LOGOOOK PARTNER VOOR CLUBS & VERENIGINGENDE CLUBKAS IS LEEG...

Het is vandaag de dag een nachtmerrie voor veel verenigingen en clubs. Het clubkas is leeg. Clubdoelen kunnen niet meer worden verwezenlijkt. Denk bijvoorbeeld aan...

  • Door bezuinigingen trekken sponsoren zich massaal terug
  • Clubsubsidies worden stopgezet
  • Er kunnen geen materialen worden gekocht
  • Achterstallig onderhoud kan niet grondig worden aangepakt
  • Leuke evenementen kunnen niet meer worden georganiseerd
  • Diefstal en brand(stichting). Het is bijna de orde van de dag

Hoe mooi zou het zijn om de kas weer te zien groeien. Een club / vereniging waar ieder lid en vrijwilliger met trots over kan praten. Maar ook wanneer er nu nog voldoende reserves zijn kan het heel fijn zijn wanneer de clubkas een extra bron van inkomsten weet te creëren.

GOOI HET ROER OM | NOOIT MEER EEN LEGE CLUBKAS

Denk als club anders en doe anders... Ga met ons een gloednieuw, eigentijds en zeer lucratieve uitdaging aan. Dan ligt de oplossing namelijk veel dichter bij dan dat de club ooit had kunnen dromen.

Het geld in Nederland is op en daarom... Internet! Til op de meest simpele manier de club naar een gezonder financieel level...

START MET 4 CORNERS EEN EXTRA CLUBKAS BUSINESS

4cornersFour Corners Alliance Group is een dochteronderneming van Cornerstone Alliance Group LLC. C.E.O is David Harrison en oprichter van dit succesvol financieel educatief internetbedrijf.

Four Corners Alliance Group zet financiële producten In de markt via kleine online affiliate marketing bedrijfjes. (Business Management Centers)

De inkomsten worden gegenereerd uit de verkoop van Digitale financiële producten in de vorm van hoogwaardige E-books en maandelijkse Financiële Nieuwsbrief abonnementen. Producten worden binnen ieder op zich zelf staand Affiliate bedrijfje door een stukje unieke software volautomatisch verkocht. Iedere verkoop levert hoge oplopende commissies. ($4 tot $120 per verkoop). Voor het bedrijfsprofiel van de Four Corners Alliance Group... KLIK OP DE BANNER

4Corners bedrijfsprofiel

INVESTERING CLUB, LEDEN EN DONATEURS

Club investering en sponsorgeld/donatie per bestuurs-, clublid en donateur is éénmalig ± €18 (afhankelijk van de dollarkoers en exclusief €1 Ideal bankkosten).

Iedere deelnemer krijgt voor deze €18 toegang tot een eigen zeer professioneel en volautomatisch geregeld Affiliate Business Management Center. Verkopen, geldransacties, bedrijfsopbouw en nog veel meer kan iedereen daar op de voet volgen. Om een indruk te krijgen van een 4 Corners online kantoor met al een klein beginnend netwerk... KLIK OP DE AFBEELDING

4CORNERS1

18euro

WAT MAAKT 4 CORNERS ZO AANTREKKELIJK VOOR CLUBS

Clubs hebben ten opzichte van een individu de beste startpositie die je maar kunt bedenken. Het deelnemen van grote groepen zorgt ervoor dat het 4 Corners Affiliate bedrijfje van de club sneller en efficiënter wordt opgebouwd. Inkomsten zijn met dit business programma ongelimiteerd.

En met de club als hoofdsponsor boven de clubleden levert het ook nog eens een extra matching bonussen. Dit is een 3e en zeer hoge inkomensstroom. Zoals al eerder genoemd, inkomsten zijn letterlijk ongelimiteerd. Dit geldt ook voor hele actieve clubleden en donateurs die willen werken aan een eigen extra inkomen.

Alle ingrediënten om een volle clubkas en een extra bron van inkomsten voor iedere deelnemer te genereren zijn dus aanwezig. En dat alles met een 100% éénmalige uitgave van nog geen €20 per deelnemer!

Hoe werkt 4 Corners

AANVRAAG 4 CORNERS BUSINESS MANAGEMENT CENTER

Waarom nog wachten. Vraag voor de club vandaag nog het 4 Corners internetbedrijfje aan via het oranje formulier op deze pagina. Klik op de banner hieronder en zie hoe eenvoudig de 3 stappen zijn.

AANMELDPROCEDURE

"MIJN 4 CORNERS CLUB" VOOR LEDEN EN SPONSOREN

Wanneer de club het 4 Corners Management Center heeft aangevraagd, dan kunnen vervolgens de clubleden zich via de club aanmelden, zodat zij in het Publishers Netwerk van de club worden geplaatst.

De aanvraagformulieren voor de clubleden en overige sponsoren zijn te vinden onder het menu "Mijn 4 Corners Club".

MIJN 4 CORNERS CLUB

skyway, aandelen, skyway capital, geld, inkomen, extra inkomen, thuiswerk, bijbaan, clubactie, sponsoractie, duizend euro, uitkering, schuldhulpverlening, WSNP, schulden, geldzorgen, investering, hoog inkomen,

4 CORNERS NEDERLAND NIEUWSBRIEF

geld verdienen, 4 corners, four corners alliance group, MLM, affiliate program, netwerk armoede, microkrediet, vacature, ontslag, geen werk, vakantiewerk,