woensdag 18 oktober 2017

NEE DANK JE HET LIJKT OP EEN PIRAMIDESPEL

Inderdaad, de 4 Corners Forced Matrix Systeem ziet er qua structuur uit als een piramide.

LEVEL4 4corners debtMaar als je even verder kijkt en je verdiept in dit 4 Corners programma, dan kom je er al snel achter dat 4 Corners in de verste verte niet in de buurt komt van de activiteiten van piramidespel.

De Four Corners Alliance Group zet wereldwijd via een publishers netwerksysteem digitale financiële producten in de markt via onze Affiliate internetbedrijfjes. (Affiliate marketing). Het daaraan gekoppelde Partner Programma heet 4 CORNERS. Eigenaren van 4 Corners internetbedrijfjes zijn eigenlijk Affiliates.

Dus is het een piramidespel...NEE!

Hoe werkt 4 Corners

DIT IS EEN PIRAMIDESPEL

Het belangrijkste wat je eigenlijk alleen maar moet weten is…

Binnen een piramidespel worden geen producten verkocht. Er wordt alleen geld ingelegd. Bovendien is het in veel landen illegaal!

wikipediaEen piramidespel is een 'spel' waarbij deelnemers een inleg doen en tevens proberen anderen over te halen om mee te doen, waarna de inleg van de nieuwkomers als prijzengeld uitbetaald wordt aan bestaande deelnemers. Uitbetalingen zijn afhankelijk van het aantal (door de deelnemer) geworven nieuwkomers. Aan het ontvangen van dit prijzengeld ligt geen andere activiteit ten grondslag dan het werven van nieuwe deelnemers.

De grootste winnaars zijn steeds de organisatoren hoog in de top van de piramide. Hoe het spel werkelijk in elkaar zit is dan ook slechts bij een beperkt aantal personen bekend. Er staan veelal boetes of andere represailles op indien er uit de school wordt geklapt.

skyway, aandelen, skyway capital, geld, inkomen, extra inkomen, thuiswerk, bijbaan, clubactie, sponsoractie, duizend euro, uitkering, schuldhulpverlening, WSNP, schulden, geldzorgen, investering, hoog inkomen,

4 CORNERS NEDERLAND NIEUWSBRIEF

geld verdienen, 4 corners, four corners alliance group, MLM, affiliate program, netwerk armoede, microkrediet, vacature, ontslag, geen werk, vakantiewerk,