woensdag 18 oktober 2017

 

4corners

Corperate Office
140-606 Azure Drive
Las Vegas NV 89130
E: Support@FourCornersAllianceGroup.com
T: 1.775.376.7637

 

   

FOUR CORNERS ALLIANCE GROUP

Four Corners Alliance Group is een dochteronderneming van Cornerstone Alliance Group LLC. C.E.O is David Harrison en oprichter van dit succesvol financieel educatief internetbedrijf.

Four Corners is officieel van start gegaan in maart 2013 en op dit moment actief in meer dan 100 landen en heeft al meer dan 300.000 leden wereldwijd. De website is beschikbaar in 8 verschillende talen.

Four Corners Alliance Group zet financiële producten, in de vorm van hoogwaardige E-books en maandelijkse Financiële Nieuwsbrief abonnementen in de markt via kleine online affiliate marketing bedrijfjes. Deze bedrijfjes worden allemaal geëxploiteerd door leden / Affiliates.

Level1  Financial Literacy  1 Understanding Precious Metals InvestmentsFour Corners is een prachtig en sociaal bedrijf. Het geeft wereldwijd mensen, clubs, verenigingen en ondernemers die het moeilijk hebben om een op een super gemakkelijke manier en voor een langer termijn, een meer dan bovenmodaal (extra)inkomen op te bouwen. Een 100% bewezen concept dat gegarandeerd, en zonder de bekende addertjes eens echt werkt. Een bijzonder concept zonder poespas, en toegankelijk voor iedere portemonnee.

GESCHOOLD / ONGESCHOOLD... IEDEREEN, WERELDWIJD, KAN HET!

4 Corners is het enige Affiliate programma waar je geen tijd in hoeft te steken om het te kunnen begrijpen. Het is super simpel. Een uniek stukje software regelt namelijk voor alle partners de hele bedrijfsvoering van A to Z. Volautomatische wordt er geld verdiend aan de verkoop van alle producten die het systeem voor iedereen verkoopt. Four Corners zoekt dus geen verkopers maar partners voor de exploitatie van hun Affiliate bedrijfjes. Deze fungeren alleen maar als verkooppunten. Niks meer en niks minder dan dat.

Alle geldtransacties en bedrijfsontwikkelingen kan iedere Partner (Affiliate / Exploitant) op de voet volgen in een beveiligd, overzichtelijk en zeer professioneel online kantoor, ook wel back-office genoemd. Het online kantoor is versleutelt tegen al het verkeer tussen jouw eigen 4 Corners website en de computer van een bezoeker. Hierdoor kan het verkeer niet ontcijferd worden door kwaadwillenden. Niemand kan zo bij je persoonlijke gegevens en je geld.

Alle ingrediënten om geld te verdienen zijn aanwezig. Dit onderscheidt Four Corners van alle andere Affiliate en M.L.M programma's en is daarom één van de snelst groeiende online business van de wereld.

SUCCES VOOR IEDEREEN

Four Corners heeft het systeem zo gemaakt dat je alleen een online affiliate marketing bedrijfje kunt kopen via een bestaand lid van 4 corners. Iedereen begint zijn/haar eigen business onder een hoofdsponsor. Het gaat er dus om of je iemand iets gunt. Dat is de kracht van dit stukje ondernemerschap. Gun je een bestaande 4 Corners partner het succes niet, dan is dat zeer spijtig, maar dan kun je hier niet aan deelnemen.

KORT SAMENGEVAT

 • 4 Corners is een gerenommeerd en geregistreerd bedrijf. 100% legaal. (Geen Piramide)
 • Support tickets worden snel beantwoord.
 • 4 Corners biedt meerdere inkomsten stromingen. Inkomens zijn ongelimiteerd.
 • 4 Corners heeft partners niet nodig als verkoper maar als Publisher / Affiliate.
 • 4 Corners vraagt hun partners dus niet om E-books of abonnementen te verkopen.
 • 4 Corners vraagt aan haar partners om minimaal 4 nieuwe partners te zoeken voor de exploitatie van 4 verkooppunten.
 • Iedere zondag, maandag en dinsdag kun je simpel een verzoek tot betaling indienen.
 • Voor een 4 Corners Affiliate bedrijfje betaal je 100% éénmalig alleen de kostprijs. Dit is nog geen €20
 • Je kunt eenvoudig betalen met Safetypay = IDEAL, Visacard en Mastercard
AANMELDEN 18euro

skyway, aandelen, skyway capital, geld, inkomen, extra inkomen, thuiswerk, bijbaan, clubactie, sponsoractie, duizend euro, uitkering, schuldhulpverlening, WSNP, schulden, geldzorgen, investering, hoog inkomen,

4 CORNERS NEDERLAND NIEUWSBRIEF

geld verdienen, 4 corners, four corners alliance group, MLM, affiliate program, netwerk armoede, microkrediet, vacature, ontslag, geen werk, vakantiewerk,