woensdag 18 oktober 2017

GELD PLUS FORMULE #2016

Geld Plus Formule 2016 is een Succes Formule van…

Klaas Boersma | Heemskerk N-H
Klaas Boersma
Yvonne Immerzeel | Almere FL
Yvonne Immerzeel

 

WIJ KUNNEN VEEL MEER DAN WE DENKEN

Geld Plus Formule is het enige en 100% Nederlands geldproject om mensen en clubs/verenigingen in Nederland en Vlaams België op een gemakkelijke manier te helpen aan een langdurig extra inkomen. Geld Plus Formule werkt samen met het fantastische internationale en sociale Affiliate Partnerprogramma van de Four Corners Alliance Group.

Geen fabel, geen gemene verborgen addertjes... Letterlijk voor duizenden mensen (Alleen in Nederland en Vlaams Belgë al) kunnen de geldproblemen in slechts 3 simpele stappen binnen 8 en 24 maanden al zien verdwijnen als sneeuw voor de zon.

WAAROM GELD PLUS FORMULE

De Four Corners Alliance Group biedt mensen de mogelijkheid een mooi en eerlijk inkomen op te bouwen. 4 Corners actief in meer dan 100 landen en heeft al ruim 300.000 leden.

Maar als je van 4 Corners een echt succes wilt maken dan moet je beschikken over vertrouwen, een beetje geduld en doorzettingsvermogen.

Helaas... Dit zijn een paar eigenschappen die (met alle respect) niet iedereen in zich heeft waardoor er heel veel duur geld ongebruikt blijft liggen. Geld dat de 4 Corners Alliance Group zo kan uitbetalen aan mensen die het zo goed kunnen gebruiken!

DAAROM GELD PLUS FORMULE

Geld Plus Formule neemt zo goed als al jouw 4 Corners werk uit handen. Hiermee creëren we meer financieel gezondere 4 Corners Affiliate bedrijfjes dan wanneer iedereen dit als individu zou doen. Bedrijfjes worden structureler opgebouwd en zullen op die manier een hoger rendement behalen. Geld Plus Formule zorgt dat bedrijfjes die in ons Publishers Netwerk zitten nooit stil komen te liggen, maar blijven doorgroeien.

Geld Plus Formule in combinatie met de Four Corners Alliance Group geeft voor iedereen die op zoek is naar geld een fantastisch financieel vooruitzicht.

EEN PROJECT VOOR DE TOEKOMST

Geld Plus Formule is een langdurig project. Wij gaan zoveel mogelijk mensen de komende jaren met volle en oprechte inzet proberen te helpen aan een zorgeloze financiële toekomst. De volgende fase waar je niets voor hoeft te doen levert ook nog eens een vast maandelijks inkomen. 4 Corners biedt namelijk meerdere volautomatisch inkomensstromingen waar we met z'n allen gebruik van moeten maken.

EIGEN GEWIN WERKT TEGEN JE

4 Corners is zoals al gezegd een sociaal programma, gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en elkaar het geluk gunnen. En uit alle eerlijkheid... Wanneer je met dit programma alleen maar uit eigen gewin aan de slag gaat, dan ga je niet het resultaat bereiken wat je zo graag zou willen.

FAMILIE EN VRIENDEN UITNODIGEN LOONT DIRECT

Vertel iedereen over de Geld Plus Formule. Wanneer hij of zij jouw naam en woonplaats invult in het oranje Geld + Formule formulier, dan plaatsen wij hem of haar direct in jouw 4 Corners bedrijfje. Je verdient dan direct geld en na verloop van tijd ook nog een extra 3 inkomensstroom. Denk aan...

 • Familie in binnen en buitenland
 • Vrienden
 • Buren
 • Collega’s
 • Mensen van je sportclub
 • Mensen in stamcafé etc…

En/of deel onze berichten van onze 4 Corners Nederland Facebook Pagina. Iedereen die geld nodig heeft moet meedoen.

Wanneer wij met z’n allen ervoor zorgen dat steeds meer mensen via Geld Plus een 4 Corners aanvraag doen, dan gaan we de leukste geldclub van Nederland worden… Meer deelnemers die inschrijven voor de Geld Plus Formule, betekent voor iedereen een sneller en hoger inkomen. KLIK OP DE BANNER VOOR MEER INFO...

Hoe werkt 4 Corners

IK WIL GRAAG MEEDOEN MAAR IK BEN GEEN VERKOPER

Wanneer je geen verkopersbloed in je hebt of het moeilijk vindt om mensen te benaderen dan kun je natuurlijk ook meedoen. Alleen  officieel inschrijven bij 4 Corners is dan voldoende.

Passief of Actief meedoen

DAAROM OOK DE GELD PLUS FORMULE

Onder onze goedwillende en enthousiaste deelnemers bevindt zich ook een zeer kwetsbare groep die ondanks hun benarde financiële situatie, toch de durf hebben gehad om één keer €18 te willen uitgeven, met de hoop hun geldzorgen op te kunnen lossen. En met de insteek... Als het niet werkt, dan heb ik het toch geprobeerd. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

4 Corners doet wat het belooft, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar het meest vervelende is... Veel deelnemers zijn flink tegengewerkt en zien hun eerlijke kans naar geld in duigen vallen.

En ja… Wij hebben het ook allemaal al gehoord...

 • Oplichters
 • Piramidespel
 • Ze worden rijk over de rug van anderen
 • Je gelooft toch zelf niet dat dit kan van €18
 • Asociale scheldpartijen op Social Media, en nog veel meer...

HET TEGENDEEL IS AL RUIMSCHOOTS BEWEZEN

We moeten er nog hard voor werken om de 4 Corners kar voor onze partners te trekken. En dat doen wij iedere dag met heel veel plezier. Vertrouwen in 4 Corners en een beetje geduld, doorzettingsvermogen en inzet wordt uiteindelijk voor iedereen beloont.

En belangrijk goed nieuws... Al onze bestaande leden en nieuwe leden gaan GRATIS mee profiteren van al onze activiteiten. En wij garanderen, vroeg of laat gaat dit ook bij iedereen zijn vruchten afwerpen. Steeds meer mensen die nu zo negatief zijn, gaan zich eens afvragen... HAD IK MAAR!

118481 DOLLAR REVIEW

HET GELD IN NEDERLAND IS VOORLOPIG OP

Geldzorgen

 

Nederland wordt gezien als land waar we kunnen leven als een god in Frankrijk. En toch zijn er ruim 2 miljoen mensen die momenteel te kampen hebben met armoede. Ook het werkeloosheid cijfer van 600.000 neemt dagelijks toe. Kinderen kunnen niet mee op schoolreisje of lid worden van een club, we kunnen niet meer op vakantie, geen autootje meer rijden, enzovoort. Nu kunnen we 2 dingen doen...

 1. Je bent tevreden met wat je hebt en laat het zo
 2. Doe met ons mee en wij gaan er met z'n allen iets aan doen

Hoe zeker is jouw toekomst

 EEN PAAR MENSEN RIJK... MILJOENEN HUN GELD KWIJT

vriendenloterij Bankgiro1 Postcodeloterij2

Staatslot2Massaal kopen we loten, en hopen onze geldzorgen ooit op te kunnen lossen. Miljoenen geven we met z'n allen iedere maand uit aan loterijen. En niks gewonnen dan geven we volgende maand net zo makkelijk weer tussen de €12 en €20 uit. En zonder erg hebben we al honderden- of misschien wel duizenden Euro's uitgegeven.

Wist je dat... Jij en miljoenen mensen iedere maand de jackpot vullen om daar vervolgens maar een paar mensen rijk mee te maken. Het is een simpele opeenstapeling en verschuiving van geld! Onderzochte winkansen zijn 1 op miljoenen... Hoeveel wil jij nog uitgeven om ooit je in het rijtje van de rijken te mogen toevoegen. Het meest waarschijnlijke... NOOIT! WORDT HET DIT KEER WEER EEN LOT OF 4 CORNERS

Geld Dromen6a

GELD DROMEN... WIE HEEFT ZE NIET

Hoe mooi zou het zijn een leven zonder financiële zorgen... Gewoon weer eens een keertje met een volle portemonnee weer leuke dingen kunnen doen of lekker op vakantie. Wie wil dat niet!

Hoe negatief anderen ook zijn. Durf te veranderen. Houd je doel vast en jaag hem na. Ga straks weer leven in plaats van te overleven. En met de leukste 4 Corners Club van Nederland staat niemand er alleen voor!

4 CORNERS NEDERLAND HELPT

skyway, aandelen, skyway capital, geld, inkomen, extra inkomen, thuiswerk, bijbaan, clubactie, sponsoractie, duizend euro, uitkering, schuldhulpverlening, WSNP, schulden, geldzorgen, investering, hoog inkomen,

4 CORNERS NEDERLAND NIEUWSBRIEF

geld verdienen, 4 corners, four corners alliance group, MLM, affiliate program, netwerk armoede, microkrediet, vacature, ontslag, geen werk, vakantiewerk,